Звездни Компромати - Януари 2026

• 239 490
  • 3 158
  •   91
Отговори
# 1 395
В заснемането на цялата поредица, СДжП е била тартора за всичко. С Ким Катрал не са в добри отношения, дори във филма ги направиха така... Изобщо, Сара Джесика в живота не е онази мила, сладка наивна Кари...
Изобщо не я харесвам Кари като персонаж. 30+ годишна лигла, но пък сериалчето е разпускащо ако се абстрахира човек как може да се държи толкова нелепо възрастна жена.

# 1 396
  • София
В София аз лично съм виждала цели 3 пъти жени да бутат кучета в специални кучешки колички. Кучетата бяха облечени с дрехи, едното беше и с прическа. За мен това са психични отклонения и много се радвам, че тук все още са рядкост!

# 1 397
Често виждам кучета в кучешки колички, не е чак рядкост в София.

# 1 398
А защо се разхождат в колички, кучето не може да върви на дълги разстояния ли?

# 1 399
  • sofia
Бебе е😉

# 1 400
  • Glasgow
Лари е голяма звезда и понякога гости по визити се снимат с него. Има Инстаграм, пишат го "истинския кмет", има смешни петиции да е премиер. Отпреди няколко дни
и тук кучетата са по колички, хубави дрехи, почти по всички заведения, само една верига твърдо отказва все още да пусне -освен кучета водачи. скоро четох ревю за едно заведение и имаше коментар - приличаше на чакалня във ветеринарен кабинет, имаше повече кучета от хора 🤣🤦🏻‍♀️

# 1 401
  • софия
За да не се цапат, защото са порода, която е чувствителна на времето. Много обяснения съм чела.

# 1 402
Специално в Маями, освен че са в колички, повечето кучета са порода френски булдог. Не знам защо така, явно е мода някаква. Но от 10 кучета, 8 са френски булдог. Понякога количката е доста голяма и в нея една мацка по клин и бюстие (направо си е униформа там), вози по три- четири такива кучета.

# 1 403
  • Glasgow
тук най-често по колички са френчитата и тези с късите крачета, забравих името.

# 1 404
Ако сложа моя пес в количка, ще трябва да е от тези строителните с дръжки 😂.

Странна мода, но светът е шарен.

# 1 405
Кой е ИГ на котарака?

# 1 406
  • София
Моят и в РК1 няма да се побере. Предполагам е по-удобно за достъп до заведения и магазини. Може за възрастни кученца също.

# 1 407
А защо се разхождат в колички, кучето не може да върви на дълги разстояния ли?
Имам куче, късокрака порода, на 13 години. Ходи все по-трудно и като започне да не може, ще му купя количка. Не мога да го нося под мишница, 11 кг е. Не винаги количката е "психично отклонение", що за разсъждения! Да не говорим при нашите мръсни улици бяло куче с къси крачета в какъв вид се прибира в мокро време... А къпане всеки ден не е добре за животното, но нямам избор. Ако обособените за игра на кучета градинки бяха затревени, а не прашна (в мокро време съответно кална) сгурия, какво пречи да си го закарам до там и там да играе на чисто? Ама мечти...

# 1 408
  • Glasgow
Larry the cat for pm  🤣 Инстаграма

Друго съм се чудила, тук нали е студено и като мине понякога 20 градуса, по чудо понякога 26 се води heatwave и почват медиите съвети, пийте вода, не излизайте, кучетата само рано сутринта и вечер. И по групите се издават една друга , "видях не знам си кой по обяд с кучето , шокинг, никаква грижа, кучетата не са като нас, лапичките ще им изгорят."
и се чудя, аджеба, българските кучета как оцеляват цяло лято

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 10:46 от Jokerr

# 1 409
Много съм назад, никога не съм виждала куче в количка! И какво, ако иска да пишка, то почва да скимти/лае, дава някакъв сигнал и го свалят от количката, така ли?
Имала съм фокстериер и доберман, но бяха други години и кучетата си бяха кучета, ходеха пеш.

Общи условия

Активация на акаунт