Звездни Компромати - Януари 2026

• 140 202
  • 1 851
  •   81
Отговори
# 1 710
Вярно е по-хубав. Мистърът ми прилича да е с арабски корени.

# 1 711
  • Glasgow
Другият наистина е по-хубав. Кандидат ли е също за мистър?

# 1 712
Предполагам, че неПипи си подбира гостите, но предвид, че баща и имаше лредаване или коментар по темата след излизане на разследването на Ахчиева е тъпо да пише, че не знае.
По тъпото е, че БТВ изпълняват поръчки. Мотае ми се, че един от собствениците има и участие в лекарствения бизнес.
Не вярвам да не знае.
И да, проблемът е, че телевизията изпълнява поръчки, журналистите и водещите правят каквото им се спусне отгоре, непослушните са аут и повече не помирисват телевизия. Остават в youtube като Генка Шикерова и Бенатова, преориентират се в друга сфера като Цолова или пишат небивалици от дивана като Венета, която цялостно не е на център, горката. Дори и някога родителите на Пипи да са дали рамо на кариерата й, силно се съмнявам в днешните реалности застаряващата Аня Пенчева (която не съм виждала в популярен филм или сериал) и Сашо Диков (който от години е в кабеларка и повечето от пишещи тук изобщо не са гледали предаването му) да имат възможностите да я наредят някъде, ако изхвърчи от бтв и то защото не слуша шефовете. Ето и Йочев - послушко, който клекна и се съгласи да го свалят от сутрешния блок, за да си запази работата. Но отстрани е много лесно да кажа ми се махне и да отиде другаде.

# 1 713
Само по преразказите и без да съм гледала конкретно това, което се коментира, но ми е странно що за съдържание е водещата да отделя минути ефирно време за комплименти за външен вид. Каква информация е това за зрителите и кому е нужно освен да се натоца гостенката.

# 1 714
  • София
Бтв като телевизия съм я канселирала. Наясно съм, че обслужват определени интереси и не си ги причинявам. Гледам само едно вечерно предаване, в което няма как да поканят някой подобен. А ако се случи, просто пропускам. Не вярвам Пипи да не е знаела, особено след като същото се случи при Венета в същата телевизия.

# 1 715
  • Glasgow
И определението за правилни черти ми е странно.
Има много остра брадичка и оттам устата му стои хлътнала навътре, очите също стоят хлътнали. И носът му е далеч от изящен.
Иначе е висок и с много тренирано, хубаво тяло. Гаджето му е по-хубаво 🙃

Скрит текст:
имат и по готина снимка 🩵
Скрит текст:

# 1 716
Абе тъжна работа, това мога да кажа. Докарали сме го до там, една от водещите национални телевизии най-безпардонно да натрапва на зрителя изроди в ефир. Не празноглави фолкаджии и нищоправци, на това отдавна свикнахне, а изроди.
И с това ли ще свикнем?

# 1 717
  • Glasgow
Неделя може 😅ама бойфренда наистина по готин. Тенисист.

# 1 718
Ъъъ тези дето се цАлуват единият е мистър Франция ли? И мъстЪрите не са квото бяха…🤪😅

# 1 719
Аз за един мистър България преди много години така случайно разбрах, че титлата му е купена от богатия му любовник 😀 та не е нещо ново

# 1 720
Отвратително🤮. Без извинение. 😁

# 1 721
Тес, не знам как можем да повлияем и променим това. Много е хубаво, че хората имат позиция и я изразяват, аз също оставих коментар вчера в поста за гостуването във фейсбук. И общо взето с това се изчерпват възможностите ми. Мога да не гледам, аз по принцип не следя Култ, нищо че харесвам Пипи като цяло.
Пак ще кажа, до вчера тук не даваха дума да се издума за Батинкови, сега 20 страници буквално поток от какви ли не епитети към Пипи, тя е най-лошата в цялата история - от една крайност в друга. Същата работа и към потребителите - айде да ви видя тия дето я харесвате, чак да се обяснявам защо я харесвам и още малко и аз виновна. Така и за Боби Михайлов трябваше да се обясняваме как можело да го съжаляваме. И накрая фокусът е съвсем другаде, не където трябва да бъде. Точка от мен по темата за Пипи.

Излезе ми Аня Пенчева със Зуека. Той пък тези дни ми се появи в тик-ток да продава картини с намаление, за цени на ЛС. Смешно ми стана по този начин да се продават картини
Скрит текст:

# 1 722
  • Брюксел / София
Аз не коментирам фамилията чието име на споменаваме защото съм без думи от липсата на съвест, човещина … - абе на всичко. Просто съм безмълвна от факта, че госпожата в национален ефир нагло заявява “не ме интересува кой какво мисли за нас, ние сме си щастливи” - перифразирам, но нещо в този смисъл беше.

Коментирам Пипи защото поведението й е непрофесионално, лигаво и инфантилно. Не може водеща на каквото и да е предаване да се държи по този начин и да е на екран в нормална тв. Толкова, просто не може. Е, очевидно може, но това разкрива “професионализма” на цялата медия.
Конкретно за интервюто, наясно съм, че тя не си избира гостите, не подбира въпросите и е кукла на конци, която е поставена там да изпълнява, НО по дяволите има милиони начини да се зададе въпрос. Не е нужно да ръкомаха, екзалтирано и превъзбудено да забързва говора си и после да стига до шепот , и да целува задници без притеснение. Просто не е нужно! Може нормално и със спокоен тон да попита: “наскоро роди трето дете, как се чувстваш?”. Едва ли ръководството на БТВ й казва и с какъв тон да си задава въпросите. Та не е чиста и “професионална” като сълза Пипи. Държа се абсолютно недопустимо с безсрамната фамилия…

# 1 723
Кой пък очаква от някой оправдания защо харесва Дикова? Ние казваме защо не я харесваме. То е ясно, че без Култ отива в девета глуха и е явен конформист, но малко обрано поведение нямаше да е излишно.

# 1 724
Естествено, че не най-лошата е Пипи, никой не го е и загатнал дори, но освен, че се съгласява да бъде проводник, прави го с кеф. Но това се повтаря, потретва и попетва, омръзна да се подчертава. Ако пък ви идва да се оправдавате, че я харесвате, то това е изцяло ваш избор, никой не ви кара.

Frozen, никой 🙂

Общи условия

Активация на акаунт