Звездни Компромати - Януари 2026

• 134 040
  • 1 782
  •   81
Отговори
# 1 725
Естествено, че не най-лошата е Пипи, никой не го е и загатнал дори, но освен, че се съгласява да бъде проводник, прави го с кеф. Но това се повтаря, потретва и попетва, омръзна да се подчертава. Ако пък ви идва да се оправдавате, че я харесвате, то това е изцяло ваш избор, никой не ви кара.

Frozen, никой 🙂
Напротив.
Още снощи имаше коментар от типа я да ви видя тия дето казвахте, че я харесвате.

# 1 726
И ти веднага се почувства длъжна? Ми недей.
Харесвай си я, аз не харесвам начинът, по който се държи в момента и изразявам мнение.

# 1 727
Явно съм се почувствала Simple Smile
Нали сме за принципите, казала съм, не се отмятам Simple Smile
Както и да е.

# 1 728
Момчето от Таити беше хубаво.
Исполинът от Гваделупа също хваща окото.
Парижанинът лично на мен ми е сладникав.
Корсиканецът изобщо не прилича на такъв, но е интересен мъжкар.
Като цяло, луда селекция?!? Мъжете им са по-приятни на вид от 29те финалисти.
Мешани са с какви ли не националности - с белгийци, италианци, немци, много с арабски и африкански корени, островитяни всякакви. Няма определен тип.

Марк Лавоан и любимата Адриана на гала в Братислава:
Скрит текст:

Тя е фаталната жена с едни от най-безкрайните крака:
Скрит текст:

Синът на покойния Еди Вартан, брат на Силви, Майкъл Вартан, неузнаваем след 8 годишно отсъствие от киното :
Скрит текст:

Кейт Мос си остава модна икона дори и на 52
Скрит текст:
Шарън
Скрит текст:

# 1 729
Познавам бегло Батинкова като съученичка на синът ми от гимназията. Беше 2 години преди него и дано не ви прозвучи нелепо, но беше хубаво, нежно момиче, виждала съм я отблизо. Още тогава цялата гимназия знаеше, че голямата цел в живота на семейството, повтарям, семейството е да я направят мис България. Родителите имаха възможност, разбирайте пари и тази цел се преследваше неотстъпно. Движещата сила бяха родителите. Не знам дали сте виждали майката, но ако намерите снимки, ще ви стане ясна картинката. Семейството, в което Богът и царят са парите не може да произведе нещо друго. Та крушката си има опашка, както се казва.

# 1 730
Birdflower, от вчера се явяваш личен адвокат и PR на Пипи Дикова и се опитваш да  убедиш всички колко е добро и образовано момиче, и колко голям професионалист е. Плащат ли ти или ти е близка? Защото е нормално да изразиш мнение, но не е нормално да се опиваш да убеждаваш дни наред всички в него.

# 1 731
  • София
Че кое е ненормалното да си поддържаш мнението? По тази логока на вас плащат ли ви за вашето?

# 1 732
Андрей и Емануела в Тайланд

Скрит текст:

малко поизгърбена, но пък с преса да се похвали

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:54 от SHE_IS

# 1 733
Все още успявам да отсявам редно от нередно, та слава Богу, няма нужда да ми се плаща по повода.

# 1 734
Дори да махнем “малката” подробност , че крокодилът-пластмаса  е престъпник, пак интервюто и сторито са неадекватни и показателни за:
*За Пипиновата глава всички жени явно са хипопотами след 3 раждания, само това обяснява превъзбуденото подскачане около субекта, ахкането и блещенето.
*Пипи вижда за първи път раждала жена.
*Пипи е пропуснала учебния материал по биология за 7 клас, при все, че уж била отличничка, явно е била зубрачка, има нещо наречено метаболизъм и той е различен за всеки човек.
* В света на Пипиту, явно основна тема е как изглежда жената, на 5 час от раждане трябва да сме секси, слаби и да кърмим с усмивка и грим, body shaming от жена.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 13:32 от помбер

# 1 735
Че кое е ненормалното да си поддържаш мнението? По тази логока на вас плащат ли ви за вашето?
Аз моето мнение за Пипи Дикова съм си го изразила еднократно, а не n-на брой пъти. Това е разликата.

# 1 736
Birdflower, от вчера се явяваш личен адвокат и PR на Пипи Дикова и се опитваш да  убедиш всички колко е добро и образовано момиче, и колко голям професионалист е. Плащат ли ти или ти е близка? Защото е нормално да изразиш мнение, но не е нормално да се опиваш да убеждаваш дни наред всички в него.
Какъв личен адвокат, Вита?
Къде защитих точно интервюто й с Батинкова? От сума ти време ясно изразявам мнението си по повод Батинкова. Не знам колко пъти от вчера казах, че нямат място в такива предавания.
Това, че съм казала, че харесвам Пипи и съм обяснила защо не означава, че одобрявам всичко, което прави. Няколко пъти казах, че не знам защо го прави, не знам дали го намира за ок или просто се съглася заради работата си. Предвид положението в медиите и като цяло в държавата, разбирам защо би предпочела да си запази работата. Това казах няколлко пъти. Аз мнение съм изразила, без да обиждам и без да карам никого да го споделя. На моменти прекалявате и прекрачвате граници. Понеже ти не си съгласна с мен, аз веднга ставам платена.

И да, образована е. Малко обективизъм няма да навреди, въпреки личното ни мнение и пристрастия.

# 1 737
Да, образована е. И за какво го ползва това образование? Язък, както се казва.

# 1 738
  • софия
Пипи можеше да е това, което е, там, където е, и без доброто образование, за което са хвърлени сума ти пари. Наистина е язък за образованието (и изхабените пари). Не е мръднала и на йота от акъла и поведението, което имаше като водеща в младежкото предаване, в което я бяха набутали.
Положението е същото като с другата - цекова. Празноглави кукли. Хубаво, нямаш право на избор на гостите, с които трябва да общуваш професионално. Имаш избор как да го правиш и да се държиш. Да се лендзиш и ближеш (сладоледа), разтичайки се, хора, които нямат морал, е далеч от стандартите, които се предполата, че трябва да налага всеки журналист. За личен морал и етика не говорим.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:47 от zvаnchе

# 1 739
Познавам бегло Батинкова като съученичка на синът ми от гимназията. Беше 2 години преди него и дано не ви прозвучи нелепо, но беше хубаво, нежно момиче, виждала съм я отблизо. Още тогава цялата гимназия знаеше, че голямата цел в живота на семейството, повтарям, семейството е да я направят мис България. Родителите имаха възможност, разбирайте пари и тази цел се преследваше неотстъпно. Движещата сила бяха родителите. Не знам дали сте виждали майката, но ако намерите снимки, ще ви стане ясна картинката. Семейството, в което Богът и царят са парите не може да произведе нещо друго. Та крушката си има опашка, както се казва.

Някъде четох, че крие реалната си възраст.

Общи условия

Активация на акаунт