Звездни Компромати - Януари 2026

• 156 777
  • 2 097
  •   116
Отговори
# 1 950
А какво е постигнала булката Никола?

# 1 951
  • Glasgow
Бюти, тази подчертаната част, като потърсих излиза, че тя е регистрирала имената, но в правен аспект не ми е ясно какво точно са искали от него, нали това му е името, а и той си е в добри отношения с баби и дядовци, нали е и тяхно име🤔🧐
Скрит текст:

# 1 952
Няма лоша реклама, името им  пак е в медии и  устата на хората.

# 1 953
  • Bayern
За мен важното е, че това хлапе  няма видими постижения, образование, занаят,  талант, не се изявява в нито една област, а има претенциите на някакъв. Не ми пречи да се оплаква, като тийн, дето прави бунт към контролиране от родители, само дето е  закъснял с времето, пораснал е малко за тийн.
 Почти всички имаме такива бунтове и недоволства, само някои са основателни, а какви са Виктория и Бекъмови, не знам, не са ми роднини и познати ,но какво са възпитали от сина си  е видно.
Повечето звездни наследници  са като него. Или вървят по вече утъпканите пътеки на родителите си или са създатели на цифрово съдържание  . Дори и някои от наложилите се непо-бебета  като  Дакота Джонсън и Гуинет Полтроу за мен са си недоразумения като актриси, пък нека се водят успели ...

# 1 954
Цялата работа е едните болни за известност откачалки се сърдят на другите болни за известност откачалки.
Една година проби за роклята. Егати и сватбата, на мен ще ми се отще да се женя три пъти до тогава.
На младите Пелц добре, че не им трябва да си изкарват прехраната, че гладни ще останат.

# 1 955
Тези поне си изкарват хляба, колкото да е успех или неуспех.

# 1 956
  • София
Мила Кунис
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Майкъл Дъглас, Катрин Зита-Джоунс и децата им
Скрит текст:
Дженифър Конъли за Louis Vuitton
Скрит текст:

# 1 957
Виктория ми стана неприятна, когато научих, че твърдо отрекла, че Гари Барлоу и пише песни по времето, когато той беше дъвка на британските медии и отнасяше какви ли не подигравки.
Демек, няма проблем да ползва труда му, ама що пък да не ритне падналия човек?

# 1 958
  • софия
А той писал ли ѝ е песни?

# 1 959
Бруклин се държи като инфантилно момченце, което тропа с крак. Роклите, парцалките .....Много мъжко, няма що! Баща му и тъст му, поне нещо са съградили, той само лежи в сянката им и измисля драми. До вчера му беше добре да е Бекъм, днес вече вири носа и не иска да има нищо общо с тях. За Никола пише, че е модел и актриса, явно повече е поработила от мъжлето. Тук е с майка си и баща си.
Скрит текст:

# 1 960
Бюти, тази подчертаната част, като потърсих излиза, че тя е регистрирала имената, но в правен аспект не ми е ясно какво точно са искали от него, нали това му е името, а и той си е в добри отношения с баби и дядовци, нали е и тяхно име🤔🧐
Скрит текст:

Разбрах сега. Понеже валят обвинения и обяснения и се обърках кой кого в какво обвинява. Ами Виктория и Дейвид са искали явно той да се откаже от правата върху името Бруклин Бекъм като бранд. В смисъл той ще продължи да се казва така, но не може да си кръсти соса така например. И са му предложили заплащане срещу това, което е нормално.

# 1 961
  • Glasgow
Скрит текст:

Разбрах сега. Понеже валят обвинения и обяснения и се обърках кой кого в какво обвинява. Ами Виктория и Дейвид са искали явно той да се откаже от правата върху името Бруклин Бекъм като бранд. В смисъл той ще продължи да се казва така, но не може да си кръсти соса така например. И са му предложили заплащане срещу това, което е нормално.
ами този закъснял Payday? и че бързали да е преди сватбата? кой на кого какво плаща? и че ще афектира жена му и бъдещите деца.

# 1 962
  • София
Виктория ми стана неприятна, когато научих, че твърдо отрекла, че Гари Барлоу и пише песни по времето, когато той беше дъвка на британските медии и отнасяше какви ли не подигравки.
Демек, няма проблем да ползва труда му, ама що пък да не ритне падналия човек?
За кои песни става дума?
Виктория има един единствен албум и Гари Барлоу не е автор там.

# 1 963
Соса и брандирането нямат нищо общо с Бекъм така че максимално е избягал от това.
Това което са искали е да се откаже от фамилията си буквално за да не е свързан тъй като бранда им печели пари.
Тоест не са искали и жена му да носи фамилията защото ще е
Част от семейството което за тях е по-важно като бранд.
Искали са да избегнат това да печелят пари от името им и да се отделят като бранд ако има скандали, което е доста нелепо и скандално щом повече държиш на тъпото име отколкото на сина си, ще кажеш че без пари са останали, смях в залата.

# 1 964
А какво е постигнала булката Никола?

Снимала се е в 2-3 филма. Аз съм я гледала в един. Пак е повече от мъжа ѝ. 😅

Общи условия

Активация на акаунт