Звездни Компромати - Януари 2026

• 158 714
  • 2 115
  •   89
Отговори
# 1 995
Интересно е, че Бруклин е набрал и на двамата родители, обикновено единият е лошият.

# 1 996
Интересно как BBC навсякъде си държат да е Lady Beckham. Тя титла има, но си стои малко нелепо в тия селски караници.

Ами частта, че Виктория постоянно канела Бруклиновите бивши и се създавали неудобни ситуации.
Тъпичко е.

# 1 997
Аз помня, че още след сватбата имаше коментари как Виктория отказала да шие сватбената рокля и също, че имало проблем с първия сватбен танц. Поне тук в темата тогава доста се писа за това.
Та, не знам каква е истината, но поне горните две не са нещо, което Бруклин сега да е измислил.

Напълно склонна съм да вярвам, че Бекъм са токсично семейство.
Пък това за фамилното име е същата работа като нашенската мила родна картинка 'да прехвърлим панелката на детето преди сватбата, че снахата да няма права върху нея'.

# 1 998
В конфликт "родители-деца", винаги съм на страната на децата. Нито са избрали в кое семейство да се родят, нито са се отглеждали и възпитавали сами. В каквото и да са се превърнали (лигльовци, безделници, неблагодарници, и както още ги нарекохте в темата), това е резултат от изборите на родителите. Децата нито сами са се водели по скъпи места, нито сами са си уреждали фотосесии, а още по-малко сами са се заривали с пари и вещи, и са се възпитали като консуматори.
Има достатъчно заможни селебритита, чиито деца си имат живот, образование и професии. Защото родителите им са го позволили, защото са ги възпитали като отделни личности, а не като обект за семейна снимка.
И да, всеки "обикновен" родител, който по такъв начин обсебва, контролира и управлява живота на децата си дори и в тяхна зряла възраст, би бил безмилостно (и с право) разкостен. Но за Бекъмови е приемливо Rolling Eyes Двойни стандарти в действие.

# 1 999
Дано и Пелц не се окажат токсични, че милиардерите са си друг вид хора все пак Simple Smile

# 2 000
Бекъм,че са токсично семейство мисля на всички ни е ясно.Бруклин,че е разглезен също.Аз обаче си мисля,че и Никола има намеса.Явно не е искала да играе по свирката на Виктория и след натрупани случки - рокля,танц,отказване от име,настояване да присъстват на разни събития като голямо задружно семейство и т.н.и е писнало ,и е сложила граници на общуването.Бруклин я е подкрепил,тя го е понастроила срещу семейсвото и лека полека са започнали панаирите.

# 2 001
Със сигурност е повлияело.
Все пак Никола не е някоя си неизвестна, защото наистина са в пъти по богати от Бекъм. ( което може би е подразнило Бекъм )
В този случай е нормално да я подкрепи, но щом е спрял комуникацията изцяло може и да има настройване.
Интересното е че засегна и братята си но нищо не каза за сестра си.
За съжаление тя е потърпевша пък нищо не е направила.
Помня че Никола много качваше клипчета с нея и е доста тъпо заради всичко да блокира и нея.

# 2 002
  • Glasgow
Може с нея да има контакт. И с бабите.
Ох, много смешки днес из нета тип нашите за Гонзо "Дейвид много ще се натъжи, когато някой му прочете това изявление"🤣
има и предположения за танца, онзи абсурден брейк танц от Олимпиадата 🙈

# 2 003
Сърът и лейдито дали ще излязат с някое изявление…?

# 2 004
Laura Dern
Скрит текст:

# 2 005
Някаква бивша лична асистентка на Бекъм е рекла че "истината винаги излиза наяве", като са я запитали какво мисли за изявлението на Бруклин.

# 2 006
Сърът и лейдито дали ще излязат с някое изявление…?

По-скоро не.
Дейвъд е бил на някакво събитие и репортерите не спират да го питат ( доста нагло )
Той нищо не отговори, игнорира ги.
То по-добре нищо да не казват защото ще стане по-зле.

# 2 007
Като каза "неподходящ танц" се сетих как таткото Бекъм непрекъснато целува дъщеря си по устата, та може да има нещо....
Селена Гомез не се ли скара наскоро с Никола, иначе бяха големи дружки. Селена се опитала да й вземе съпругът...

# 2 008
Смешно ми е това за неподходящия танц, но си е верно, че както може да те изложи родата, едва ли може друг 😁

# 2 009
  • Glasgow
Ето част от предположенията 😅
това ми е любимо
Скрит текст:
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-15479893/Victoria- … ppropriately.html

Общи условия

Активация на акаунт