Звездни Компромати - Януари 2026

• 161 394
  • 2 135
  •   72
Отговори
# 2 100
  • Glasgow
А какво е искала от него да подпише? че продължава и след това ли? за първи път чувам за права над име 😅

# 2 101
Навремето Уорнър бяха регистрирали бранда Prince, та се наложи с един символ да се представя човекът, докато изтекат десетте години на лиценза 😁

# 2 102
  • Glasgow
Да, ама тук е рождено име😅🙈
излиза ми нотификация, че има тема за Бруклин вече във форума, да се местим там🤔🧐

# 2 103
Най-вероятно са го накарали на подпише отказ от правото да използва името Бруклин Бекъм с комерсиална цел или име на бранд ,за което те му плащат съответна сума ,най-вероятно  милиони.Идеята,  предполагам е  да контролират какви продукти се рекламират и да държат контрол на нивото.Примерно да не  стане така ,че да се продават препарати за тоалетна Бекъм ...или презарвативи или нещо такова.

# 2 104
Ами аз не видях някой да оправдава Виктория, че откраднала танца на младоженката, по- скоро има съмнения за верноста на тази версия. Виктория може и да не е цвете, ама ролята на жертва, която е заел Бруклин не заслужава адмирации. А като гледам жена му не пада по- долу от майка му. Май двете си мерят коя е по по най, а Бруклин си мисли, че го играе мъж.

# 2 105
Аз някъде прочетох, че не, че е откраднала първия танц на младоженците, което е твърде нахално дори за Виктория, а че Бруклин казал, че е танцувала много непристойно по време на техния първи танц. Колко пък непристойно може да танцува тази солета...

# 2 106
  • Sofia
Забравих да напиша, че според пресата, Бруклин има видео на въпросния танц. Единственото копие било в него. На гостите явно е било забранено да снимат.
Някаква гостенка, която е присъствала там с диджея е написала пост, че това за танца е вярно (че е танцувала непристойно). Цитат " 'I was there and she did, he's telling the truth.'"
Твърди се, че била обвила врата му и било неловко.

# 2 107
Аман от тоз Бруклин.
Една съфорумка спомена и реших в памет на Валентино, да "извадим" няколко емблематични рокли на моделиера

Анита Екберг в "Сладък живот", 1959 г
Скрит текст:

Елизабет Тейлър на премиерата на филма „Спартак“, 1961 г (предпочела го е пред Диор)
Скрит текст:

Колекцията Gotha и червената рокля като символ на женствеността, 1962 г
Скрит текст:

Сватбената рокля на Жаклин Кенеди на сватбата с Онасис, 1968 г

Скрит текст:

Жълтата рокля на Valentino Haute Couture, облечена от Анджелика Хюстън, 1972 г.
Скрит текст:

София Лорен на наградите "Оскар" през 1991 г (втора статуетка получава)
Скрит текст:

Лейди Даяна с бунтарска рокля след развода, 1992 г.
Скрит текст:

Клаудия Шифър, с уникалната, закриваща ревюто, сватбена рокля през 1995 г (вдясно) и с роклята на дизайнера на собствена си сватба (вляво), 2002
Скрит текст:

Джулия Робърс на Оскарите, 2001 г
Скрит текст:

Дженифър Лопес с две се отчита
Скрит текст:
на сватбата си с Крис Джъд 2001 г

на наградите на Академията през 2003 г.

Гуинет Полтроу на наградите „Еми“ през 2019 г. в рокля на Valentino Couture от пролетта на 1963 г.
Скрит текст:

# 2 108
Аз четох, че гостенка на сватбата е казала, че е най-нормален танц на майка, която е пила една-две чаши вино, в смисъл явно е имало чупки, но не нещо греховно чак.

Очевидно отношенията преди сватбата на всички са били обтегнати и вече всичко се е виждало като голям проблем. Иначе на коя ли сватба някой подпийнал роднина не се поизлага…

# 2 109
  • Glasgow
На всички гости са били взети телефоните и запечатани, аз съм била на такава изложба, ти си го носиш в теб, но е запечатан. Та само те имат видеото.
Нещо напоследък много драми със сватби, на Холи Рамзи свекървата и свекъра изобщо не са били на прословутата им сватба, покрай драми с годежа и моминското парти. И пак тръгва от права, снимки, договори за не снимане, вместо да се радват на партито, то стрес, пари, договори 🤦🏻‍♀️

# 2 110
Еха, какви строго секретни сватби и събития, на които взимат и запечатват телефони. На мен само в руското консултство са ми го взимали Joy Не питайте какво съм търсила там, още ме побиват тръпки.

Тук там, много хубави снимки.

Катето Евро споделила стата снимка със Сашко и двете им кучета, които вече ги няма. Едното го купила тя, другото - Сашко с първия си хонорар от някакъв филм
Скрит текст:

# 2 111
  • До морето
Скандалът Бекъм достига връхната си точка:
[spoiler/]
Скрит текст:

# 2 112
Ан Хатауей и Валентино
Скрит текст:

# 2 113
Бруклин сам е написал в изявлението че Виктория е откраднала точно първият танц и че е танцувала супер непристойно с него или около  него нещо от сорта и никога не е бил по засрамен през живота си.

# 2 114
Още в деня след сватбата имаше много снимки от първия сватбен танц на Бруклин и Никола, който е бил точно по програма в 8:30. Марк Антъни се е качил чак след 11 на сцената, когато е бил танцът майка и син, към който се присъединили Дейвид и Харпър. Преди това е имало танц татко Пелц и дъщеря.

Тоест Бруклин лъже и за това. Марк Антъни се качва на сцената чак в 11, няма как да е развалил първият танц на младоженците, който съдейки по снимките и статиите се е състоял.

Та бащата на булката плаща и организира сватбата, лично ангажира 2 сватбени агенции. Както и татко Пелц е организирал и платил 2та годежа в САЩ, а Бекъмови този в Англия. На единия годеж в Америка бащата си бил поканил ТРъмп и останалите от партията, на които бил върл поддръжник. Едва ли този взискателен татко би позволил гостите да се качват на сцената и да отправят музикални поздрави преди да. е дошло време според програмата.

Общи условия

Активация на акаунт