Звездни Компромати - Януари 2026

• 168 209
  • 2 223
  •   107
Отговори
# 2 130
И трите им дъщери са така.

Шарън
Скрит текст:

# 2 131
  • софия
Най-накрая се появи неподходящият танц на Виктория на сватбата на Бруклин😂
Скрит текст:

На втората снимка Шарън Стоун ми прилича на Майкъл Дъглас
Скрит текст:

# 2 132
  • София
Рейчъл Макaдамс със звезда на Алеята на славата в Холивуд
Скрит текст:
Джейсън и Роузи
Скрит текст:
Джон Леджънд
Скрит текст:
Калъм Търнър
Скрит текст:
Дани Трехо
Скрит текст:
Клеър Фой
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 2 133
Последните две дами са като от зоопарка 🤗

# 2 134
Жената на брат Хилтън като сестрите му.

# 2 135
Лора Караджова в Преди обед в момента, изглежда свежарка, като за току-що родила трето дете на 43 години Open Mouth Браво, да забременееш на тази сериозна възраст без проблем и да си работиш до 9 месец  е някакво природно чудо за мен!
Доколкото си спомням имаше проблеми с алкохола, преди, явно се е кротнала.

# 2 136
  • софия
Нели Рангелова
Скрит текст:
Добре де, хем на живо, хем рисунката! Двете нямат много общо.

# 2 137
  • София
Даутцен Крус за Vogue Франция....много е красива.
Скрит текст:
Александър Скарсгард за Variety
Скрит текст:

# 2 138
Тъкмо слушам с половин ухо Нели Рангелова и я гледам с половин око. Нищо общо няма на живо с анимираните версии, които си пуска. Обяснява нещо от сорта, че била длъжна да изглежда добре заради публиката си и вече в екипа трябвало да има и дерматолог, освен стилист.

Лора Караджова и нея така я гледах и слушах с половин око и ухо, обясняваше как погачата на бебето прераснала в голям купон, осъмнали и приятелките й си тръгнали на следващата сутрин. Преди това каза, че приятелка понякога й помагала за бебето и го гледала, когато тя като нормален човек искала да излезе през нощта.

# 2 139
  • Glasgow
Лора каква е тази енергия, и то след 3 деца, още да излиза и купонясва:))) Ние сме сходни набори, да ме изкараш след 10 вечерта трудна работа вече Simple Smile Аз я помня малко преди децата по разни клубове, парти енимъл беше, много танцуваше, качва се на бара, прави купон (не на нейно участие)

# 2 140
  • До морето
Лора каква е тази енергия, и то след 3 деца, още да излиза и купонясва:))) Ние сме сходни набори, да ме изкараш след 10 вечерта трудна работа вече Simple Smile Аз я помня малко преди децата по разни клубове, парти енимъл беше, много танцуваше, качва се на бара, прави купон (не на нейно участие)

Човек като се надруса кво ли не прави 🙄

Ох, фийда ми е пълен с клипчета на щастливи бебета и малки деца на Малдивите, на яхти, в самолети с текст - "Документирам, че живее щастливо, в случай, че някой ден реши да пише инстаграм постове 😂 "
Музиката, разбира се, е Mama на Спайс гърлс.

# 2 141
Аз не харесвам Виктория, за мен е човек без особени таланти и присъствие, ама тази закъсняла еманципация от семейството Бруклин можеше и по-обрано да я свърши. Па роклята, па танца… живял е богат и интересен живот, с много възможности - на 26 години да се звериш на майка си в инстаграм… Родителите не са богове, хора са с техния си темперамент, едни по-студени и отдадени на кариерата, други са по друг начин. Получил е много от тях. Нямаше нужда да размахва мръсното бельо пред всички.

# 2 142
  • София
Много се смях на клипчето на Банда Банда като ПР на Виктория Бекъм Grinning "Няма перфектни семейства, да, да, ти имаш 4 деца, но ти не си Антоанет Пепе" Grinning

# 2 143
Много се смях на клипчето на Банда Банда като ПР на Виктория Бекъм Grinning "Няма перфектни семейства, да, да, ти имаш 4 деца, но ти не си Антоанет Пепе" Grinning
Даа, снощи го гледах и даже мислих да сложа тук, но се отказах предвид нагласите към Бандата.
Тя има подобни клипчета и за други родни..хм..скандали Simple Smile

# 2 144
  • Glasgow
И да отмести фокуса от президента:))) смешно е. То два дни целия интернет е Бекъм, ще е още 2-3, както беше и с Колдплей двойката от концерта, но е много смешно Grinning В медии вече го видях като 'Bexit'  Joy

Общи условия

Активация на акаунт