Звездни Компромати - Януари 2026

• 169 334
  • 2 228
  •   20
Отговори
# 2 220
Като дядо и внучка са на тази снимка, тя е с много детско излъчване, а той колкото и поддържан да е си е възрастен.
Според мен това го е написала, за да се заяжда и да провокира някакви/нечии реакции.
Вaлерия чичко- Вaньова:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:20 от bjk85

# 2 221
Ами предната, която роди, къде живя 10 години? Не беше ли и тя в "Стъклен дом"?

# 2 222
Чичо Ваньо, да не им сменя мозъка като на Степфордските съпруги?

За мен мъж, който редовно се снима и изглежда по този вуйчовски начин ментално не е ок.
Кой знае какви фетиши и чудесии има. Бърррррр

# 2 223
Като дядо и внучка са на тази снимка…
То да беше само на тази.
Относно фетишите имаше статия, че карал Цвети да се държи като куче, но дали е вярно не знам. 😀 Звучи ми твърде ненормално, за да е истина, ама кой да знае.

# 2 224
Да се радва на парите на дядо си и на кучетата тази Валерия и да не се обажда много, че хем е много скучна, хем не е за хвалба изборът й. Интересна стана единствено с това, че спи с пенсионер.

# 2 225
А като се сетя фенките на Валя в темата на Ергена как скачаха агресивно на всеки. "Валерия е чиста като сълза.." и тем подобни. То си е изписано на лицето какво нагло момиче е и там си беше агресивна, те изопачаваха всичко казано за нея и я бранеха като собствена дъщеря. Голям смях беше. Сега тя  си показа каква е, само дето аз и другите от тийм Елена го знаехме.
Айде, айде.
Какво стана с Елена? Работи ли в Европейския парламент вече или се оказа overqualified за там?

# 2 226
Аз й вярвам на Валерия. В моя салон отдавна се говори, че Цвети никога не е живяла с него. Той й беше направил маломерен апартамент, който бе обзаведен в подобен стил, Цвети живее там и до ден днешен(когато са в София). А това, че някоя непозната й е написала, че е "на гости у Ваньо, не живеела там" е много грозно.

Елена не работи никъде. Откакто бе драмата с отказа от европарламента смени няколко гаджета, сега пак е с ново -пианист/композитор и се премести да живее с него в Лондон. Пак си смени самоличността според гаджето. Всеки ден споделя как й отказват работа, имала под 6м да си намери работа иначе няма как да пребивава. Проблемът й е, че се пъне да работи на места, за където просто не става. Нито има хубаво образование, нито може да докаже, че има адекватен трудов опит. Никой британец или която и да е народност няма да й даде шанс да му разкаже колко велики неща е правила в подкаста си или като редактор на малък локален формат. Та тя пак усеща несправедливост. Нищо ново.

# 2 227
Кой къде живял... кой го интересува и какво значение има? Много махленски е развяла чаршафа Валерия, предната любима много по-дискретна беше/е. Защо отговаря на подмятания на непознати? Нивото е... мани, мани! 🙄

# 2 228
  • в пералнята
Цвети е станала кожа и кости, направо плашеща. Не изглежда и тя много щастлива...

Общи условия

Активация на акаунт