Звездни Компромати - Януари 2026

• 169 728
  • 2 230
  •   33
Отговори
# 2 205
А като се сетя фенките на Валя в темата на Ергена как скачаха агресивно на всеки. "Валерия е чиста като сълза.." и тем подобни. То си е изписано на лицето какво нагло момиче е и там си беше агресивна, те изопачаваха всичко казано за нея и я бранеха като собствена дъщеря. Голям смях беше. Сега тя  си показа каква е, само дето аз и другите от тийм Елена го знаехме.

# 2 206
Или Валерия иска да каже, че е толкова красива и привлекателна, че дори отявлен любител на мъжки ласки, който до пенсионна възраст не е живял с жена, я е пожелал? 🤔 Хвърли ме в размисъл!

# 2 207
А като се сетя фенките на Валя в темата на Ергена как скачаха агресивно на всеки. "Валерия е чиста като сълза.." и тем подобни. То си е изписано на лицето какво нагло момиче е и там си беше агресивна, те изопачаваха всичко казано за нея и я бранеха като собствена дъщеря. Голям смях беше. Сега тя  си показа каква е, само дето аз и другите от тийм Елена го знаехме.

Изобщо не я намирам за агресивна, следя я в Инстаграм и имам обективни впечатления. Човек който помага, спасява и се грижи за животни в нужда няма как да е лош човек.

# 2 208
Или Валерия иска да каже, че е толкова красива и привлекателна, че дори отявлен любител на мъжки ласки, който до пенсионна възраст не е живял с жена, я е пожелал? 🤔 Хвърли ме в размисъл!

Или че едва сега е открил истинската любов и едва сега е почнал да живее! Другите преди нея са само някакви злощастни експерименти... Тоест сега за първи път живее с главно Ж.

# 2 209
Чудно ми е Цвети какво мисли по въпроса. То ще излезе, че тя не е живяла в къщата с него, а сигурно в някоя близка пристройка… 😀

# 2 210
Жалко за това момиче Валерия. Млада жена която си пропилява живота с някакъв вуйчо. Дано по някое време ѝ светне лампа и вземе пример от предшественицата си Цвети, която ми беше адкси неприятна когато беше с вуйче, а сега ѝ се радвам от сърце. Точно така ѝ ходи да бъде - с млад човек и детенце. Предполгам вече е осъзнала ценностите в живота и съжалява за загубеното време. Но ще наваксва, предстоят ѝ най-хубавите години.

# 2 211
  • Glasgow
едно изявление от Цвети сега в стил Бруклин Бекъм, да си каже истината 😅

# 2 212
Ще е много интересно да каже нещо по въпроса, но предполагам, че е подписвала някой договор и не може да сподели.

# 2 213
  • София
Принципно е съвсем възможно в стремежа си да изтъкне колко е важна, Валерия всъщност да казва истината. Вуйчо, ако стриктно стои на другия бряг, може да си е показвал вратата на Цвети след всяка домашна дневна фотосесия. Аз поне нощни не съм виждала Hug

# 2 214
Това, че някой се грижи за животни, не го прави автоматично добър, никак даже.

# 2 215
Стресна ме Лора Караджова.
Изключвайки неадекватното ѝ поведение през годините и липсата на грам талант, беше хубава към секси на моменти.
И днес в студиото не беше много адекватно... Говори като някоя от женския пазар.

# 2 216
Че какво ѝ трябва да се обяснява Цвети за вуйчо или за вуйчовица. Отгърнала е друга страница, много по-смислена и стойностна част в живота си живее и най-добре да не влиза в обяснителне режим въобще. Всеки да се радва на щастието си, а нейното е огромно.

# 2 217
Аз няма да убеждавам никой. Гледах я в предаването как се караше с момичетата, даже майка ѝ се тюхкаше, че никой няма да я вземе с този характер и с тази мания с кучетата. После в подкаст разказваха как се карала на някаква майка с дете, че нещо закачили или уплашили кучето ѝ, после пак в подкаст казала, че куче и дете били едно и също и ей такива глупотевини които как и защо помня не знам.

# 2 218
Вaлерия чичко- Вaньова:
Скрит текст:

Леле, този човек наистина е като изваден от музей Madame Tussauds, абсолютна восъчна извивка.

Сега наваксвам с драмата Бекъмови, то чист резил, още не загрявам за пари ли иде реч или вътрешно фамилни вражди.

# 2 219
  • Glasgow
Заповядай в темата ни за Бекъм, да не отнемаме на Валерия пиковия момент😅👑👑👑

Общи условия

Активация на акаунт