Звездни Компромати - Януари 2026

• 158 803
  • 2 116
  •   78
Отговори
# 2 010
Chris Pratt
Скрит текст:

# 2 011
Интересно е, че Бруклин е набрал и на двамата родители, обикновено единият е лошият.
На Виктория е набрал, защото тя води парада, ама и на Дейвид, защото мълчаливо я подкрепя. А той го прави, за да не му стъжни живота на него. Такава класика...
Скрит текст:
У нас беше същото. Баща ми беше добър човек, но не взимаше отношение по дивотиите на майка ми, за да му е спокойно на него самия, иначе тя щеше да подбере И него.

# 2 012
Не знам дали коментирахте, има клюки че бившия мъж на Ангелкова е гадже с бившата на Бачора - Емилия.
Hotnews има статия.

# 2 013
Ся остава едно риалити да направят Joy
онзи от съдебен спор да пратят 🙈
Направо си представих Жоро Игнатов с микрофона как казва на Виктория: Синът ви Бруклин се свърза с нас и каза, че сте откраднали първият им танц и сте танцували неприлично. Как ще коментирате?

# 2 014
Не знам дали коментирахте, има клюки че бившия мъж на Ангелкова е гадже с бившата на Бачора - Емилия.
Hotnews има статия.
Коментирахме, от тук са го преписали. Сега обаче се вихри друга тема. Виктория ще е няколко пъти свекърва. Горките момичета! Ама Никола е най- набутана. Хем първа отнесе всичката злост на свеки, хем взе най- грозния син. Smirk

# 2 015
Въпрос на време е Бруклин да се присламчи обратно, това е моята прогноза. Може да отнеме и много време, но ще се опита да се сдобрят.

# 2 016
Няма нищо невероятно родителите да са токсични и детето да иска да се откъсне, проблемът при Бруклин/ Хари е, че те си живееят така безпроблемно и охолно докато не дойде някоя дама, чийто интереси са различни и тогава почват панаирите. Тези нещастни деца, репресирани и депресирани, не са на 12, 16 или 18години и ако са дълбоко нещастни могат с достойнство и без панаири да се оттеглят и изградят свой живот. Бруклин дето го експлоатирало семейството и властната му майка, и правели фотосесии за пред хората уж, сега прави същите фотосесии тип щастливо семейство с Пелц. На всеки празник с тъста и тъщата, да му имам свободата. Мина от един чехъл на друг.

# 2 017
Ми може новия чехъл да му е по-удобен, гумен и мек, а стария - дървено сабо. Дори в това има разлика - едното да прави с кеф, а другото под натиск

# 2 018
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Няма нищо невероятно родителите да са токсични и детето да иска да се откъсне, проблемът при Бруклин/ Хари е, че те си живееят така безпроблемно и охолно докато не дойде някоя дама, чийто интереси са различни и тогава почват панаирите. Тези нещастни деца, репресирани и депресирани, не са на 12, 16 или 18години и ако са дълбоко нещастни могат с достойнство и без панаири да се оттеглят и изградят свой живот. Бруклин дето го експлоатирало семейството и властната му майка, и правели фотосесии за пред хората уж, сега прави същите фотосесии тип щастливо семейство с Пелц. На всеки празник с тъста и тъщата, да му имам свободата. Мина от един чехъл на друг.
Да, ако е било толкова страшно, след като е станал пълнолетен, е могъл да излезе от "златната клетка"...

Ми може новия чехъл да му е по-удобен, гумен и мек, а стария - дървено сабо. Дори в това има разлика - едното да прави с кеф, а другото под натиск
Мек, твърд, чехъла си е чехъл.

# 2 019
Ако беше пренебрегнал жена си, заради мама, щеше пък да бъде обявен за мамин муньо. Няма полезен ход, та най-добре да прави, това което го кефи.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 15:11 от alia7

# 2 020
Попресолил е манджата Бекъмов - сега за някои неща може и да е прав, Дейвид и Виктория си изглеждат манипулатори, но и той голям мрънкалник - “ние бяхме отклонявани от професионалния си път, за да присъстваме на едно или друго събитие”. Ех сега, по принцип съм успешен бизнесмен, ама трябваше да отида на ревю на мама и ми пропадна кариерата…

# 2 021
Едва ли ще приприпка обрано Бруклин, този процес е започнал доста отдавна, още като е прекъснал следването по фотография, макар и тогава нещата да не са били толкова видими както сега. Просто е бълбукало под повърхността.
Трудно се живее с властни, богати и известни родители, под контрол, под прожектори и по план, няма къде да експериментира и надгражда човек. Да разбере кой е и какво иска. Как едно от децата на Бекъмовите не си избра физика, агрономство, история или нещо друго от сорта, а те в капсулата - кой музикант, кой модел, нали и за Харпър колекция готвеха или там каквото беше. Задушаващо. Събудило се е момчето. Може би ще им намести чакрите т.е. те да се нагодят към него, времето ще покаже.

# 2 022
И Блажев с мнение по въпроса
Скрит текст:

# 2 023
Бруклин сигурно е трогнат, че Блажев е на негова страна.

Интересно Бекъмови какво точно не й харесват на Никола. Явно си имат техните доводи.

# 2 024
Интересно Бекъмови какво точно не й харесват на Никола. Явно си имат техните доводи.
Викито не я харесва, че е родена богата и не си е мръднала пръста за това, а тя бранд е създала и затова го брани.

Общи условия

Активация на акаунт