Звездни Компромати - Януари 2026

• 177 855
  • 2 339
  •   96
Отговори
# 2 235
  • София
Натали Портман
Скрит текст:
Рейчъл Макадамс
Скрит текст:
Катрин Деньов
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Робърт Патинсън
Скрит текст:
Луис Хамилтън
Скрит текст:
Риана и Роки
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Сара Мишел Гелар
Скрит текст:

# 2 236
  • Варна
Като нищо може и да не е живяла там на пълен работен ден Цвети. Мен ми прави и впечатление на сторитата на Валерия често, че е сама в леглото с кучетата. Май е възможно с Ваньо да живеят в различни спални.

Според мен Ваньо ляга вечерта в ковчега, като Дракула.
Знам за един, който разправя, че веднъж бил спал в ковчег 🤣... Лекар професор шеф 🤣

# 2 237
По света е пълно с бръмчалки, които си лягат и с по-стари от вуйчо, и с по-разплути и нелицеприятни. Не им се работи на момичетата, искат лесен и хубав живот - техен избор, за който плащат цената да споделят интимност с мъже, на години и външен вид, на които много жени не биха ги доближили. Дотук - честно, пито и платено! Но да се замита това сребролюбие под предлог, че всичко е само заради любов към животните... страшна глупост и лицемерие.
Не знам въпросната Валя, какво представлява като човек, но от малкото й изяви, които се споделят тук, съдя, че не е особено интелигентна. Жива и здрава и добре да се грижи за стопанството!

# 2 238
  • До морето
Без грам да се вълнувам от Валерия, защото успешно проспах сезона й в Ергенът, до скоро ми беше почти симпатична. Мислех, че просто изпълнява работен ангажимент, че си уплътнява времето с разходки до Монако и луксозен живот и се възползва от едни пари, за да движи приюта си без да й се налага да прави компромиси със себе си, ако ме разбирате.

Всичко това приключи из онзи ден когато някой пусна онова риилче от фитнеса и как тя е обкрачила вуйчо си, докато той прави набирания. Малко неща са ме догнусявали чак до потреперване и това е едно от тях.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 10:57 от Boho chic

# 2 239
По света е пълно с бръмчалки, които си лягат и с по-стари от вуйчо, и с по-разплути и нелицеприятни. Не им се работи на момичетата, искат лесен и хубав живот - техен избор, за който плащат цената да споделят интимност с мъже, на години и външен вид, на които много жени не биха ги доближили. Дотук - честно, пито и платено! Но да се замита това сребролюбие под предлог, че всичко е само заради любов към животните... страшна глупост и лицемерие.
Не знам въпросната Валя, какво представлява като човек, но от малкото й изяви, които се споделят тук, съдя, че не е особено интелигентна. Жива и здрава и добре да се грижи за стопанството!

Има профил в Инстаграм, в сторитата които пуска може по-ясно да се запознаеш с какво се занимава, щото от споделеното тук е много избирателно.
https://www.instagram.com/stories/thegirlwiththestrays/

# 2 240
Ох, какви обички има Люис Хамилтън! 😆
А Патинсън не може да бъде по-противен просто...

# 2 241
Валерия е отбелязала като свой син едно от кученцата.

# 2 242
В момента по БТВ репортаж за човек, който се нуждае от лечение в Турция, онкологогично заболяване лекувано в България но нямало какво да направят повече и без резултат.. Значи в събота или неделя рекламират госпожа Смърт, днес събират пари за онкологично болен човек 😀 Смешни сте БТВ

# 2 243
Патинсън винаги изглежда като клошар. Не зная дори как да го обясня.

Аз съм от тези, които смятат, че имат достатъчно общи неща Вальо и Валерия. Напълно допускам, че може тя да има истински симпатии върху него, и в същото време и парите да са фактор. Ясно е че няма със средностатистическия 60-годишен да се хване.

# 2 244
Извънредния 60+ годишен пак си е на над 60 години. Каквото и да говорим, тук си става дума за взаимна изгода. На мен такива двойки са ми неприятни за гледане.

# 2 245
  • София
Уил Смит и Джейда Пинкет Смит
Скрит текст:
Джиджи Хадид с дъщеря си Кай Малик
Скрит текст:
Адриана Лима за Vogue Adria
Скрит текст:

# 2 246
Много жени си лягат с 30 години по-възрастни мъже. Каролин Ливит и нейния, Доронин и жена. Това, че тия чичаци младеели, не виждам какво променя факта, че са точно като Вуйчо ви. Ама единият бил мумия, пък Доронин ох на леля един вид. Тия неща са въпрос на вкус.

# 2 247
Преди и сега
Скрит текст:

# 2 248
Само номер 2 ми се струва по-красива сега, отколкото преди.

# 2 249
Ако Цвети не е живяла с мумията, ами само се е появявала за снимки и разходки, ми евала.
Поне не се е налагало да го търпи Joy Вместо да ѝ избоде очите, ѝ изписа вежди.
Пък тя да си го обкрачва денонощно.

Общи условия

Активация на акаунт