Звездни Компромати - Януари 2026

• 182 978
  • 2 381
  •   62
Отговори
# 2 250
  • София
Преди и сега
Скрит текст:

Някой сериозно си е поиграл да намери най-грозните възможни снимки на тези жени Joy И за преди и за след Simple Smile

# 2 251
Кейт Бекинсейл си имаше доста селски вид в началото като съвсем млада. После със сигурност претърпя някакви интервенции, които при нея се получиха много успешно. Отделно някак си фигурата й беше супер. Сега от години е вероятно около 45 кг или по-малко, това няма как да не й се отрази.

# 2 252
Ако Цвети не е живяла с мумията, ами само се е появявала за снимки и разходки, ми евала.
Поне не се е налагало да го търпи Joy Вместо да ѝ избоде очите, ѝ изписа вежди.
Пък тя да си го обкрачва денонощно.
На Цвети съм и прибирала кучето не един път от улицата пред палата им горе в Бистрица, няма как да не е живяла там.. Няколко пъти съм я виждала и вечер късно (в компекса до тях ни беше офиса).

# 2 253
От всички показани според мен Ума е най-добре на снимката “след”

И още меме за Бекъмови
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 10:41 от second

# 2 254
  • До морето
От показаните Преди/След - на всички носовете им изпилени, само на Катрин Зита станал двоен!
Ми не е честно, пък!

# 2 255
Според мен Ваньо до такава степен е зачеркнал Цвети от живота си, че за него тя не съществува и понеже не съществува, не се и брои за човек, с когото е живял, та по тази логика Валерия е първата, с която живее. Драмата е била тежка с Цвети.

# 2 256
Удар по егото вуйчово е замяната с мъж на близка до Цветка възраст и забременяването с човешко дете.

# 2 257
Киселова е много хубава на снимката. Така трябва да се поддържа.

# 2 258
  • Glasgow
То е малко като на Мария, че има само 3 сватби, метафорично според мен. Това Цвети нали пускаше и сторита оттам, празнувания разни, рождени дни на кучетата.

Никол Кидман на снимката преди все едно е Сара Фъргюсън

# 2 259
# 2 260
  • София

Супер е 😂😂😂😂
Сега, ако се намери някой да го направи с някакъв бесен кючек, ще е ТОП 😂

# 2 261
Ако Киселова са я махнали като председател на народното събрание поради... неугледен и не представителен външен вид, сега трябва да я върнат 🙃😁
Защо се забави толкова с грижите тази жена?! Адвокат и само на 48 години има всички предпоставки да изглежда добре ежедневно, не само след грим преди ефир. 😊

# 2 262
Доколкото познавам породата на такива инстаграмски страшници като Бруклин, вече съжалява за изпълнението си (което на мен ми се струва малко пиянско, доколкото е емоционално, сълзливо и забъркано), ама отиде коня у реката.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 12:09 от Beauty queen

# 2 263
Киселова и друг път се е появявала гримирана и фризирана по телевизията. Но явно и идва много да се прави всяка сутрин и се пуска по течението. Не й пука, не е суетна. За килограмите обаче трябва да вземе мерки, че това най-много я състарява. Виж Мая Манолова веднъж не сме я видели без прическа и без грим. Тя става един час по-рано за да се гримира и да иде на фризьор в седем сутринта. Имаше и една друга другарка преди години, беше социален министър, и тя винаги беше с прическа, нямаше пропуск. Не й помня името.

# 2 264
  • Sofia
Имаше и една друга другарка преди години, беше социален министър, и тя винаги беше с прическа, нямаше пропуск. Не й помня името.
Емилия Масларова

Общи условия

Активация на акаунт