Звездни Компромати - Януари 2026

• 181 870
  • 2 378
  •   56
Отговори
# 2 265
Най-последният проблем при Киселова, е външният вид. Като при семейство Смърт.

# 2 266
Имаше и една друга другарка преди години, беше социален министър, и тя винаги беше с прическа, нямаше пропуск. Не й помня името.
Емилия Масларова
Тази социална министърка ходеше накичена като елха със златни дрънкулки. Иначе имаше хубави черти, за разлика от професионалните и.

# 2 267
А какво стана с тази хитра грабителка Емилия Масларова? Спомням си, че докато беше на власт, добре се възползва, явно си живее живота с краденото.
А това с прическите всеки ден за мен е пълна загуба на време. На кого му пука за прическите на политици, работа трябва да вършат. Но при Киселова само думи, не върши и работа.

# 2 268
Най-последният проблем при Киселова, е външният вид. Като при семейство Смърт.
Какво изказване! Да не е продава оръжие или наркотици Киселова?
 М.Манолова преди 2-3 дни я гледах по БНТ при Поли Златарева. Зле си изглеждаше - прическата от онзи ден, очите и бяха различно гримирани . Тя е грозновата, но се опитва да изглежда нормално, а Киселова има дадености, но е над нещата

# 2 269
  • София
Киселова и гримирана си е същата лелка-никакви дадености не откривам в нея.
Валерия е зле щом си брои кучетата за деца. И го казвам като собственик на куче, което също ни е като дете, но след истинските деца.

# 2 270
  • Glasgow
Това на профилната е много фотогенично, Пак тя Heart

# 2 271
А какво стана с тази хитра грабителка Емилия Масларова? Спомням си, че докато беше на власт, добре се възползва, явно си живее живота с краденото.
А това с прическите всеки ден за мен е пълна загуба на време. На кого му пука за прическите на политици, работа трябва да вършат. Но при Киселова само думи, не върши и работа.

Тука накратко е разказано, но в общи линии се позашумя около нея след като се разкри едно убийство, после пак потъна в забрава. https://intrigi.bg/%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%83%D0%BB%D1%82-%D0%BF%D … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

# 2 272
Простете за невежеството ми, но Ленчето работа в Европарламента ли била отказала?
Да, бе! Ще откаже друг път. Просто никой няма да я вземе там просто ей така.

Ще я познаете ли? 😎
Скрит текст:
Бре! Можело значи!
Единствено бих изтрила сенките стигащи до веждата и разкопчала следващото копче на ризата, за да изглежда сякаш има шия, но това са подробности, изглежда прекрасно! Да не би да е махнала брадавиците или се падат от другата страна на лицето?
п.п. (не ги е махнала)

# 2 273
Следите ли супер комичния спор между Мъск и Майкъл О’Лиъри? Мъск определено си намери майстора 😂

# 2 274
  • Glasgow
Аз само смешки покрай това виждам и базата за тях ми се губи, може ли резюме?

# 2 275
Мъск е казал, че в самолетите на Райънеър трябва да се инсталира услугата Старлинк, за да може клиентите да ползват интернет. О’Лиъри обяснил, че това ще вдигне цената на билетите, защото трябва да се инсталира антена на самолета и се вдига разхода за гориво. Мъск нарича О’Лиъри идиот, обаче ирландецът го нарича също идиот, който нищо не разбира от авиокомпании и сега си прави маркетинг с кампании от рода на “Евтини билети за всички, които мислят, че Мъск е идиот”. Много са забавни 😁

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 17:14 от Beauty queen

# 2 276
  • Glasgow
Да, да, аз само смешките виждам за евтини билети Simple Smile)) май е ирландец този на Раян

# 2 277
  • София
Понеже толкова се дъвче Валерия и благородната й кауза...
Преди близо 2 месеца, след като почти внезапно почина моя френски булдог, решихме да осиновим кученце. Написах пост в съответната група във фейсбук и Валерия на секундата ми писа на ЛС. Също толкова мило и учтиво й отговорих, че много бих искала да видя някое от кученцата, които предлага, и че сме сериозни и отговорни хора, които се грижат отлично за домашния си любимец. Нищо не последва. Никакъв отговор от тази жена. Явно рязко се е разсеяла с нещо доста по-важно от каузата й, като да си направи поредното селфи и да се дърля с някой в ИГ.
А ние в крайна сметка отидохме до друг град и вкъщи вече имаме една голяма безпородна глезла, която заслужава цялото щастие на света.

# 2 278
Да, да, аз само смешките виждам за евтини билети Simple Smile)) май е ирландец този на Раян

Отвсякъде - O'Leary

# 2 279
Ирландец е, тотален чешит. Някои реплики си ги разменят в Х, има и извън Х. Като цяло О’Лиъри засега печели словесната битка, последно звучеше като да стане да го набие 😁

Общи условия

Активация на акаунт