Звездни Компромати - Януари 2026

• 183 635
  • 2 387
  •   81
Отговори
# 2 280
На мен тази Елена от Ергенът ми е доста посредствена и като визия, и като интелект. А в предаването ми беше жалка, как се слагаше на Генчо.

# 2 281
  • Пловдив
Най-последният проблем при Киселова, е външният вид. Като при семейство Смърт.
Какво изказване! Да не е продава оръжие или наркотици Киселова?
+1.
(Оръжието иначе е легален бизнес.)

Мая Манолова никак не е грозновата според мен, обратното даже.

# 2 282
  • До морето
Идвам да кажа, че сега ми излязоха стари снимки на Бруклиновица и за първи път виждам друга жена, освен Николета Лозанова, при която има толкова скандална разлика с руса и с тъмна коса. Фрапиращо бозава и евтина е Николинка Пелц с това жълто русо, потъмнена е мнооооого по-добре!

# 2 283
Моника Валериевa продава най-копираната гривна/ картие, все едно е оригинал
Всяко болче е диаманд
Скрит текст:

# 2 284
Мария, огащена (ами то в тоя студ), на ток и с герданЯ
Скрит текст:

# 2 285
  • Glasgow
Тези обувки и този гердан Simple Smile)) бранда Мария
На ваканции ми харесва по разни дълги роклета и чехли, но с тези кокили ...

# 2 286
  • София
Джоан Колинс
Скрит текст:
Кая Гербер за Harper's Bazaar USA
Скрит текст:

# 2 287
Направо й се радвам на Мария след сагата Бекъмови.

# 2 288
Даниела защо толкова неграмотна ? За диаманта, вероятно защото на англ. е diamond се е объркала, ама болче … 😬🤣🤣🤣

# 2 289
Дали ще се изръси някое издателство на Бруклин за книга, за да разкаже жалбите си за тежкото си детство?

# 2 290
Макрон се е появил в Давос с тъмни слънчеви очила,понеже имал спукан кръвоносен съд на едното око. Други обаче мислят,че Бриджитката го е "бушонирала". Joy

# 2 291
Даниела защо толкова неграмотна ? За диаманта, вероятно защото на англ. е diamond се е объркала, ама болче … 😬🤣🤣🤣
Те верно трудно се различават повечето бръмчалки, ама Моника Валериева, не Даниела 😆

# 2 292
  • София
Е хем имаш претенции за златотърсачка, хем не знаеш как се пише диамант, то па бива бива простота.
Мая Манолова я виждах миналата година в една болница, много добре изглежда - не казвам, че е красавица, но е в много добра форма и очевидно се поддържа.
Не мога да си представя какво трябва да е причинил Генчо на Валерия, че от него да се наниже на дедовия. И това фукане, че била единствената живяла с него е много ниска топка, жалко, според мен имаше повече потенциал в нея. Тоя сигурно е по-дърт от баща й, бррр.

# 2 293
Киселова и друг път се е появявала гримирана и фризирана по телевизията. Но явно и идва много да се прави всяка сутрин и се пуска по течението. Не й пука, не е суетна. За килограмите обаче трябва да вземе мерки, че това най-много я състарява. Виж Мая Манолова веднъж не сме я видели без прическа и без грим. Тя става един час по-рано за да се гримира и да иде на фризьор в седем сутринта. Имаше и една друга другарка преди години, беше социален министър, и тя винаги беше с прическа, нямаше пропуск. Не й помня името.
Емилия Масларова Simple Smile

# 2 294
Новият тренд е да се допукат умишлени, елементарни правописни грешки, видими за всеки. Цели се яко комнентари- колко е тъпа, негарамотна и прочее, това прави поста много споделян и коментиран- денек вайръл… Дъщеря ми ме светна😅😅😅

Общи условия

Активация на акаунт