Звездни Компромати - Януари 2026

• 179 348
  • 2 354
  •   17
Отговори
# 2 325
Rage bait, дами, не bite. Или и вие по модата? 😁

# 2 326
Е, как, да сме в тренда JoyJoyJoy

пп: аз преписах, признавам си hahaha

# 2 327
  • Berlin
Любимото ми - днес мисля да взривя интернета, ама първо трябва да пусна чугунения тиган в съдомиялната.

Иначе за това трябва да се сърдим на алгоритъма - всякакви малоумщини предизвикват хората да коментират, споделят. То не, че се харесва и търси, но действа провокативно на хората и качва цифрите, по които се ориентират мрежите, за съжаление.

Офертите на Раян ер истински ли са?😀 Усетих, че има нещо с Мъск - започнаха да постват разни закачки в акаунтите си (плюс оферти).

# 2 328
  • София
Любимото ми - днес мисля да взривя интернета, ама първо трябва да пусна чугунения тиган в съдомиялната.

Иначе за това трябва да се сърдим на алгоритъма - всякакви малоумщини предизвикват хората да коментират, споделят. То не, че се харесва и търси, но действа провокативно на хората и качва цифрите, по които се ориентират мрежите, за съжаление.

Другото любимо ми е да редят ръчен багаж и да сложат четката за зъби върху подметката на някоя обувка Simple Smile

# 2 329
Ами сега?🙈😂😂😂
Скрит текст:
Добре са го измислили💪😆
Навява далечни спомени за един страхотен, за времето си, филм🙌

# 2 330
Пробата е взета по време на Олимпиадата в Рио през 2016 г.
Ивет Лалова-Колио е уличена в употреба на допинг, съобщават от Международната агенция за тестване (ITA).

Проба, дадена от българската лекоатлетка на 17 август 2016 г. - по време на Олимпиадата в Рио, е дала неблагоприятен резултат (AAF) за остарин глюкуронид. Извършеният анализ е повторен, съобщават от агенцията.

На Игрите през 2016-а Лалова-Колио участва в дисциплината бягане на 200 метра при жените и завърши на осмо място.

# 2 331
В навечерието на петъка
Един хубав мъж рекламира часовник
Но кой ти гледа часовника🙈
Скрит текст:

# 2 332
Ако проверят пробите след още десет години, чист спортист няма да остане. Технологиите напредват.

# 2 333
Андре Агаси и Гришо преди и сега
Андре е написал симпатично послание:
Then vs. now @grigordimitrov… Luckily we learned how to wear shirts! Love ya g keep pushing!

Скрит текст:

# 2 334
Простете за невежеството ми, но Ленчето работа в Европарламента ли била отказала?
Да, бе! Ще откаже друг път. Просто никой няма да я вземе там просто ей така.

Ще я познаете ли? 😎
Скрит текст:
Бре! Можело значи!
Единствено бих изтрила сенките стигащи до веждата и разкопчала следващото копче на ризата, за да изглежда сякаш има шия, но това са подробности, изглежда прекрасно! Да не би да е махнала брадавиците или се падат от другата страна на лицето?
п.п. (не ги е махнала)

Само на мен ли ми прилича на кака Лили от "Милион и едно желания" преди сто години?Simple Smile

# 2 335
О, и на мен. Но малко по-сурова кака Лили.😁

# 2 336
Марго Роби е обявена за "най-красивата жена в света", според онлайн платформата Ranker.

# 2 337
Като казвахте Киселова, днес един пловдивски сайт публикува интересен анализ по повод жените на обществени длъжности, породен от днешната визия на Киселова и снимка на млада нотариуска.

Скрит текст:
Ако на някой му е интересно:
Умна или красива? Жените плащат цената и за двете
Обществото още трудно приема и двете заедно

https://trafficnews.bg/komentari/umna-ili-krasiva-zhenite-plasht … a-i-dvete-367540/

# 2 338
  • в пералнята
Една от немските телевизии е направила игрален сериал за Ружа Игнатова.
Казва се Take the Money and run. Доста добър.
Актрисата, която играе Ружа,  са я избрали доста по-симпатична от оригиналната.

# 2 339
Може ли да покажеш актрисата?

Общи условия

Активация на акаунт