Звездни Компромати - Януари 2026

• 188 120
  • 2 426
  •   25
Отговори
# 2 415
Починал е бившият басист на Scorpions Франсис Буххолц

https://eurocom.bg/2026/01/23/pochina-bivshiyat-basist-na-scorpi … fransis-buhholts/

# 2 416
Прощално за Валентино
Звездите си спомнят
Скрит текст:

Моника си спомня

Лиз Хърли си спомня

И Карла

Доста разстроена на погребението в Рим:
Скрит текст:

Ан Хатауей
Видни гости, почели го с присъствието си:
Скрит текст:

Събраха се и тримата на небето, да се грижат за перфектния вид на ангелите🙏
Скрит текст:

# 2 417
Незаконна ли е била базата? Че тя е поне от 20 години..

Бая отдавна им е изтекло разрешителното. Гледах репортаж в сутрешния блок по БНТ. Имали за 3 години и изтекло някъде преди 2020г. от тогава се водят съдебни битки за махането му, защото е на общински терен. Сегашният кмет на Варна с идването си 2023 издал заповед за бутането на базата и до сега са текли съдебни обжалвания. Съда заключил, че собственика не трябва да предприема нищо, но общината имала право със собствени средства да я бутне.
Явно апетитът е от много страни, за мен и двете страни не им е особено чиста работата. Жалко за животните Sad

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:53 от ilieva_i

# 2 418
Ще е скандално ако там се застрои, наистина е близо пожарната но от дърветата на парка надали се е виждало докато още е бил малък пожара…

# 2 419
  • Glasgow
Това е отвратително, горките животинки. не мислят ли, че и хора е можело да има там 😢

# 2 420
Сериозно ли са запалили мястото с животните вътре Cry трябва да си най-долен боклук, боже как може такава бездушност. Потресаващо е това.
После защо някои предпочитаме животните пред хората....
Ан Хатауей много се разхубави с годините.
Водянова и Клаудия са ми грозновати и като млади, и като по-зрели.

# 2 421
Договорът е изтекъл ~2005. Което не оправдава убийството на кончетата.

# 2 422
Би ли цитирала какво е казала Катето за Илияна? Аз друго помня.
Какво помниш ти?
Аз помня, че Евро беше гост в някакво предаване и изкоментира много лежерно, но подигравателно текущата приятелка на сина й. Публично. Което намирам за грозно.
Какви бяха точните й думи... наистина е било преди 15 и повече години, но ясно си спомням как си позволи да я подиграе, уж на шега, но беше хапливо. Направи ми впечатление, защото и тогава и сега не го намирам за ок. Дори да не я харесва,  от уважение към сина й, скойто е била не знам колко години и му беше настояща към онзи момент. Поне това са моите разбирания за възпитание и дипломация.
Това е било от времето, когато беше ко-водеща с Азис в шоуто, т.е. мноого отдавна.
Но аз тъпотията й я помня и от брадъра, което пък беше още по-отдавна.

# 2 423
Катето винаги е блестяла с простоватост, не  с възпитание и такт

# 2 424
На много интересен детайл за Валентино попаднах. На едно клипче от погребението дават изказване на любовника му Брус Хоксема където казва, че са заедно над 40 години... След справка в Интернет излиза, че роденият през 1966 Хоксема e любовник на Валентино от 1982 година. Значи момчето е било на 16, когато попада в ръцете на 50 годишния педофил-дизайнер. Тази информация деликатно се прескача тези дни и се величае Валентино. Иначе Епстийн, Кевин Спейси и прочие хора под ножа, но за Валентино се реве...

# 2 425
Радеви на бар

# 2 426
Ох, тази Деси, бе! Не може да избяга от себе си. Добре, че Радев подаде оставка, че да се облича както ѝ дойде.

Общи условия

Активация на акаунт