Звездни Компромати - Януари 2026

• 194 122
  • 2 541
  •   95
Отговори
# 2 475
О, ако тогава имаше сегашните клюкарници....
Какви точно лични постижения има Стоянова? Познавам я и мога доста неща да кажа за нея и няма да са никак приятни. Тотално самозабравил се човек със скандално поведение вкл. към близките й, беше противна и преди да стане президентша. Но няма да давам храна на жълтурите.

# 2 476
О, ако тогава имаше сегашните клюкарници....

Абсолютно Mr. Green

И понеже стана дума за Мисия Лондон - много добра книга, от тези, които е добре човек да си припомня и след години.

# 2 477

Не го харесвам като мъж и политик, но тази снимка само Радев изглежда адекватно.
Деси защо все е намръщена?! Изглежда като жена спряла на OMV-то за кафе и тоалетна.
Коя е певицата в средата и къде е снимано?

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 13:45 от помбер

# 2 478
Дължината на ръкавчето нито на нея, нито на новата президентка им са в услуга; приличат на перачки

# 2 479
Във времена на безработица и хиперинфлация, в края на 90-те, Антонина Стоянова го играеше фърст лейди, нагласена  с огромни шапки, раздаваше го много надменно и като цяло създаваше усещане за самозабравила се примадона, живееща в паралелна реалност. Това помня аз.

# 2 480
Отдавна се говореше , че Радев си подготвя партия .

# 2 481
  • София
Във фейса постнаха снимка на дъщерята на Радев показваща среден пръст...
Ама те много го саботират горкия човек! Дъщеря му показва среден пръст, жена му пуска песента Freedom. На добър час, ама...
Оставаше му още година като президент. Не мисля, че щеше да събере нужните гласове за още един мандат. От щаба му са преценили и са го посъветвали за този ход.

В България президентството не е ли ограничено до максимум два мандата от по 5 години? Радев беше в края на втория си мандат, не е имал опцията да бъде преизбран за президент.

Иначе да, от аутфита на съпругата има какво да се желае.

# 2 482
Не може повече от два поредни мандата, затова го активираха сега преди предстоящите избори.

# 2 483
Петък не е, но ето ви един Том Харди, за разквасване от темата за президентшите:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 484
Alexander Skarsgard на премиерата на  "The Moment" по време на Sundance Film Festival
Скрит текст:

# 2 485
Хубаво,ама защо бос с джапанки?

# 2 486
Сега явно ще са модерни дългите палта. Всеки втори с пардесю доземи като Нео от "Матрицата"! Laughing

# 2 487
Ама да не е имало наводнение у тях, но все пак премиерата си е премиера 😂.

Напомня ми на хоум офиса - нагоре вратовръзка, надолу - джапанки.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 15:05 от Beauty queen

# 2 488
Андреа е имала рождеден ден и постоянно ми излизат клипчета че е качвала от стари интервюта в които Кубрат казва колко я обича и че винаги ще е с нея..
Не е добре тази жена и явно няма да се оправи..

# 2 489
Не бих искала да съм на мястото на жена му.

Общи условия

Активация на акаунт