Звездни Компромати - Януари 2026

• 199 906
  • 2 607
  •   76
Отговори
# 2 580
Paris Hilton
Скрит текст:

# 2 581
Olivia Wilde
Скрит текст:
Страхотни очила, някой знае ли марка и модел?
А кое е лицето на блузата на Парис, че не успях да го позная?

# 2 582
  • София
Очилата на Оливия може би са Caddis Eye Appliences - модел Hooper - поне в ИГ попадам на нейна снимка с дооста подобни рамки. Но предполагам, че и много други брандове имат подобни, де.
Спас Иринин според мен, се мъчи да се прави на оригинален или да копира Бруклин Бекъм с колекцията  му от часовници - Иринито и Иван че имат пари -имат, ама едва ли имат толкова за Ферари, Астън Мартин (че май и 2), бентли и т.н. Бащата също не ми се вярва да има тези коли.

# 2 583
  • Glasgow
Телешопови не съм ги гледала от години, но от това което описва помбер да не е яхнала trad wife тренда? такъв контент дето се върти около муж и неговото благополучие, а половинката готви, чисти, глади, обгрижва

# 2 584
Vincent Cassel и Narah Baptista на KidSuper fashion show по време на Седмицата на модата в Париж
Скрит текст:

# 2 585
  • Пловдив
Леле, колко е одъртял Венсан Касел, а какво парче беше....

# 2 586
Венсан ми е като наш Деян Донков. Или обратното.

# 2 587
Направо ми е грозен Венсан. Донков също.

# 2 588
  • Пловдив
Направо ми е грозен Венсан. Донков също.
Друго си е Божинката, а? За него ще се скараме!

# 2 589
  • Glasgow
Меган и Хари на филмов фестивал, където е била премиера на документален филм, който те продуцират. Хари е време да махне тази перушина дето му е останала на главата 😅🥰
Скрит текст:

# 2 590
  • София
Vincent Cassel и Narah Baptista на KidSuper fashion show по време на Седмицата на модата в Париж
Скрит текст:

Другата Тина по хубава и гореща ❤️

# 2 591
Alexander Skarsgard на премиерата на "Wicker" по време на Sundance film festival
Скрит текст:

# 2 592
Телешопови не съм ги гледала от години, но от това което описва помбер да не е яхнала trad wife тренда? такъв контент дето се върти около муж и неговото благополучие, а половинката готви, чисти, глади, обгрижва
Не ...изобщо не може да става въпрос за такова нещо .Според мен си имат жена за гладене и чистене и не е привела от работа гръб Теа .Просто рекламира разни уреди за много пари ,естетственл  и излиза ,че чисти и готви нонстоп😅

# 2 593
  • Glasgow
Мислех да не е започнала като Нара Смит да готви Simple Smile

# 2 594
  • София
Досега се въздържах от коментари за Спас на Стрина. Той не е виновен, че изглежда по този начин, все пак. Но си е виновен за поведението, което дразни по същия начин, както това на майка му. Язък за претенциите ѝ на госпожата, възпитанието на това вътрутробно дете нещо се е объркало.

Общи условия

Активация на акаунт