Звездни Компромати - Януари 2026

• 220 161
  • 2 853
  •   78
Отговори
# 2 775
Семейство Бекъм е в Париж тъй като Виктория Бекъм ще получи Chevalier des Arts et des Lettres - чест от френското правителство, признаващ приноса към културата и изкуствата - по време на Седмицата на модата в Париж.
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/DT-5tDSkSqM/?img_index=9

# 2 776
  • Glasgow
В качеството си на певица или? 🙄

# 2 777
Семейство Бекъм е в Париж тъй като Виктория Бекъм ще получи Chevalier des Arts et des Lettres - чест от френското правителство, признаващ приноса към културата и изкуствата - по време на Седмицата на модата в Париж.
Скрит текст:
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/DT-5tDSkSqM/?img_index=9
охх, мяза ми на сърдита леличка в устатата.. Състарена изглежда, Вики -каменното съце, Бекам изглежда чудесно!

# 2 778
Какво ли мисли Виктория за тази кукумявка гаджето на Круз… 20 годишен с 30 годишна…?

# 2 779
В качеството си на певица или? 🙄
За приноса и към културата и изкуствата, аз го разбирам цялостно като певица и дизайнер..
https://www.instagram.com/p/DT-5tDSkSqM/

# 2 780
Shaun White
Скрит текст:

# 2 781

И на мен ми направи лошо впечатление хипстърското продуктово в трети епизод на Мамник. Явно героят специално е отшшъл до София да си вземе лате, нищо че имат локдаун 🤣🤣🤣 или си е поръчал до трънско с тейкауей.
Жалко, че точно този продуцет е решил да го екранизира. Не му стигат парите на Магърдич от частните телевизии, ами посегна и на държавните. Ама то с народни пари е най-благо .....

Последна редакция: пн, 26 яну 2026, 21:59 от ilieva_i

# 2 782
Коментарът не е мой и си позволих да изрежа само това, което си е компромат, да.

"Мамник".
Действието се развива в затънтена гора край Трън. Далечно и сурово място - само за калени мъже! И такива точно се събират в ловна дружина, която ще лови опасна мечка-стръвница. И изведнъж, между пушките, в ръката на най-големия тарикат и "играч" в сериала, се подава и то няколко пъти в близки и далечни кадри, забележете, чаша с капучино от LATE 87! На лов с капучино! От място, на което отивайки, казваш "аз съм хипстър и имам пари" или поне искам така да изглежда.
Ако имаше малко реализъм в това, то другите ловци щяха да отсрелят този с капучиното още преди мечката. Но, разбира се, изборът закоравял ловец в трънско да пие вечер изтънчено капучино преди лов има своето обяснение - въпросният бранд е собственост на продуцента на сериала - академик Магърдич Халваджиян.
С нетърпение очаквам следващата серия, но не вече заради сюжета, а заради продуктовото позициониране.''

Скрит текст:

# 2 783
Christian Dior fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Deva Cassel
Скрит текст:

Jeff Bezos и Lauren Sanchez
Скрит текст:

Karlie Kloss
Скрит текст:

Pharrell Williams
Скрит текст:

# 2 784
Какво ли мисли Виктория за тази кукумявка гаджето на Круз… 20 годишен с 30 годишна…?
Важното е да е послушна!

# 2 785
Добре, де, Карли Клос за сутиен и гащи не е ли чувала?! Разбирам да си на 20, прохождаща старлетка с невероятни сиси, да се буташ да те снимат така фотографите, но Карли е отдавна наложено име и има нужда от поддръжка горе, какво ги е развяла, че и без гащи тръгнала! Всичко живо по карантия, вече е оригинално да си скромен и добре облечен!

# 2 786
Има гащи, някакви дантелени са.

# 2 787
Тука утрепахме от подигравки тая и оная че били по прозрачни блузи и не били олд мъни видиш ли, пък гледам и световният моден елит си ходи по зърна и дантелa 😆

# 2 788
Tamara Ralph fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Nicky Hilton
Скрит текст:

Taraji P. Henson
Скрит текст:

# 2 789
A какво по-точно е правил Дейвид Бекъм в Давос? Това разбра ли се, в крайна сметка?  
Цитат

Дейвид е посланик на УНИЦЕФ от 20 години и е бил там по тяхна покана за да говори за правата на децата.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 09:50 от Beauty queen

Общи условия

Активация на акаунт