Звездни Компромати - Януари 2026

• 224 678
  • 2 906
  •   18
Отговори
# 2 850
  • Пловдив
Двама от Бекстрийт бойс в метрото...харесва ми как остаряват...
Скрит текст:

# 2 851
  • София
Кога ли ще му писне на Безос от тия маскаради, в които е пъпет на Безовица. Какво общо има той с модата и модните ревюта. Като кученце на каишка, ходи на разходка, облечен в новите модни дрешки, които мама му купила от бутика.
Съвсем ли изключваш да е в най-смелата си представа за щастие и само това да му е липсвало досега? И никога да не му писне?

# 2 852
  • Glasgow
Този вдясно Картър ли е? трябва да се разпиша в темата за синхроничностите, вчера го обсъждахме с колега покрай брат му Аарън, обсъждахме крийпи и перверзни мъже от индустрията, които се възползват от малки момчета

# 2 853
И аз мисля, че Безос харесва новото си "аз" с Лорън. С все визията. Един нещастен и чувстващ се не на място човек не изглежда така и не излъчва такова задоволство.

# 2 854
Красиви детайли от ревюто на Джонатан Андерсон Dior Пролет - Лято 2026 Haute Couture
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 19:22 от SHE_IS

# 2 855
Съвсем ли изключваш да е в най-смелата си представа за щастие и само това да му е липсвало досега? И никога да не му писне?

Възможно е, но е малко вероятно. Тръгна по ревюта и събития тип Кардашиян, откакто е с Безовица. Ако е искал модни ревюта и това му е липсвало в живота преди, милиардер е, най-богатият в света - можел е да си прави ревюта дори у дома, с които си поиска манекенки и инстаграм личности.
Иначе дано да си прав, дано точно това да му е липсвало и сега да не може да заспи от щастие.

# 2 856
Хората се променят .

# 2 857
Ами не знам, ама видът на човек отговаря на вътрешния му свят май. От невзрачен плешив грозник, дори и с помощта на разкрасителната медицина да е, Безос се превърна в секси шугър деди. Не харесвам избора му на жена, защото не харесвам жената, обаче за него очевидно е добър избор!

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 16:10 от DiaMia

# 2 858
Никол Кидман, Диа Липа, Пенелопе Круз пристигат за шоуто на CHANEL
https://www.instagram.com/p/DUArmVTjCGz/
Дева Касел също пристига на модното ревю на Dior
https://www.instagram.com/p/DT-wthFjfvO/

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 17:05 от SHE_IS

# 2 859
Може, може...не знам. Излиза, че малко ботокс и хубави дрехи са му липсвали на този човек. И ревюта, разбира се.

# 2 860
Може, може...не знам. Излиза, че малко ботокс и хубави дрехи са му липсвали на този човек. И ревюта, разбира се.

Когато човек е в компанията на любимия си, много неща стават още по- приятни, нищо лошо не намирам в това.

# 2 861
  • София
....Излиза, че малко ботокс и хубави дрехи са му липсвали на този човек. И ревюта, разбира се.
И една конкретна жена дето да го накара да грее. Силата на любовта не е за подценяване.

# 2 862
  • Пловдив
Ник Картър, да...

Асап-чо с чанте и пръстени Grin на Шанел ревюто. Азо него да бе взел за булка Joy
Скрит текст:

# 2 863
Грее и се преобрази физически заради диетата и фитнеса, за които ще й призная на Безовица, че тя го е подтикнала.
А пък вие, момичета, сте много романтични и вярвате в дълбоката любов към милиардера. Така и трябва да бъде!

# 2 864
Никол Кидман, Диа Липа, Пенелопе Круз пристигат за шоуто на CHANEL
https://www.instagram.com/p/DUArmVTjCGz/
Каква походка у Кидман... Като газела ми е.

Общи условия

Активация на акаунт