Звездни Компромати - Януари 2026

• 223 280
  • 2 896
  •   102
Отговори
# 2 865
  • Наблизо
Ако трябва да сме честни,Безовица не е работила като сервитьорка преди да го срещне.Имала си е милиони и тя.Не са (само) парите.

# 2 866
Не нейната, вяраваме (поне аз ) в неговата към нея. Ако не беше така, нямаше да успее да го накара да направи никакви промени у себе си

# 2 867
А пък вие, момичета, сте много романтични и вярвате в дълбоката любов към милиардера. Така и трябва да бъде!
Вярваме в неговата, не в нейната. 😁 Макар че и тя не е бедна, ама друго си е най-богатият, нали! Wink

# 2 868
На възрастта на Безос не е точно любов. Запознават се когато той е бил около 50 годишен (така си мисля). Връзката става публична през 2019, когато Безос е на 55. Типична мъжка криза на средната възраст. Решава, че живота му си отива, че трябва да се забавлява и попада на Лорън. От всичко написано - малко луда, малко скандална, самоуверена, самостоятелна. Смятам, че е съвпад на желания, интереси и възможности между двамата. Явно Безос е от малкото интелигентни мъже в криза, защото си избира истинска жена, а не малоумна тийнеджърка. Събира се с партньор, а не с дете за отглеждане.

# 2 869
Не може ли просто да са се намерили в подходящото време.
Безос определено се чувства добре и изобщо не му личи да обикаля по ревютата с отегчение. Просто изглеждат, като две половинки от едно цяло. До кога, до когато им харесва.

# 2 870
  • Наблизо
Ами изглеждат щастливи.Защо да не е любов.А и може да е сигурен,че тя не е там заради парите му - и преди него си беше богата.

# 2 871
Коментираният по-рано Марк Оуен празнува рожден ден днес, става на 54
Скрит текст:

# 2 872
Може и да го обича, и да няма нищо против парите му 😁😁😁

# 2 873
Brigitte Macron на Stéphane Rolland fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Скрит текст:

# 2 874
100% е АI.
И аз понякога си играя с него и се въобразявам на холивудска актриса, ама си ги пазя снимките за себе си, не сътворявам изкуствени новини за пред фейсбук приятелите ми 😄

# 2 875
Единия мигач на Макронката разлепил ли се е? Grinning И това май не е нейна коса, а е перука.

# 2 876
Brigitte Macron на Stéphane Rolland fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Скрит текст:

Бриджит е загубила миглите на едното око Smile иначе много добре изглежда.

# 2 877
Коментираният по-рано Марк Оуен празнува рожден ден днес, става на 54
Скрит текст:
Освен това днес е била премиерата на документалния филм на Нетфликс за Тейк Дет. Първите отзиви от фенската маса са отлични. Само да намеря малко време, ще го гледам и аз. Историята им е страхотна и се надявам поне малко да осветлят мистериозното изчезване на Джейсън.
Документалният филм от 2005 г. беше много, много добър, от 2010 г. също, надявам се и този да е.

# 2 878
  • Glasgow
Казахте, че Азис си е сътворил мъж с AI и е пуснал видео😅но не им разбирам вече кое е истинско, кое не

# 2 879
На Азис и без AI, половината истории са измислици...

Общи условия

Активация на акаунт