Звездни Компромати - Януари 2026

• 244 662
  • 3 177
  •   28
Отговори
# 2 880
Taraji P. Henson на Gaurav Gupta fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Скрит текст:

# 2 881
  • Viena
Важното е той да си вярва,стюпид булгар беиб😅😅😅😅😅

# 2 882
Много ме кефи как никой не се интересува от Азис и напоследък просто никой не го отразява и провокациите му стоят тъпо 😂
Беше интересно преди 20 години. Сега просто е с пореднив, на когото си е татуирал името или е бил 2 месеца с него.

# 2 883
Лайънъл Ричи не прилича на себе си от всичко, което си е бол по лицето...
Скрит текст:

# 2 884
  • Пловдив
Ами изглеждат щастливи.Защо да не е любов.А и може да е сигурен,че тя не е там заради парите му - и преди него си беше богата.
Той е богат, тя е била просто заможна.

# 2 885
Виктория Бекъм, при получаване на ордена,  рекла следното:
“Горда англичанка съм, но не мога да не се преклоня пред френската мода, която единствена е издигната до ранг на изкуство. Именно поради тази причина съм изключително трогната, че точно Франция ме отличи с орден за модни постижения.”
Не знам какви точно постижения има впредвид. Но да си призная честно, бившата Спайска разбира толкова от мода колкото и Рашида - от култура. Което не става с пари и връзки, става с много пари и връзки. Г-жа Дати е вечно в жълтите хроники заради широките си пръсти и вкуса си към маркови дрехи, аксесоари и какви ли не разноски за пътешествия, ресторанти и т.н. на чужд гръб. Разследваха я. Знаем я. Но е парашутистка от много нависоко. Да се знае и у нас🙈

# 2 886
  • Glasgow
Точно и аз се чудя какъв принос за модата във Франция 🙄🧐нейните нощничести рокли.
 Един орден Стара планина да ѝ предложат 🤦🏻‍♀️

# 2 887
  • София
Аз да ви запитам, защо Мичка и Тюдор Четвърти не са на червения килим я на Шанел, я на Диор на шоуто? Там ще са по-атрактивни от Безосови.

# 2 888
Мичка е в Magda Butrym, определено вдига левъла на брандовете
Скрит текст:

# 2 889
Мичка е в Magda Butrym, определено вдига левъла на брандовете
Остава и на стила да го вдигне.

# 2 890
  • sofia
Направо не вярвам, че има мъже, за които този външен вид е  hot🙂

# 2 891
Ee, тука вече много искаме 😁

# 2 892
Paris Hilton
Скрит текст:

# 2 893
Направо не вярвам, че има мъже, за които този външен вид е  hot🙂
Ам... едни такива със съмнителни се**уални предпочитания...

# 2 894
Жената на Бачорски е пуснала сторита и търси информация за лечение на напреднал стадии рак..
Тя от седмици пуска такива запитвания. Интересно защо Бачорски не  й споделя сторитата... Изглежда отчаяна и търси съвети в инстаграм, а мъжът й има многократно по-голяма аудитория от нейната и шансът е много по-голям. Той обаче продължава да е фокусиран да рекламира бизнесите на Пееф и да пуска други тъпи реклами.

Видях и аз.Освен суетна, простовата провинциалистка, Атанаска се показва и като здравно неграмотна. Какви са тези въпроси, какво смята, че гладолечение, билки, кристали и баене ще помогнат на терминално болен, Проста жена. Имах такъв случай в семейството и ме побърква невежествето.
Ама иначе на марките е сила, много тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт