Звездни Компромати - Януари 2026

• 226 362
  • 2 926
  •   42
Отговори
# 2 910
Брех тази Валя какъв стрес изживявала със събирането на багажа. Joy

# 2 911
  • София
Скрит текст:
Жената на Бачорски е пуснала сторита и търси информация за лечение на напреднал стадии рак..
Тя от седмици пуска такива запитвания. Интересно защо Бачорски не  й споделя сторитата... Изглежда отчаяна и търси съвети в инстаграм, а мъжът й има многократно по-голяма аудитория от нейната и шансът е много по-голям. Той обаче продължава да е фокусиран да рекламира бизнесите на Пееф и да пуска други тъпи реклами.
Видях и аз.Освен суетна, простовата провинциалистка, Атанаска се показва и като здравно неграмотна. Какви са тези въпроси, какво смята, че гладолечение, билки, кристали и баене ще помогнат на терминално болен, Проста жена. Имах такъв случай в семейството и ме побърква невежествето.
Ама иначе на марките е сила, много тъжно.
Не вярвах, че ще го напиша (предвид на това колко съм била критична през годините по отношение на дарителски кампании и алтернативни лечения), но аз не бих съдила Атанаска прекалено строго. Хората в чудото си се мъчат да намерят нещо, което би помогнало, особено ако конвенционалната медицина е безсилна и не може да предложи друго. Много често, особено в България, където комплексната грижа за онкоболните и техните близки е далечен мираж, хората не могат да приемат, че единственото, което може да се предложи на близките им са палиативните грижи и залитат по разни медиуми, кристали, гладолечение и т.н. Всъщност, май не е само в България, де, преди време гледах Apple  Cider Vinegar по Нетфликс - вярно, че там се разказваше за една измамница, но даваха случаи и на хора, които имат сериозни злокачествени заболявания, които отказват да приемат, че трябва да ампутират ръка, примерно, и затова залитат по лечение със зелени сокове и плодове.

Валерия в желанието си да натрие носовете на хейтърите не си дава сметка колко смешна изглежда.

# 2 912
А пък хейтърите никак не си дават сметка как й изписват вежди на Валерия. Достатъчно дълго време е в СМ, за да знае какъв ефект ще предизвика публикуваното от нея. И народа продължава да къляе на същата стръв.

# 2 913
  • Пловдив
Класация на Евгени Минчев за най-стилни българки:

https://telegraph.bg/svetski/novini/klasaciia-na-lord-evgeni-min … -klasaciia-481991

# 2 914
Saint Laurent fashion show по време на Седмицата на модата в Париж

Kate Moss
Скрит текст:

Austin Butler
Скрит текст:

Charlie Hunnam
Скрит текст:

Rami Malek
Скрит текст:

Aaron Taylor-Johnson
Скрит текст:

Suki Waterhouse
Скрит текст:

# 2 915
  • София
Упи Голдбърг
Скрит текст:
Джоузеф Гордън-Левит
Скрит текст:
Кели Роуланд
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Чарли Хънам
Скрит текст:
Марго Роби
Скрит текст:

# 2 916
Заболяха ме краката само като гледам обувките на Марго Роби на последните снимки.

# 2 917
Хайде, таз' година булка, догодина-люлка!😄😄 Азис на маймуна се направи през годините, само и само да е интересен. То не бяха лампиони по главата, перушини и ламета, увеличаване на достойнството си, присаждане на китеник върху гърдите си, който после махна, баща на дъщеря (да не бяха и две?), чрез инвитро, което направи Галя-"най-добрата му приятелка", сватба с Ники китаеца и кума Венета 😀, татуира си някакъв Велизар, беше гей, после не съвсем, сега се жени/омъжва..... Изобщо, пълен е с ц******* номера. "Хирургът", според мен е някакъв роднина или приятел на хАтиджето.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 08:46 от #Frozen#

# 2 918
  • Пловдив
Звездите от Гала-та на Армани в движение...Мишел, Кейт...
https://www.facebook.com/share/r/17a5w2jrNv/

# 2 919
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Хайде, таз' година булка, догодина-люлка!😄😄 Азис на маймуна се направи през годините, само и само да е интересен. То не бяха лампиони по главата, перушини и ламета, увеличаване на достойнството си, присаждане на китеник върху гърдите си, който после махна, баща на дъщеря (да не бяха и две?), чрез инвитро, което направи Галя-"най-добрата му приятелка", сватба с Ники китаеца и кума Венета 😀, татуира си някакъв Велизар, беше гей, после не съвсем, сега се жени/омъжва..... Изобщо, пълен е с ц******* номера. "Хирургът", според мен е някакъв роднина или приятел на хАтиджето.
 Всъщност има ли снимки на Галя бременна? В коя болница е родила?
Трудно ми е да повярвам, че двама тъмни родители имат русо и синеоко дете...

# 2 920
И тя ли е..?

Валето нещо плиска легена-компромис правела с подсладеното ядково мляко… идва ми на ума само мемето с Шон Бийн дето ще вземе една сопа…

# 2 921
  • София
Дейвид Духовни
Скрит текст:
Атина Онасис
Скрит текст:
Лейди Елиза Спенсър и лейди Амелия Спенсър
Скрит текст:
Кристина Милиан
Скрит текст:
Адриана Скленарикова
Скрит текст: