Звездни Компромати - Януари 2026

• 232 528
  • 3 025
  •   96
Отговори
# 3 000
Ееее никъде не съм казала, че някой е умрял от срам и уплах Simple Smile Просто за мен така се обличаш само ако си компаньонка. Иначе не.

# 3 001
Децата са такива, каквито са, защото майките им са такива. И биха казали за майката на някого това, което са чули от своята майка. Няма дете, което ще се възмути на нечия дреха, каквато и да е тя, ако не чуе от някого, че дрехата е за смях.

Кирстен Дънст е една от най-невзрачните актриси на света! То пък толкова никакво същество...
Скоро в темата имаше снимки на Лили Алън от някакъв купон, рожден ден или нещо такова, и тя беше по подобни одежди. Нямаше толкова възмутени пуританки...

# 3 002
Ееее никъде не съм казала, че някой е умрял от срам и уплах Simple Smile Просто за мен така се обличаш само ако си компаньонка. Иначе не.
Компаньонките съвсем не се обличат така, дори няма да ги разпознаете  че са такива..

# 3 003
Диа, взе ми думата от устата! Точно така, биха се подиграли за роклята, само подкокоросани от мнението на мама.

Кирстен Дънст за мен винаги е била с царевично - картофена физиономия.
😊

# 3 004
Много по-смущаващо естетиката е облеклото на Сантра (че я мернах на рождения ден на Богданска). Някой попадал ли е на нейни клипчета, в които събира аутфит, щото щяла да излиза?! Изглежда като човек, който се облича от контейнерите за помощи...

# 3 005
Е че и жената с рождения ден не се облича така всеки ден, предполагам. На мен не ми се спори. Да избереш този стил пред 1000 други все си има причина.

# 3 006
Очарователна Чоева ❤

# 3 007
Много е красива! 💗💗💗

# 3 008
  • Пловдив
Следя Тилда и Кели - първата цял живот е била с такава фигура докато Кели е заприличала на скелет в последно време - ръцете й са кожа и кости само и има рахитичен вид. Тилда изглежда съвсем здрава.
Това е моето мнение, всеки си има право на свое🙅🏻♀
Виж, харесвам те, но Тилда Суинтън е отврат зле цял живот, или последните десетина година, преди това не се сещам. Болезнено слаба като скелет. Принципно различие в мнението.

# 3 009
През 2008-ма когато печели Оскар, Тилда Суинтън изобщо не е "скелет". Сега е плашещо кльощава...
Скрит текст:

# 3 010
  • Пловдив
Е, десетина години казах.

# 3 011
Elie Saab fashion show  по време на Седмицата на модата в Париж

Poppy Delevingne
Скрит текст:

Sabrina Elba
Скрит текст:

Victoria Silvstedt
Скрит текст:

# 3 012
  • Glasgow
Аз откак я помня е все такава Тилда 🤷🏻‍♀️

# 3 013
Алекс и Даниел са дали толкова много материал за подигравки, че това облекло на бардак-лейди от френски дом за платена любов е капка в морето. Трябваше по дрес код и от гостите да се изиска да покажат нещо в тоя дух.

# 3 014
Е, десетина години казах.
Не беше към теб репликата.

Общи условия

Активация на акаунт