Звездни Компромати - Януари 2026

• 239 408
  • 3 154
  •   95
Отговори
# 3 030
  • Glasgow
Те са разведени 🙈 той има друга съпруга

# 3 031
  • Down south
На 57 Марк Антъни обявил, че със съпругата му Надя Ферейра чакат бебе, осмо поред за Антъни...
Като оставим финансите настрана, какво друго у този човек би привлякло подобна жена?!
Скрит текст:
Марк Антъни на живо е изключително каризматичен, така че не се изненадвам, че Надя Ферейра се задържа с него или по-скоро, той с нея.

# 3 032
Ева Кикерезова на раздяла с БНТ:

Скрит текст:
Днес беше последният ми работен ден в БНТ. 13 години бях част от тази Институция. Ще ми липсват колеги, ще ми липсва и целият процес по производството на телевизията.
Беше началото на миналата година, когато след редица обстоятелства, след един ефир отидох и си пуснах отпуск.  В нито един от следващите дни обаче, не ми дойде желанието да се върна. Децата ми също имаха повече нужда от мен. Осъзнах, че Прогнозата за времето ми даде нещо, което така и не припознах като мое.
Аз бях Ева и преди нея, същата Ева съм и сега.

# 3 033
Понеже скоро обсъждахме Андреа и Кубрат:
Скрит текст:

# 3 034
От колко време са разделени? Нездравословно в това обсебване …

# 3 035
  • Glasgow
От много. По едно и също време минавахме през раздяла, или поне тогава тя говори, 6 години минимум

# 3 036
И аз като Жокер, помня Тилда все така.
Никога не е била различна от много слаба.
Харесвам точно тази нейна чудатост, ексцентричност, която за мен не е ръбатост, но пак опира до вкус.
За мен е щурава и особнячка, но интригуваща и талантлива.
Харесвам такива персонажи.
Тя определено подхранва този свой имидж през годините и изобщо не й пука.
Не бих я нарекла кльощава противнячка.
Докато една друга, много изпосталяла (понеже 25 години яде само риба и зеленчуци на па̀ра🙈) известна британка е много коментирана, но грам не ме впечатлява с нищо освен с едни голи фасони.
(Дано само Кели да не е в това положение заради най-коварната болест!)

# 3 037
Александра е много  търсен модел в чужбина и инфлуенсър.  По летищата в Дубай имаше нейни реклами. Печели много от реклами. Така че няма нужда да е в каталог. Жълтата преса бълва някакви небивалици то нейн адрес, но и аз не вярвам.

# 3 038
Selma Blair празнува колаборация с Benny's Eyewear
Скрит текст:

# 3 039
Не мога и не мога да разбера припадането на толкова хора по Богданска. Това леко кухо и толкова фалшиво момиче.Което живее на показ за СМ. Особено усмивката и позитивизмът ѝ от километър личат колко са изкуствени. Хубава била, има и по-хубави от нея и по-интересни. Имаме прекрасни актриси, но се припада по нищоправещи инфлуенсърки(и не говоря само за нея).
Чоева е много красива.

Богданска за мен е пошла, не само на горните снимки.

И всеки път като се спомене в темата някои потребители започват да обясняват колко много работела и така била постигнала всичко. Какво пък толкоз работи и какво толкоз е постигнала, измамна слава дето като крашне инстаграма и я няма.

# 3 040
  • София
Не знам какво е постигнала, но има закупено жилище и си гледа детето. За мен не е малко.

# 3 041
Успешния човек върши нещо, което има полза и за другите.

# 3 042
  • Пловдив
След развод жената има право да запази фамилията на бившия си съпруг, ако се споразумеят.
Изобщо не е нужно да се споразумяват. Жената може да си я запази и бившия нищо не може да направи.

# 3 043
Даже не съм фенка на Богданска, но всеки път се изумявам колко нахъсан хейт отнася. Защо? Не е известна гаднярка прецакала някого, не търгува с лекарства за онкоболни, не е известно да е спала с мъжа на най-добрата си приятелка?
Обличала се кичозно, ходела разголена и всичко й се виждало, яла стриди и пържени картофи на рожденият си ден - достатъчно тежки грехове, че да я обявим за компаньонка! Но, както и да си изкарва парите, не е полезна за обществото! 🙄🙄
Съвсем очевидна женска злоба се лее, ще ме прощавате. Явно е по-хубава, от колкото я намирам, щом буди такава кръвожадност. Невзрачните никога не са такава мишена.

Марго Роби и Джейкъб Елорди на премиерата на "Брулени хълмове" в Ел Ей
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 07:32 от Tess d`Urberville

# 3 044
Премиера на  "Finding Harmony: A King's Vision" в замъка Windsor

Kate Winslet
Скрит текст:

Charles III и Camilla
Скрит текст:

Benedict Cumberbatch
Скрит текст:

Rod Stewart