Звездни Компромати - Януари 2026

• 243 402
  • 3 174
  •   111
Отговори
# 3 045
  • София
Ел Макферсън
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Ава Филип
Скрит текст:
Катрин Нютън
Скрит текст:
Джейкъб Елорди и Марго Роби
Скрит текст:
Марго и тя с подобен тоалет като Богданска. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:

# 3 046
Разбира се, че Александра прави впечатление  и разбира се, че е търсен ефект.
Много години като по- малка (защото и сега е млада) е рекламирала дрехи и разни други неща, но нищо провокативно и мега секси. Правила  е грешки, изневерявала си е там с Петканов, но след това явно започва да влага много в себе си, сменя гърдите, търси явно нови рекламодатели, различни поприща и нещата и се получават.
Сама за мен си е изкарала парите, детето им изглежда възпитано.
Много холивудски звезди ходят кажи -речи голи.
Да, ние обикновените хора не го приемаме, но за тях си е ОК явно.
Не виждам място за злобеене.
сещам се за Гала, която наскоро хокахте, че е зарязала Будинов като е нямал пари и сама си ги вади. Ам нея не я хейтим така..

# 3 047

Марго Роби и Джейкъб Елорди на премиерата на "Брулени хълмове" в Ел Ей
Скрит текст:
Разкошни са тук!

# 3 048
  • sofia
Добре си е Богданска, дерзае и намира начини да е успешна, идва от съвсем обикновено семейство, така че постига всичко сама. Сигурно е намерила някой да й подаде ръка в началото, тя си знае, но  е много хубава жена. И на мен преди с нейния си нос ми харесваше повече, беше различна, не в калъпа. Едно не ми допада - вкусът й за мъже😂

# 3 049
  • София
Мелания
Скрит текст:
Кати Хилтън
Скрит текст:
Парис Хилтън
Скрит текст:
Патрик Демпси
Скрит текст:
Камила Мороне
Скрит текст:
Шарън Озбърн
Скрит текст:

Марго Роби носи емблематично колие на Елизабет Тейлър за 8 милиона долара на премиерата на „Брулени хълмове“.
Скрит текст:

# 3 050
  • София
И аз харесвам Богданска, смятам, че бачка много, печели добре (с инфлуенсърство, като водеща и т.н.) и си гледа детето. Просто рождения ден не ми хареса, но си е нейно право да го празнува така. Не бих се замисляла чак толкова как ще се отрази на Габриел (не мисля, че ще му се отрази по никакъв начин, децата едва ли ще му навират снимки на майка му по жартиери в училище) или пък че самата Алекс е лека жена от тези снимки, просто за мен тези снимки са някаква манджа с грозде - то жартиери, презервативи, пържени картофи, чехли и стриди на едно.
Марго Роби е същата безвкусица като Александра.
Много ми харесват Чарлз и Камила - те ми станаха симпатични на стари години.

# 3 051
Sydney Sweeney с нова линия бельо - Syrn

Скрит текст:

# 3 052
Сиднито обаче има тяло трепач.

# 3 053
  • Пловдив
От днес в Лидл има пижами като на Парис Хилтън сета Grin а майка и вместо внучета, взела кучетата да гушка и разхожда, че и др.носач си има...абе...богаташи Grinning

# 3 054
Страхотна сесия на Сидни.

The only one, право в 10-ката си със снимката на Марго. Да не се окаже, че тоалетът на Богданска не е вулгарен, а хитов Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 3 055
Обаче сме последователни дума да няма. А се каже, че не харесваме Богданска веднага следват мнения колко е работна и колко сме злобни. И следва - е или не е кобилеста. JoyТака де, да се намираме на приказка.

# 3 056
Сиднито обаче има тяло трепач.
Ако може само да й инсталират друга глава за фотосите😅

Малко краката на Маргото ме втрещиха, досеха много не се бях заглеждала в нея, но екипчето не й прави услуга.

# 3 057
  • Sofia
На Марго Роби само лицето ми харесва.

# 3 058
Марго е на някакво събитие и са я облякли така, едва ли има думата. Доката при Богданска е лично събитие и сама си избира тоалета.

# 3 059
Няма лошо да не харесвате Богданска, но някои коментари са просто абсурдни и много смешни. Не била допринасяла за обществото .... Нали си плаща данъците, какво да допринася повече. Тук сме се наредили едни допринасящи с писане в Бг-мама, чудо просто.

А писанията, че била еди каква си, без доказателства би трябвало да се санкционират по някакъв начин. Не е редно, просто. Независимо за коя жена, става дума.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 09:45 от alia7

Общи условия

Активация на акаунт