Звездни Компромати - Януари 2026

• 240 162
  • 3 164
  •   118
Отговори
# 3 105
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Показаните снимки на Богданска са супер. Преди ми беше симпатично, много чаровно младо момиче. Сега ми е изключително красива жена. Всичко и харесвам, кефя и се на хъса за работа, как си живее живота и граби с пълни шепи, колко е дисциплинирана и има работна етика.
Всеки има мнение дали му харесва или не Александра. Не се чувствам обидена или уязвена като нейна фенка за определенията по нейн адрес. На жена като нея никога няма да и бъде простена красотата, парите и известността.

# 3 106
Подхванали са яка реклама през разни “случайни” хора дето пишат за новото място за палачинки.. днес два пъти видях постове фб

# 3 107
Скрит текст:
Показаните снимки на Богданска са супер. Преди ми беше симпатично, много чаровно младо момиче. Сега ми е изключително красива жена. Всичко и харесвам, кефя и се на хъса за работа, как си живее живота и граби с пълни шепи, колко е дисциплинирана и има работна етика.
Всеки има мнение дали му харесва или не Александра. Не се чувствам обидена или уязвена като нейна фенка за определенията по нейн адрес. На жена като нея никога няма да и бъде простена красотата, парите и известността.
Пари и известност може и да има. Нямам против въобще. Красотата обаче е субективно понятие. Позволете не всеки да припада по това невзрачно момиче.

# 3 108

Райна като кръстница. Красива е. Е, играл е фейс апа стабилно, но ще замижим леко:) 🤫

# 3 109
И аз това си помислих, видях снимката и си казвам, че тази прилича на Райна преди 20-на години. Хубава е жената, спор няма. И характер си има.

# 3 110
Подхванали са яка реклама през разни “случайни” хора дето пишат за новото място за палачинки.. днес два пъти видях постове фб

Аз не я следвам, но ми излезна в инстаграм, не видях и да е спонсорирана публикацията. Явно като има трафик на профила и изскача.

# 3 111
Позволете не всеки да припада по това невзрачно момиче.

Последното нещо което може да се каже за Богданска е че е невзрачна, направо смешно твърдение, което може да бъде казано за нея само от жена.. Както казва и Моника Белучи " Хората могат да ти простят ума, даже таланта, но никога красотата".

# 3 112
Не е невзрачна, ама и чак такава красавица не е, та няма какво толкова да се прощава нейната прекроена хубост. Аз срещам почти всеки ден по-големи красавици от нея и дори от Марго Роби. Явно живеят в моя град.Laughing
Райна я помислих за Елен Колева.

# 3 113
Gordon Ramsay
Скрит текст:

# 3 114
Виждали ли сте на живо Богданска тези които коментирате колко е невзрачна?!
Разбира се, че красотата е субективна, но чак пък невзрачна. Млада, висока, хубаво тяло, коса, кожа. Без да припадам по нея, но е хубава жена.

# 3 115
Аз съм казвала и преди, че познавам Богданска много преди да стане известна и преди корекциите. По работа, не ми е приятелка. Така че твърдя, че усмивката и позитивното не са фалшиви.
Другото, което е вярно, че вииинаги е точна за работа, сутрин, вечер, в друг град - не закъснява, не мрънка, усмихната и мила, много фотогенична. Това да ви кажа в тия среди прави голямо впечатление, защото лесно се работи. То се разчува и почва да се търси.
Понеже някой каза, че има много по-красиви, но не е само красота.
Работи и на никого не пречи - еми съвсем достатъчно за мен:)
Смятам я за красива и преди и сега. Както и усешна.

И аз не и харесвам мъжете, нито рождения ден Simple Smile)))
Но не ме скандализира, в крайна сметка жените/мъжете модели, артисти, шоумени са по-различни. Избрали са и живеят такъв живот, а сигурно даже им и харесва.
За мен няма разлика между разголен тоалет на частно рд парти и голи гърди в роля на филм. Това са ти все гърдите, съученците все са ги виждали. Те децата сякаш пък правят разлика.

Не смятам, че е мега, хипер, поразително умна, с ум като бръснач или някакъв ангел небесен, но ме е срам да коментирам даже понеже и аз самата не съм. Каквото такова.
Както и не харесвам толкова много корекции по тялото и лицето, мисля че са грешка, ако някой ще ме пита:)

Мисля, че и Райна е красива.
А също не мисля, че Виктория Бекъм е грозновата Sweat Smile
Айде казах си и аз

# 3 116
Виждали ли сте на живо Богданска тези които коментирате колко е невзрачна?!
Разбира се, че красотата е субективна, но чак пък невзрачна. Млада, висока, хубаво тяло, коса, кожа. Без да припадам по нея, но е хубава жена.
Не съм я виждала, но и нямам такова желание. От това, което виждам по снимки, според мен в лице е невзрачна. Младостта е до време (като при всеки), а и според моя вкус е твърде висока. Също така не я намирам за особено женствена и привлекателна (отново лично мнение). Допускам, че в нейната професия на модел понякога е плюс да нямаш кой знае какви отличителни черти. Така сравнително лесно могат да те направят какъвто искат според нуждите на конкретната кампания, в която участваш.

# 3 117
Направо е красива Богданска.

# 3 118
За мен лично ако някой е толкова невзрачен, безинтересен и несимпатичен не бих си губила времето да го коментирам.

# 3 119
За мен лично ако някой е толкова невзрачен, безинтересен и несимпатичен не бих си губила времето да го коментирам.
Изчела съм десетки хвалебствия по неин адрес в този форум, до момента не съм коментирала. Тези, които я харесват, нека я харесват. Просто да приемат, че има и други, според които въпросната особа не е чудо невиждано.

Общи условия

Активация на акаунт