Звездни Компромати - Януари 2026

• 242 124
  • 3 167
  •   80
Отговори
# 3 120
Какви са разкритията в статията за Златка и доктора? Няма нищо потвърдено, нали? Спомням си миналата година, че потребителка знаеше нещо по въпроса, но написа, че ако се разчуе, тя тогава ще коментира....

# 3 121
Миналата година много се говореше за Златка и Денков , включително и че мъжът на Златка хо изнудвал за пари , за да не каже на Дора 🤣 колко е вярно нямам идея
Тамън вчера прочетох статия, че Карен ги хванал на калъп и затова се разделил със Златка. Дали е вярно не знам. Влизах в темата да видя дали сте коментирали, но нямаше нищо и затова и не писах.

# 3 122
Не знам кой е Славев, но се посмях на коментара му

Извън шегата, случващото се в САЩ е просто отвратително.

# 3 123
И аз не знам кой е, но постовете му винаги са мега-забавни 😅

# 3 124
Аз не съм защитник на Денков, ама работата при него стана “иди доказвай, че нямаш сестра”. Някой плъзна имената им със Златка в една статия и няма отърване вече.

Златка я виждам във фитнеса и изглежда доста унила, макар че е с високо вдигната глава де.

# 3 125
"Хирургът" и по магазините ходи с докторските дрехи. 😂😂😂
Скрит текст:

# 3 126
Александра е миловидна, не си е монтирала огромна уста или скули, оттам и липсата на подчертани черти, оттам и идеята, че е невзрачна.

Туй е добронамерения прочит.
Ето, примерно Андреа всичко е монтирала в най-уголемен вид и смейте да я наречете невзрачна Grinning

# 3 127
  • Glasgow
Тоя доктор ще вкара някоя болест в операционната, къде се мотае с болнични облекло навън

# 3 128
Богданска
Скрит текст:

# 3 129
Скрит текст:

Мхм и с кроксовете дето ще влезне после в стерилната операциионна. Азис е жалък. Като изрязан от картон в реален размер е доктора малко 😅

# 3 130
Ох Александра ни призовава да не се стремим към picture perfect визия в IG
😁😁😁

# 3 131
Доста добре е отговорила Богданска, на обидите. А можеше по почина на някои фолк диви, просто да ги напсува. Евала, че не го е направила.

А Мария Филипова е дъщера на баща си, нищо изненадващо в развитието и. Иначе  е умна жена.

# 3 132
Скрит текст:

Мхм и с кроксовете дето ще влезне после в стерилната операциионна.
Този тип най-вероятно никога да не е помирисвал операционна, най много да е санитар, ама и това е под въпрос.

# 3 133
Какъв е този масов кенсъл от инфлуенсъри на бранда Huda Beauty? Нещо се е случило явно.

# 3 134
Ето една не picture perfect визия. Тъкмо й свикнах на носа, но сега новите топки ми вадят очите. Една вратовръзка разстояние имат точно 🥲

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт