Звездни Компромати - Януари 2026

• 242 142
  • 3 167
  •   80
Отговори
# 3 135
Тези жалваници на Александра са си чисто лицемерие. Тя пуска провокативни снимки по зърна и жартиери, които естествено ще предизвикат и обидни коментари. И световните звезди получават такива. Лошо е, но като се пуснеш по дупе и сиси в ИГ - това е положението. След което се започва “защо сме лоши”. Не сме лоши бе човек. Провокираш по корсет и жартиери - какво искаш, стихове на Лермонтов ли. Иска публичност, получава.

# 3 136
Доктора така пришит до Азис както Т4 и Дамата.

# 3 137
  • на село
Тези жалваници на Александра са си чисто лицемерие. Тя пуска провокативни снимки по зърна и жартиери, които естествено ще предизвикат и обидни коментари. И световните звезди получават такива. Лошо е, но като се пуснеш по дупе и сиси в ИГ - това е положението. След което се започва “защо сме лоши”. Не сме лоши бе човек. Провокираш по корсет и жартиери - какво искаш, стихове на Лермонтов ли. Иска публичност, получава.
А може би това е целта. Генерира трафик.

Аз харесвам Александра, но не мога да разбера защо се облича с тези нелепи рокли, които приличат на някаква секси линия на Мечо-Омуртаг.

# 3 138
Сменил е зелените дрехи със сини. Нали се казваше че цвета е важен, тоя явно от някой магазин за парти екипчета се докарва:-)

# 3 139
  • софия
Сигурно това е докторът, който преправя Атиджето, с което Азо се прави на Кънчо Hands Nail Care

# 3 140
Ролята и цялото парти, на мен лично не ми допадат, обаче ако целта е била да се разбуни кошера, успя.
Ето ние цял ден си чешем езиците с нея. Важно и да има трафик, тя това работи. Съвсем възможно е да е целенасочено и тоалета и коментарите и отговорите, значи не е хич тъпа:)

# 3 141
Обсъдихме ли потенциалната премиерка

# 3 142
  • софия
Сега погледнах новините. Марко Рубио има забележителни... уши. Не бях обръщала внимание, но и не съм виждала други такива.
Скрит текст:

Мъжете отзад са за сравнение.

# 3 143
  • на село
За Азис забравих да кажа - според мен се опитва да пробие в Щатите и си измисля някакви легенди. Попадаха ми някакви видеа как излиза от някакво имение там уж на сутрешен крос. Веднага му повярвах, че това е къщата му и най-вече, че бяга. Закачил се е за майката на една участничка от Игри на волята, която е брокер на имоти и обикаля наш Азо да се чекне за снимки по тях.
На последното му интервю ми направи впечатление, че използва много чуждици на английски, даже се направи, че не се сеща как е на български някаква дума, забравих коя беше, там спрях да го гледам. Толкова е напреднал с английския и животът в Щатите, мда… Много яко се е филмирал, но произходът прозира, да го кажа политкоректно и някак не мога да му се вържа на историята за младежа, който сигурно и на плаж ходи с медицинска униформа.

# 3 144
Азис просто е сключил сделка за брак за виза за Щатите. Плаща си за това. Сега трябва 3 години май да продължи брака и да доказват пред тамошните власти, че не е по сметка.
Имам познати българки, които така останаха.
Нашия Азис дано не свърши някоя циганска работа и да го хванат.

# 3 145
Александра е миловидна, не си е монтирала огромна уста или скули, оттам и липсата на подчертани черти, оттам и идеята, че е невзрачна.

Туй е добронамерения прочит.
Ето, примерно Андреа всичко е монтирала в най-уголемен вид и смейте да я наречете невзрачна Grinning
Всъщност Алекс има много милилитри в устата. Има скули, има и дефинирана брадичка и челюст. Доскоро снимките й преди и след бяха на сайта на дермаакт. Разликата е огромна. Алекс има и 2 операции на гърдите, доста екстеншъни и са й изсмукали мазнините в корема.

Реално Петканова има супер много подобрения по себе си, просто са правени с мярка, също така всичко се натрупва с времето. Въпреки десетките подобрения не изглежда гротескно, за съжаление от друга страна масово има случаи на жени само с 1 или 2 посещения в клиника и са напълно обезобразени.

# 3 146
Новата кандидат премиерка тъкмо я чух по новините да говори за "омбудсманството". Била подготвена да управлява. Без съмнение, вЕрвайте и.

# 3 147
Много хора на около 50 и нататък изплискват яко... Азис и по млад не беше много нормален, та да ви учудват глупостите му сега.

# 3 148
Не ни учудва, забавляваме се със свободните му съчинения, вече и извън страната.😁

# 3 149
А какво се изтри, та коментарът за бащата на Филипова е в нищото? И аз да питам кой е баща ѝ.

да, кой е баща ѝ? работила съм с нея - яко куку е тя.

Общи условия

Активация на акаунт