Звездни Компромати - Януари 2026

• 244 108
  • 3 176
  •   77
Отговори
# 3 165
  • Down south
Азис не веднъж е казвал, че ако се беше родил в Америка щеше да е световна звезда. Еми айде да го видим сега, ако е вярно това за брака.
Но доколкото знам, дори и да има брак, може да му откажат пребиваване, особено сега. Но хубаво е, че си преследва мечтите
Да, имаш право.
Дано е отишъл с годеническа виза, в противен случай, би могло да стане сложно. Особено сега, когато гледат всичко под лупа.

# 3 166
Марго Роби - най-красивата жена на света?!
Още в Барби забелязах, че е кривокрака.
На тази снимка определено си личи.
Скрит текст:
Не е хейт, а констатация.

# 3 167
Маргото Роби тук е както близначка на Милянкова.

# 3 168
Драго чая

# 3 169
Rachel McAdams
Скрит текст:

# 3 170
Еха, дори не подозирах, че Никола Пелц има каквито и да е операции, а то се оказва, че изобщо не е само една, което за скромните ѝ 31години си е направо лудост…
Скрит текст:

# 3 171
Taraji P. Henson
Скрит текст:

# 3 172
С тази снимка на Драго чая, разбрам защо има препоръка да се ползва скрит текст, което някои потребители си правят труда да слагат. Някой като нищо ще сънува кошмари.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 21:52 от #Frozen#

# 3 173
  • sofia
След отслабването, Драго остаря с 20 години. И взе да се облича като палячо.

# 3 174
И е станал злобен.
Мерна ми се в едно клипче, говореше нещо на Фрея, с пасивно - агресивен тон.

# 3 175
  • Sofia
И на Роксана нещо и се репчеше…каза ѝ “Роксано!…” Беше на живо предаването му в неделя с избраните за Евровизия и няма как да орежат гафовете…

# 3 176
Азис просто е сключил сделка за брак за виза за Щатите. Плаща си за това. Сега трябва 3 години май да продължи брака и да доказват пред тамошните власти, че не е по сметка.
Имам познати българки, които така останаха.
Нашия Азис дано не свърши някоя циганска работа и да го хванат.
Брак се сключва не за виза, а за зелена карта. Ти за БГ "бежанците" от дискриминация от ромски произход в САЩ не си ли чувала? Преди време беше много популярно да заминеш за Щатите и там да обявиш, че в БГ си дискриминиран и търсиш убежище. Що народ взе документи така и то роми... Не вярвам да минава така лесно номера още, особено за популярни личности. За брак по-може. Лично аз се съмнявам да се е омъжил Васил за документи. Гостува на Атижето и се опитва да монетизира престоя с евтини сензации като от преди 20 години...

Общи условия

Активация на акаунт