Звездни Компромати - Януари 2026

• 248 797
  • 3 217
  •   42
Отговори
# 3 195
Ники Минаж е. Определила се е като фен N1 на Тръмп, който пък за благодарност й дал безплатна "златна карта", която ще й помогне по бързо да вземе гражданство. Самата карта струва 1 милион. Много известни знаменитости са я отследвали, след подкрепата й към оранжавия.

https://gwurld.com/rapper-nicki-minaj-flaunts-trump-gold-card-af … g-us-citizenship/

# 3 196
Карди е...
Тъкюо щях да.питам кво прави там Simple Smile Може би музика към филма?
И как няма документи??? Известна е, печели, работи...? Временен статут сигур?

НЕ Е Карди Б, а Е Ники Минаж.

# 3 197
  • софия
Поправих се. На мен са ми еднакви.

# 3 198
  • Пловдив
Бербатов и той на топло Simple Smile Жена му само в гръб и за кратко се вижда, явно не обича показност...
https://www.facebook.com/share/r/17xeNQkxx2/

# 3 199
  • sofia
Хубаво семейство има Бербо. И добър избор на съпруга направи😀

# 3 200
  • София
Не знам защо толкова се напъват в бизнеса със заведения за хранене. За такава работа се иска здрав гръб и отдаденост.

Защото си мислят, че парите падат като дъжд от небето от първата седмица. И след два месеца затварят.

# 3 201
  • На морето!
Бербатов има много хубаво семейство, което въпреки всичко предпазва от скандали и жълтини толкова много години.
Много го харесвам и заради фондацията си, с която подкрепя талантливи деца.
Клипът от почивката им е много приятен.

# 3 202
Бербатов днес е рожденик. Да е жив и здрав!

Орлин Горанов на почивка:
Скрит текст:

# 3 203
Много харесвах и подкрепях Бербатов, имах големи надежди, че ще внесе малко ред и смисъл във футболния съюз. До един момент изглеждаше сякаш наистина хвърля камък в блатото, и иска да го почисти... За съжаление замлъкването му по темата странно съвпадна с появата му на билбордове, рекламиращи хазарт, и само потвърди тезата, че което не става с пари, става с много пари... А беше една от малкото публични личности, за които бях готова да си заложа главата, че никога няма да се появи на такъв билборд.
И да, лицемерно е да имаш фондация за подпомагане на деца, и да рекламираш хазарт. Изгуби ми уважението.
А клипът е рекламен, за новия модел Samsung Galaxy, вижда се от таговете.

# 3 204
Много харесвах и подкрепях Бербатов, имах големи надежди, че ще внесе малко ред и смисъл във футболния съюз. До един момент изглеждаше сякаш наистина хвърля камък в блатото, и иска да го почисти... За съжаление замлъкването му по темата странно съвпадна с появата му на билбордове, рекламиращи хазарт, и само потвърди тезата, че което не става с пари, става с много пари... А беше една от малкото публични личности, за които бях готова да си заложа главата, че никога няма да се появи на такъв билборд.
И да, лицемерно е да имаш фондация за подпомагане на деца, и да рекламираш хазарт. Изгуби ми уважението.
А клипът е рекламен, за новия модел Samsung Galaxy, вижда се от таговете.

Абсолютно същото се случи и при мен. Даже първия път, когато видях билборд за хазарт с него, си помислих, че му използват лицето и си викам "Тея пък толкова ли са глупави, нали ще ги съди после". Е, глупавата се оказах аз.

# 3 205
Бербатов има три жени за гледане,  съпруга+ две дъщери, ако помага и на майка му, ще се продаде! Казвам го с ирония! И той души носи.

# 3 206
Той отдавна рекламира самсунг, но на фона на това че куцо и сакато рекламира какво ли не, неговото мисля е доста премерено. Дори рекламата за H2U намирам за забавна, колкото и рекламодателя да е кофти. Виж за хазарта е доста неприятно.

# 3 207
Карла Бруни е на светлинни години от Радева, която изглеждаше все едно ще участва в програмата на нощния бар.😁

# 3 208
Лицемерие би било, ако футболистите, включително бивши такива, не рекламират хазартни сайтове. От много, много години това са основните спонсори на футбола.в България. Сигурно половината от запалените футболни фенове залагат за мачове, без да са хазартно зависими. Това, разбира се, не изчиства имиджа на въпросните сайтове и не ги прави добри.

# 3 209
Не, никак не са хазартно зависими с тия залагания.

Общи условия

Активация на акаунт