Звездни Компромати - Януари 2026

• 257 386
  • 3 327
  •   59
Отговори
# 3 270
  • Glasgow
Създателят на Microsoft Бил Гейтс хванал венерическа болест, след като спал с руски момичета. Той умолявал Джефри Епстийн да му даде антибиотици, които да даде тойно на тогавашната му съпруга Мелинда, се твърди в новите документи по делото Епстийн, разсекретени от Министерството на правосъдието на САЩ.
отрекъл е🙄 има пак за Тръмп, за Андрю. За Андрю няма нищо нередно, пълнолетна рускиня обсъждат, и среща в Бъкингамския дворец. За Тръмп и малолетна се споменава😑

# 3 271
Андреа с лекарства за подагра?

# 3 272
Андреа е болен човек. Има нужда от помощ, даже на моменти ми е неудобно да я коментирам.

Съмнявам се, че Бил ще потвърди. И за Тръмп и за него вярвам, че са се омърсили  в гнусните игрички от островчето.

Мария с баща си, някъде през 80те. Слънчево дете.
Скрит текст:

# 3 273
Баща ѝ е симпатичен.

# 3 274
Създателят на Microsoft Бил Гейтс хванал венерическа болест, след като спал с руски момичета. Той умолявал Джефри Епстийн да му даде антибиотици, които да даде тойно на тогавашната му съпруга Мелинда, се твърди в новите документи по делото Епстийн, разсекретени от Министерството на правосъдието на САЩ.

Отдавна се спекулираше, че нещо много грозно се е случило, за да си тръгне Мелинда. Нещата сочиха към приятелството му с Епстийн. Тъпо. Ако мъжа ми направи подобно нещо, и аз бих го затрила. Хем изневяра, хем лъжи, после пробутване на лекарства...

# 3 275
Има чувството, че тези файлове са еднингнусни свободни съчинения, кудето между множество лъжи е набутана тук там по някоя истина. Дори да предположим, че Бил Гейтс е бил толкова глупав, че да прави необезопасен кекс, точно от Епстийн ще иска хапчета? Няма си личен лекар или който и да лекар - професионалист? Сигурно такъв лекар ще наруши професионалната етика, още повече при адекватно "заплащане". Съвсем смятат хората за будали. А може и хората да са си заслужили да ги мислят за такива.

# 3 276
Склонна съм да вярвам за Бил Гейтс и STD, пълен отврат, малко му е било финансовото одиране при развода, можело е и още. Какво изобщо дири с рускини… тоя Епстийн ще се окаже освен друго и сводник/търговец на информация, изнудвач…

Битивиту да се канселира, а не да правим трафик под постове на пощръклялото пони, натъпкано в кожен панталон и токчета.. И не е хейт, а просто оценка на “професионалните” качества на онази дама. Уверено, освен pro-чалга lifestyle и поръчки за интервюта, Битиви разкара политически компетентни журналисти отдавна. Останаха пипита и дръжки на микрофони.

# 3 277
Kate Hudson
Скрит текст:

# 3 278
След 20 години Глория смени прическата, разгеле. Grinning
Скрит текст:

# 3 279
Изглежда като перука.

# 3 280
  • SF
С тази прическа е по-хубава.

# 3 281
Ее, Глото е страхотна мадама. Новата прическа ѝ стои много добре. Много я харесвам аз.

# 3 282
Личност на годината на MusiCares в чест на Mariah Carey

Mariah Carey
Скрит текст:

Kesha
Скрит текст:

Adam Lambert
Скрит текст:

Dove Cameron и Damiano David
Скрит текст:

Jennifer Hudson
Скрит текст:

Taylor Momsen
Скрит текст:

Billy Porter
Скрит текст:

Charlie Puth
Скрит текст:

Rita Wilson
Скрит текст:

# 3 283
  • София
Много е добре Глория с новата коса, но прическата на Катето Евро не ми харесва - някак безформена и рядка изглежда. Аз съм пристрастна и харесвам къси прически, просто тази на Катето изглежда доста странно.

# 3 284
Кейт Хъдсън явно много си харесва ушите 😀

Общи условия

Активация на акаунт