Звездни Компромати - Януари 2026

• 261 365
  • 3 369
  •   79
Отговори
# 3 330
  • Viena
Започна се,Азис при Пипи.....броени часове след сватбата от Флорида.

# 3 331
Панталон с ръб не помня да е бил някога тенденция, и актуална тенденция не е.
Иначе панталон с ботуши всички знаем, че е ок...
Нaпротив, тенденция си е от есента на 2025. Всякакви панталони, пъхнати в ботуш, включително с ръб, с широки крачоли, карго, дънки най-разни и разнообразни. Даже аз, която не следя целенасочено и съм далеч от модата, постоянно ги виждам из СМ. Отделен въпрос е вече личното мнение и предпочитания. На мен не ми допада, няма и да ми отива, но някои дами ги стайлват много интересно.

Скрит текст:

# 3 332
  • До морето
Още един кошмар от 80-те - парашутни гащи, навряни в ботуши.
Следва: Панталонът не е панталон, а мачкан шушляков анцуг!

# 3 333
Ужас. Стайлнъти (намъкнати) като клошари…Кой кво издърпал от сушилня ли, гардероб ли и затъкнал къде сварил. И аз с моите 160см не съм за таква мода, но и дамите от снимките по-горе не изглеждат добре, въпреки хубавите фигури.

# 3 334
Hilary Duff
Скрит текст:

# 3 335
Клекове, ама с жилетка с тежести. Както имаше един коментар: Когато забогатея, ще има знаци - ще си пренасям жилетката с тежести по самолетите 😁
Пахахахахахаха, ох смях се от сърце…. 😆😆😆😆
Иначе, аз също съм фитнес манячка, ама това ме съсипа вече, чак на Малдивите да си занеса жилетката. Човекът няма чийт дей и това си е. Браво за дисциплината, това не е малко постижение. 😅

# 3 336
Kylie Jenner
Скрит текст:

# 3 337
След реставрация в базиликата "Сан Лоренцо ин Лучино" в Рим,един от ангелите на стенописите получил лицето на...Джорджия Мелони! Yum Ректорът на базиликата казва,че не е искал това от художника.

# 3 338
Нешка Робева е изпреварила Джорджа Мелони, само праха може да ѝ дишат тия от "Сан Лоренцо ин Лучино"...

Те на Малдивите никога не са виждали жилетки с тежести и нямат ни една там за нуждите на почиващите, та всички си носят, мда...

# 3 339
Calvin Klein, 83г, и гаджето 36г модел на среща (date night)
Frowning
https://www.instagram.com/reel/DRoVd4PjlUd/?igsh=OHhlZ3AybmxiY3gy

Така, като гледам, някъде по време на срещата КК е забравил с каква цел е излязъл и къде отива. Алцхаймер ли има, но изглежда неадекватен, залита и пр.

# 3 340
По повод снимките на Валерия с Дедо и, където тя яде пица, пък той прави клекове, тя се похвалила в инста, че просто се качила на самолета и заминали и не се искало от нея нищо да прави.
Дедо е написал отдолу : „Така е то – един тренира за крака, а друг за корем“

# 3 341
колко е сладка Хилъри

Hilary Duff
Скрит текст:

# 3 342
Екзотични красавици в януарски "облик"

Суприя Ганеш на премиера в Лос Анджелис
Скрит текст:
Одри Нуна на наградите „Златен глобус“
Скрит текст:
Теяна Тейлър с костюм от мъжката линия на Saint Laurent
Скрит текст:

Йерин Ха на корицата на Vogue Singapore
Скрит текст:
Yerin Ha
Джоу Йе на ревюто на Dior в Париж
Скрит текст:
Zhou Ye

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 18:58 от Тук там

# 3 343
Кученцето на Сашко и Ивелина Чоева имало РД, обаче понеже не е куул вече нашето ЧРД, вместо него НВД...
Скрит текст:

# 3 344
кученцето е сладко 🥹

Общи условия

Активация на акаунт