Търся електронна книга - 54

• 27 966
  • 248
  •   3
Отговори
# 240
Скрит текст:
Здравейте, от къде сваляте електронни книги на английски? Използвах z- libary и oceanpdf, но ги спряха
oceanofpdf си работи. Току-що свалих за проба една книга. Simple Smile

# 241
# 242
Търся тези на Джудит Кранц
Дъщерята на Мистрал“, „Скрупули“, „Довиждане, Канзас“.
  Пени Винченци:
Почти грешни“, „След края на купона“, „Наследството“.
В линка, даден от Pisa има по-голяма част от тях ...

Аз ме съм индианец с техниката е факт… сега следнах на лаптопа да си сваля книгите, пробвам с едната папка и ми пише че не мога да я сваля че е е голяма и да ползвам яндекс диск. А място на лаптопа има. С Мак съм и не му разбирам хич:( но от Мега и от Чети.ме и други и места свалям без проблем. Моля ако някой има идея защо се получава така и какво да направя да ми пише на Лс, да не става спам тук🙏

# 243
Търся тези на Джудит Кранц
Дъщерята на Мистрал“, „Скрупули“, „Довиждане, Канзас“.
  Пени Винченци:
Почти грешни“, „След края на купона“, „Наследството“.
В линка, даден от Pisa има по-голяма част от тях ...

Аз ме съм индианец с техниката е факт… сега следнах на лаптопа да си сваля книгите, пробвам с едната папка и ми пише че не мога да я сваля че е е голяма и да ползвам яндекс диск. А място на лаптопа има. С Мак съм и не му разбирам хич:( но от Мега и от Чети.ме и други и места свалям без проблем. Моля ако някой има идея защо се получава така и какво да направя да ми пише на Лс, да не става спам тук🙏

и на мен ми дава същото, единственото решение което съм намерила е да свалям файловете които ми трябват един  след друг индивидуално - кликвам на файла веднъж с мишката и от горе в дясно се поява Скачать

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 18:38 от Марта Г.

# 244
Да, да опитах и така , пак пише същото. А толкова книги си харесах… Не че нямам 100 дето ме чакат, ама алчна 😂😅

# 245
  • Euskal Herria
Аз преди малко си свалих цялата папка на една авторка. Не погледнах размера, но нямах проблем.

# 246
Свежо попълнение в директорията Фрида Макфадън, жест на една благородна дама и с любезното съдействие на един съвременен Робин Худ :Д

# 247
Търся да сваля на ПДФ - Дейвид Бърнс - "Да се чувстваш добре" -
моля за помощ

# 248
Аз ме съм индианец с техниката е факт… сега следнах на лаптопа да си сваля книгите, пробвам с едната папка и ми пише че не мога да я сваля че е е голяма и да ползвам яндекс диск. А място на лаптопа има.
Проблема не е при вас, а от ограниченията на Яндекс. Тяхна къща, техни правила.
Ако регистрирате акаунт при тях и свалите приложението им, нямате да имате повече проблеми. Може да свалите и цялата колекция.
Търся да сваля на ПДФ - Дейвид Бърнс - "Да се чувстваш добре"
Дейвид Бърнс ~ Да се чувстваш добре

Общи условия

Активация на акаунт