Сушилнята - Всякакви въпроси и отговори - Тема 29

• 3 011
  • 145
  •   1
Отговори
# 90
Сушилнята няма книжка с упътване, ако имаше, ще прочета и нямаше да питам тук.

# 91
Свалете я от интернет 😒 А това уред да дойде без упътване е доста странно.

# 92
Привет и от мен!
Взехме си сушилня Candy  и сега я настаняваме в къщи. Това ли са транспортните болтове които трябва да махнем? В упътването не пише нищо.
Скрит текст:
Кое от двете твърдения е вярното?

# 93
Само тази книжка беше вътре, плюс някакви лепенки какъв клас е уреда. На самата книжка не са показани абсолютно никакви болтове.
Ще опитам да сваля упътване от Интернет.
Благодаря ви за включването и съветите!

# 94
На самата книжка не са показани абсолютно никакви болтове.

Не са показани, защото, за разлика от пералните, сушилните нямат транспортни болтове.
Нас ни предупредиха само да не я пускаме веднага, да престои 1 денонощие и тогава.

# 95
На самата книжка не са показани абсолютно никакви болтове.

Не са показани, защото, за разлика от пералните, сушилните нямат транспортни болтове.
Нас ни предупредиха само да не я пускаме веднага, да престои 1 денонощие и тогава.
Някои имат, други нямат. Тези, които имат, болтовете им се освобождават сами при първото пускане. При всеки случай не е необходима човешка намеса, освен ако има такива болтове и някой е заял и не се е освободил сам.

# 96
Dreaming_girl, уредите вече идват без книжки с упътване с цел пестене на хартия.
Може да има приложен диск или упътването да се изтегли от сайта на търговеца или производителя.

# 97
Преди нова година купихме sharp на родителите ми и си имаше упътване на хартия и то доста книжки на различни езици. Дори има стикер с програмите на български език, който може да се залепи на програматора върху надписите на английски. Това е много удобно за възрастните, които не знаят езика.

# 98
  • София
Здравейте,

Нямам пространство за нормална сушилня, а ми трябва. Дали някой е ползвал или ползва подобна https://www.emag.bg/sushilnja-za-drehi-elektricheska-sushilnja-z … yer/pd/DTYBFCYBM/ 
или
https://tvboutique.bg/catalog/product/view/id/10008/s/dribuddi-c … DsqkaAvaDEALw_wcB  ?

Приятен ден.

# 99
Тези найлони с вентилатори нямат общо със сушилни.
Не виждм къде се събира водата...сигурно вентиларорите изкарват парата директно в помещението през дупките в найлона.

# 100
Само тази книжка беше вътре, плюс някакви лепенки какъв клас е уреда. На самата книжка не са показани абсолютно никакви болтове.

Това да не е комбинирана пералня със сушилня?

# 101

Не, само сушилня е.

# 102
Скрит текст:

Не, само сушилня е.
Заинтригува ме. Би ли казала точния модел. Не намирам сушилни Rapido 5d .

# 103
И аз и за това попитах.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт