Съпруги на военнослужещи - 35

• 4 785
  • 259
  •   3
Отговори
# 225
Здравейте! Днес работния ми ден мина петъчно. Утре ще ми е тегаво сигурно, защото няма да е събота 🤭
СГГ, много хубаво послание на снимката, срещала съм го и друг път.
Хубава и спокойна вечер на всички!

# 226
Сладки сънища!

# 227
  • Пловдив
Добро утро в петък. Видя ми се тежка тази седмица. Голямо тичане напред-назад.
Важното е, че стигнахме до последен ден в казармата за ММ.
Отива да си каже довиждане с колегите, а на войниците, че вече никога няма да им се обажда за наряд. Grinning И МисЮ вече няма да се стряска, ако ММ звънне на МистърЮ.

Днес може и да си приберем бебка от болницата. Да им се не щяло и прехвалените частни болници. Първо "изритват" родилките след 3-4 нощи след операция, клиничната пътека била толкова, второ лепнаха на детенцето нещо на оченцето и ще се лекуват...  А им даваш една шапка пари. Че и ако задържат детенцето и майката иска да остане с него, плащаш още. Луда работа.
Стискаме палци днес да си се прибере у дома и двете с мама да се успокоят, особено мама.

И това мрачно време ме напряга. Поръчвам си слънце следващите дни, дори и да стане студено.
Лек ден на всички, а аз да си захващам задачите за деня.

# 228
"Десетки свещи могат да бъдат запалени от една, без да намалят нейния живот. Щастието не намалява, ако се споделя."
Буда

Добро утро!
Ей ме на, кукнала се пак в ранни зори в събота. Отварям мамата и какво да видя - изписали сте толкова много и най-важното - има прекрасна новина Simple Smile.
Дунди, честито! Да е здрава малката Никол, да има весело и безоблачно детство, да е палава и с любопитство да открива света! Всички около нея да сте живи и здрави и да и се радвате! Изписаха ли ги? Оченцето оправи ли се?
Фло, как така да няма принцове за Никол? Има дори и в нас един, тъкмо няма и година по-голям от нея Wink
Чувалчето с прегръдките е за всички, които поддържат темичката през седмицата, няма да изброявам поименно.
При мен е динамично - работа, курс, лекари, изследвания и т.н. Казусът с комшиите се задълбочава - направена им е забележка от домоуправата и вместо да се съобразят, да си приберат миризливите обувки и т.н. - блокираха всички във Вайбър и си продължават постарому Rage. За съжаление бях лош пророк и усещането ми, че ще ми е трудно с тези съседи се оправда. Ще се мисли как да се продължи нататък. Но за съжаление простака си е простак, дори да има пари и т.н.
Аз днес ще домакинствам, пазарувам и ще се опитам да наваксам с проекта. Ей такива неща.
Хубав ден желая на всички!

# 229
Бебе Никол и мама спинкат у дома.
Не сте писали, но се надявам да сте здрави!
Пропуснала съм публикуването... 😉

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 09:07 от СГГ

# 230
  • София
Здравейте, мацки! Привет от Пирогов! От снощи с внучката сме на почивка. Stuck Out Tongue Winking EyeСлед като два дни беше с 39.2, от вчера каза, че я боли корема, гади й се и ходеше леко приведена. Направих й теста за апандисит, каза, че я боли повече и тогава се изплаших. А в Пирогов знаете как е - народ, изследвания, консултации, та от 13.00, чак в 19.00 я настаниха в стая, а аз съм придружител. Доволни сме от отношението, вниманието, прегледаха я много подробно. Не отхвърлят диагноза апандисит, но по-скоро мислят за някакъв чревен вирус. Ето затова ще се излежаваме двете до понеделник. Дано се размине с операция.
Пак ще ви нагледам. Hug

# 231
  • Пловдив
Привет-мривет от мен.
Фло, дано скоро излезете от там. Стискам палци да е чревен вирус.
Бебка си е у дома. Със сигурност тя си поспива, но снощи, като за първа нощ, им е взела страха. Обаче рекламация няма. Но и тя няма да плаче вечно я. Капят капки в оченцето. Ние няма да досаждаме много, гледаме я на камерата. Имат си баба помощник. Тя ще е тук само за няколко седмици и после си отива в Северна България.
Отиваме малко на пазар, после ще видим.
Прекрасен ден на всички.

# 232
Фло, пожелавам ви възможно най-безобидната диагноза и бързо да я изпишат. Сигурна съм, че с придружител като теб, болката е поне два пъти по-лека.
Дунди, и на вашето момиченце дано бързо мине очето и бързо се нагодят един с друг, да си спи и да си хапва и да наддава бързо. Тъкмо като се стопли времето и дойде пролетта, тя ще е готова за разходки с количката.
Аз докарах детето на урок и го чакам в колата. За след обед планувам почивка.
Хубав ден на всички!

# 233
  • София
Хайде и от мен здравейте!!!
Фло, бързо да минава и да заминава кавото и да е - леко да е. (Каката изкара нещо подобно за 48 часа в сряда и четвъртък, та може и вирус да е).
Аз днес бях малко пловдивска - ей, много кал, много чудо из нашия квартал. Напазарувах за свеки (видях само три графски колеги в Кауфланда, ама и те не очакваха да ме видят, та не ме познаха и минах инкогнито). Нагледахме племеницата, че оздравява от грипа и сега пътуваме към мама. Утре вечер към Софето пак.
Пловдивчанки, моля препоръчайте лятна кръчма за около 40 маймуни, обедно парти... (за юни или юли ще е), че нали синко ще приключи с училището и трябва някъде да се съберем да го полеем с родата.
Ох, пише ми се много, но нямам ток на телефона.  Довечера повече.

# 234
  • София
Ей, такова бездействие отдавна не помня. Внучката привечер вдигна до 37.2, но то е нормално. Да видим утре какво ще кажат на визитацията. Аз лично не бързам, ще стоим докато лекарите преценят.
За понеделник отложих лекцията. Не знам и времето какво ще е, та всяко зло за добро.
На всички вас - пожелание за уютни часове със семействата.

# 235
Здравейте, не помня от кой ден не съм писала... А това за мен не е много типично знаете...
Фло, бързо да минава каквото и да е и да се прибирате вкъщи! ❤️
Дафиново листенце, много е неприятна ситуацията със съседите, но то отдавна е ясно, че парите не правят човека Човек! Да си ги харчат със здраве, ама поне малко да се замислят!
Дунди, бързо да се оправя малката госпожица! Да са спокойни всички! А на вече бившия началник успех в начинанията след армията. А за обажданията.... Сигурна съм, че сегашните хора на този пост няма да си поплюват... Още утре го викнаха за резервата 😂 а за графика даже не искам и дума да отварям... Не е тук мястото 😂
СГГ, благодаря ти за грижите за темата! Уютно е! ❤️
Маги, за заведения... Мноого има 😂 ама сигурна ли си, че искаш навън в градина през Юли? Тук освен 40 градуса навън има и 5 рояка комари 😂 помисли пак за навън... Ще ти напиша няколко оборотни, така да ги нарека заведения! 🤣

Ние сме добре, още 2 деца са с варицела в групата на дребчето, тя още не е... Ще видим какво ще стане...Включително и братчето на нейната приятелка, у която всъщност даже е на гости в момента... Както каза една от майките в градината -огнище е в групата... Хвърлих я в огъня като гостува в момента у приятелката.
На работа ни е доста напрегнато, всичко работехме на ръка 1 месец, софтуера не ни работеше, беше истински ужас, свикнали сме толкова с техниката, че... Сега всички проби за целия месец се вкараха на куп, днес бях на работа, ръката ме заболя от цъкане с мишката цяяяяял ден! До сега готвих, утре съм си казала, че цял ден ще лежа и ще играем настолни игри с детето.

Ох май стана дълго... Пожелавам ви приятна вечер, болните да оздравяяяват! 🥰

# 236
  • София
Мис Ю, сладкишке,.върна ме да чета назяд какво съм натворила във влака. Не градинско, бе моме, обедно парти. Аз го виждам на 20 юни или на 11 юли. Та може и вътре, но за обяд. Не държа на диджей, разчет 40 човека (7 бр размер от 5 до 12 години, та не се противя да има градинка, площадка, нещо за събиране на енергията на зверчета)

# 237
Дафиново листенце, вади бидоня с киселото зеле в коридора Grinning Ако се наложи мога малко хлор пикрин да ти забъркам да бъде много сълзлива историята Grinning
Аз готвя за седмицата.
 За сега борбата за Боровец е безуспешна.
Общо взето нищо различно при нас.

# 238
Магиии, събота, ставане в 6, ходене на работа 8 часа... Явно не ми се отразява добре 😂
Не знам защо реших, че като е обедно ще е градинско 😂
Иначе Малкия Явор в Първенец, в топ класациите е за празненства. Но ще трябва резервация. До рекичката, прохладно, приятно, хубаво е!
❤️

# 239
  • Пловдив
Той и големият Явор работи, но си е извън града.
В новия ритейл парк Макс рекламират един ресторант Асадо, имало няколко детски къта. А срещу нас е Ноте ди вино, с градина и детски кът. И двата Сентръл парк ми харесват също. И Шармант до парк Белите брези. Ако се сетя още нещо, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт