Съпруги на военнослужещи - 35

• 5 389
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро, прекрасни!
СГГ, разсмя ме рано, рано тази сутрин с приказката. Довечера ще я разкажа на бабите - имаме в компанията баби от този регион, а и аз нали съм пернишко момиче. Hug Започваш да ни глезиш. GrinningВече ще си чакаме и приказка за лека нощ.
Снощи рано заспах, сутринта се събудих свежарка. Закарах голямата внучка до училището, че се беше натоварила много. Днес ще представя пред два класа на немски, красотите на Австрия. Взе си австрийската носия. Преди време презентира нашия роден край, та изкара в училище цял ден с литак и цървули. Атракция е била. Когата има изява, изпипва нещата до най-малките детайли. Много я бива.
Днес програмата ми е много пъстра. След малко с мъж на кафе. В кухнята. Stuck Out Tongue Winking Eye. После по заявка на изгладнялото ми внучи - лозови сарми и кекс. За Ромео - наденица с праз. На свещи ( романтика) Joy, после лекция при танцьорките и накрая на тръстиката. Няма да ми е скучно.
На вас ви пожелавам спокоен ден. Дръжте се, служба не остана. Все ще избутате днешния ден, а после два дни почивка.
МИС Ю, как е детенцето?
Гушкам ви! Hug

# 286
  • София
Добро утрооо!
Стигнах и аз до клавиатура. То имам за писанеееее, ама и вие сте писали, та си почетох на воля.
Мис Ю, пази Кати да не се разболява след шарката, че тя минава, но имунитетът много пада, Малечка изкара пневмония и много тежък отит след шарката. Ако може баба да остане още седмица - ще е по-добре за детето.
Фло, имам подозрение не кого се е метнала внучката.
СГГ, докато четох вица в тролея си представях как от вълшебното изворче излиза трансформърс и да си призная бях малко разочарована с тези лети джанти.
При нас е динамично. Нали ходих до свеки и мама, в неделя късно, късно (23.12) кацнах на централна гара. В понеделник почивах и ходихме с Малечка на пързалка на Витоша. Във вторник имахме сделка за гаража и вече нашият поостарял шведски лос си има къщичка, а и място за всички инструменти на Половинков (а аз се облизвам за единия от двата гардероба). На работа си имам много работа, та за два дни съм уморена като за пет, ама сега с втората смяна на малката ще оставам понякога в петък до 17 да си доработя без колегите на спокойствие. Заради втората смяна обаче зъболекарите от 14 часа се преместиха в19 часа - голяма драма за мен...
Големите деца днес се пръскат по света, та ще сме дежурни по куче и котка. Синът вече кацна в Краков с гаджето, а каката отива с компания във врачанския балкан. Движение да има.

# 287
  • Пловдив
Добро утро от мен. Тук Слънчо се показа. Иначе сутринта колата беше покрита с ледени капки.
МисЮ си спести едно размразяване на возило. Между другото купих си един спрей от метро, който ми върши много хубава работа.
МисЮ, нещо сладичко за моята приятелка? Вафличка, кексче.
Маги, ами да обикалят младежите, сега им е времето. Моята девойка си организира отсега лятото. Първо са на концерт в Барселона през май. После през юли са на концерт в Брюксел, но програмата е кацане в Париж, разходки, после Брюксел, след това полет до Милано, разходка, кацане в Пловдив.
Ох, посмях се с тия лети джанти, ама аз друго очаквах да излезе от водата. Няма да казвам какво. Stuck Out Tongue Winking Eye
Прекрасен ден на всички от мен.

# 288
Добър ден,
Ако не друго като съм в болничен поне се наспивам... 😀
Дунди, днес ти е един от 5-те имени дниии! Да си жива и здравааа! 🥳 А иначе за спрея, имам такъв от няколко години поне, пръв помощник е, много съм доволна, не оставам без него зимата.
Спестявам си ранното размразяване на колата, вчера даже не съм я и палила.
Сладичко за твоята приятелка има, не я мисли ти 😀 вчера палачинки, днес искала кекс... Ами ще готвя какво да правя 🫰
Сгг, разсмя ме, то наистина обаче въображение да искаш, какво ли не си помисля човек, че ще излезе 😀
Фло, браво на внучката, но както казва Маги, няма на кого да прилича?!
Маги, няма баба на разположение. Тази седмица я гледам аз, другата ще я гледа татко й, след това ще видим каква ще е организацията... Иначе знам, че падал имунитета, ама ще подсилвам доколкото мога, пък и тя държи като цяло.
За тази учебна година това й е първото отсъствие от градина.
Иначе сега е добре, от време на време ниска температура, 20 пъпки на кръст както се казва. Уж 4-ти ден бил най-критичния,днес е, ще видим...
Имаме да правим мартеници и картички за градината днес това ще ни е работата. Ще нижем гривнички.
Сега един бърз кекс, разходка до навън да хвърлим боклуци и да обиколим блока за малко въздух и пак вкъщи.
Пожелавам ви приятен ден! ❤️

# 289
  • Пловдив
МисЮ, и СетиБети има имен ден, нали ми е адашка. Blush
Сети, да си жива и здрава.
Ще почерпим, после пак на 20 март и след това през цялата Светла седмица след Великден. Joy
Както казвам аз, по-добре да ги дам за почерпка за здраве, отколкото за кейджове в Пълмед, разбирай ония пластини, които ми сложиха на шията в неврохирургията.
Аз отивам да побръмча из града, нещо не ми се работи днес. Ма то, като си шеф, можеш да си излизаш, когато си искаш.
Пък и днес е петък, ден на майстора.

# 290
Оо да, Сетиии, честит празник и на теб!
Живи и здрави да сте!
Ще чакаме многото почерпкии! 😀
А това с Пълмед е абсолютно така, подкрепяям! ☺️

# 291
  • София
О, Мис Ю, добре, че напомни.
Честит имен ден на Дунди и Сети! И на моето голямо момиче (тя с времето празнува повече на Св. Сава, но и днес и на светлата седмица все си ми е именичка, а аз така съм изветряла от работа, че забравих коя дата е.
Да сте живи и здрави и да ви е светло името и на душите!!!

# 292
У нас работилницата работи, преди това бяхме с приятелка (вече беше болна, нали, не събирам детето с хора), поиграха и се прибрахме да творим.
Пожелаваме ви приятна вечер!

# 293
  • София
С вчерашна дата поздравявам нашите именички - СЕТИ_БЕТИ и ДУНДИ. Да сте живи, да сте здрави, да имате обич, пари и късмет, а животът ви да бъде сладък като мед! И наздраве, момичета!!!  Wine Glass Wine Glass
МАГИ и вашата именичка да е честита и благословена! Името й да се споменава само за добро и с уважение! Наш'та маса поздравява ваш'та маса. Наздраве! Champagne
Лека и спокойна нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт