Съпруги на военнослужещи - 35

• 5 929
  • 317
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета. Пак минавам набързо - вчера успях да мина теста и да си предам проекта. Не знам кога ще ни оценяват, но поне успях да довърша навреме. Сега чакам хубава оценка, но.... нищо не се знае. Всеки гледа с различни очи.
Сети, побързай с резервациите, че е страшно по това време на годината в Пловдив. Всичко е резервирано заради тези фестивали.
И аз получих лоша новина, за съжаление нищо не може да се направи, но това е живота.
Хубава вечер ви желая момичета!

# 316
Здравейте,
Дафиново листенце, сигурна съм, че ще те оценят високо! 🍀 Старанието винаги си личи!
Сети, как си днес?
Дунди, хареса ми днес оптимизмът ти, въпреки сутрешния някакъв си измислен сняг 😂
Фло, много рано днес си на тръстиката... Какви са тези смени, обикновено по такова време пиеш кафе с гаджето 🫣
Маги, как сте, как е твоето момиче? Дано минава вече!
СГГ, ако някога организирам награди в темата, задължително ще получиш приз за най-добър поддръжник на темата! Благодаря ти, че се включваш!
Лунно цвете се загуби, да се надяваме, че всичко е наред.
Ниа, как сте вие, как върви оздравяването при вас?
Радинка и тя се загуби.. Радинка, как сте?
Мина ли лудницата с еврото при теб?
Мъничеееее, как сиии, какво става по северната част?

Днес беше натоварен ден при мен, но така бързо минава времето и бързо стана време за прибиране вкъщи.
Домашните хора се гледат, до края на седмицата е домашното лечение... Вече май издивява вкъщи, искала си на градина, при децата... Днес й дадох и 2 страници с ченгелчета да пише от една тетрадка по бълг.език за 1-ви клас 😂 недоволна беше, ама написала ги е ... Е кое право, кое криво, ама ще свикне... 🧐
Оглеждам се вече за раници,  несесери, чанти за храна и т.н. ако случайно имате наблюдения за марки раници или препоръки какво да или да не вземаме ще съм благодарна.
Отивам да изиграем едно Не се сърди човече и да лягам 😂
Лека нощ!

# 317
Мис Ю, добре сме. Стоянчо от време на време кашля като дърт пушач и вади някакви х**чки. Док чу много лека обструкция и сега правим инхалации с пулмикорт и вентолин. Не ме радва много това, но като знам миналата година какъв бронхеолит направи... по-добре така. Но е жизнен, хапва... С Тошенце сме супер. При нас вече няма абсолютно нищо. Днес правих бисквитена торта (разбирай поляти с нишесте бисквити, че ни банан, ни орехи, ни нищо се намираше в къщи). Стоянчо заяви, че ще вечеря торта... Нямам никакви сили да споря днес. Та яде торта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт