Професия учител - 24

• 35 910
  • 589
  •   2
Отговори
# 585
  • Пловдив
На последния съвет в учебната година, която както постоянно ни се напомня е до 14 септември, т.е. в началото на септември (тази година е на 3-ти, напомниха ни преди няколко дни) се планират съветите за следващата година. Общо по един съвет на месец. И се спазват до последно, почти няма промяна или отлагане. Само от време на време добавяне на някой извънреден, ако се наложи.

# 586
Може ли да попитам дали към учителската норма спада освен часовете за часа на класа и тези от втория час на класа?

# 587
1ви час на класа би могло, за да направят норматив. Втори час - не.

# 588
Колкото повече наближава краят на годината, повече се притеснявам. Титулярът се връща, а на мен постоянно ми казват да не се притеснявам ще се намери решение да ме задържат. Имаме едва 11 деца класирани. Групите ЦОУД са смесени и двете са по 27 деца. Според мен няма място където да ме “вместят”, има си двама учители ЦОУД.
И ми е адски притеснено, харесвам училището, децата, то ми е първа работа в системата, нямам база за сравнение. От деуга страна съм от малък провинциален град и знам колко трудно изобщо си намерих работа.

# 589
Здравейте 🙂 пиша в тази тема, тъй като претърсих всякакви теми и дискусии, но неуспешно - отвори ми се евентуална възможност за започване на работа към мейпъл беър, и ще съм много благодарна ако тук се намерят настоящи учители в техния екип да сполелят как им се струват условията на работа, натоварването, програмата, връзката с родителите. Наясно съм,че от локация до локация има разлика, и че всяко от техните учебни заведения си е индивидуално, но исках да придобия цялостна картина. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт