Тук случаят не е такъв и господинът не е питал никого, минал през супермаркета и взел там нещо, това е липса на култура, освен на отношение към нея. Тия с даването на пари, дори не са толкова зле, из темите за подаръци се оказа, че всички се радват на пари.
Точно това казвах - не може да се обобщава и всичко да е така, както е при един наш познат. Нямат всички по една ЧИТАВА секретарка. Може да е глупава секретарката, може да е шофьор, може да не е престижен бизнесмен, а имотите да са от наследство или от бонуси в айти компания с 1000 служители, където не може да ангажираш читавата секретарка. Знаеш ли колко варианта има на предпоставки за охолен живот? Аз не знам.
Но да, питат читави сестри, майки, секретарки, просто ги пращат купуват някоя непотребна скъпотия "избери нещо по твой вкус, тя ще се радва!" Но жестът е важен, нали!
Тук случаят може да е такъв, може да не е такъв, ние не знаем. И авторката може да не знае.
Какво да купя, какво да купя... - Ми моята иска настолна игра, за да играем вечер. И тя ще ми подари нещо такова.
И ето ти настолна игра и за нашето момиче! То пък, се оказва, че има повече нужда от чанта или готин сак и екип за йога... И така...