Следваща стъпка?

• 12 461
  • 382
  •   1
Отговори
# 300
Правят?
//
Тъга, има ли включвания от отхвърления Дон Жуан?

Да, осъзнавал, че не бил прав и не правел нищо за мен, но не му идвало отвътре да прави жестове.
Обичал ме, но по свой си начин, който аз не разбирам.
Иска да бъдем заедно, "да видим какво ще стане", но не може да ми обещае нищо.
Иска да прекара живота си с мен и да бъдем семейство, но не сега, а някой ден.
Не можел да вземе решение докато сме се карали, трябвало да му е спокойно.
Съгласен е с мнението ми, но той не усещал проблем в него, който да променя ИИИ ей такива глупости.. 😐
Наистина не е лош човек но...
Поведението му е крайно неадекватно и наистина колкото и да ми е болно, малко започва да ми става смешно..

Ама такава златна рибка, как да изпуснеш 😂

# 301
Тъга, не се поддавай на такива "сладки" приказки в никакъв случай!
Поне искрено си казва, че Засега не може да се разчита на него.
Никога няма да може.
Не се изкушавай да му дадеш шанс.

# 302
  • София
..
Поведението му е крайно неадекватно и наистина колкото и да ми е болно, малко започва да ми става смешно..

Съвсем адекватно е, но не е подходящо за връзка с теб. Той няма да се промени. И аз ти писах, че просто му липсва културата на взаимоотношения, която да се превъплъти в онези жестове, които очакваш. Не иска да се разделяте, но и не вижда проблем в себе си, за което е прав. Той си е такъв. Нито ти ще минеш на неговата вълна, нито той на твоята. Останете си приятели Simple Smile

# 303
Отново се опитва да ти обещава някой ден Grinning
Най-обичам тия думички - аз те обичам по-свой начин.
Това са глупости.
Обичта се вижда в действията, не в думите.
За 1 година още милото не е разбрал какво става. Още колко ли ще му трябват.
Иска си удобството.
Ми ти му кажи, че също много го обичаш, но мислиш малко да си починеш от него, после да опиташ някой друг мъж.
Евентуално нататък му кажи, може и да ви се получи. Това разбира се няма да стане, но защо да не го метнеш и ти на върбата.

Да, останете си приятели ако искаш. Може и някой път да се изчеластрите, ако в леглото се е оправил. Но нищо повече. Ако почне пак да иска да живее с теб  казваш - не съм сигурна дали искам да живея с теб и да градя нещо, може би нататък. Това разбира се ако продължиш отношения.
И ако има рд ти казах - подаръчно пликче с острилка и молив. Нали е важен жеста.
Но истината е, че най-добре да прекратиш отношения с тоя и да поработиш над себе си, щото имаш нужда.
Ако не го направиш пак ще попаднеш на друг подобен идиот и ще ти четем тема 2.

# 304
Може да се промени. Но за следващата.
Или след раздялата им.
При мен така стана.
Бившият сега ми показва повече внимание, комплименти, жестове, отколкото като бяхме заедно.
Остави го за по-дълго без теб и на дистанция. И ще видиш как ще смени тактиката. Wink

# 305
  • София
Определено не се чете в тази тема а се коментира ангро.

# 306
Това с някогато ми е точно като

"А баща ми ще ми купи колело, ама друг път."

от "Куче в чекмедже" Smirk

# 307
Определено не се чете в тази тема а се коментира ангро.
Абе не че нещо, ама ти нямаш ли бебе за гледане? Не е адекватно майката да е с бебето, а мъжът да хейти жени в беге мама. Отделно ти и от липса на пари се жалваше, та със сигурност имаш какво да правиш, вместо да трупаш постове.

# 308

Не можел да вземе решение докато сме се карали, трябвало да му е спокойно.

Не знам кое ми звучи по-далечно в бъдещето - "някой ден" или "когато ми е спокойно". Ще взема да се съглася с Елора, че напълно умишлено те е използвал и моткал, макар и на пръв поглед да не изглежда така.

# 309
Може да се промени. Но за следващата.
Или след раздялата им.
При мен така стана.
Бившият сега ми показва повече внимание, комплименти, жестове, отколкото като бяхме заедно.
Остави го за по-дълго без теб и на дистанция. И ще видиш как ще смени тактиката. Wink

И знаеш ли какво ще стане ако му дадеш шанс на тоя твоя бивш.
Ще стане като в началото Grinning
Дежа вю ще имаш.
Същото и при авторката. Човека ще драпа и ще се пробва, защото няма алтернатива в момента.
Не от обич. Ако я обичаше дотук нямаше да се стигне.

# 310
Няма как. Вече съм продължила с друг. А и нагласата ми е вече друга. Иначе, пич е, имахме чудесна спокойна връзка, още се уважаваме и сме приятели. Но - да, бих му дала шанс, защото е читав човек.

# 311
Общо взето е казал "ти си права за себе си, но аз искам да я караме както досега".

# 312

Кажи му да ти се обади, когато дойде този „някой ден“. Ако си още свободна, може и да му дадеш шанс и „да видите какво ще стане“. Преди това – не. Или всеки у тях си и излизате като гаджета, или живеете заедно, но като семейство.

# 313

Кажи му да ти се обади, когато дойде този „някой ден“. Ако си още свободна, може и да му дадеш шанс и „да видите какво ще стане“. Преди това – не. Или всеки у тях си и излизате като гаджета, или живеете заедно, но като семейство.

Няма смисъл повече да иска да прави семейство с този човек.

# 314
Спокойно да му било, еха, т.е. цял живот ще трябва да се сгъваш, та да пазиш спокойствието на Мунчо. Децата и те, дано да са от кротките, че на тати трябва да му е спокойничко. Мъж - мечта!

Общи условия

Активация на акаунт