Бихте ли живели с мъж, който ви има за даденост?

• 12 807
  • 558
  •   2
Отговори
# 360
  • Пловдив
Аз пък бачкам 24/7.

В свободното си време пиша книга и в бг мама. Wink
Като родих стана точно така Simple Smile Даже написах две книги. Третата ме мързи да издам.

С 15 000 мнения - третата вече е изцяло онлайн. Wink
Ти се смееш, ама една събра мненията си от форума и издаде книга.

# 361
  • София
Това съм го пропуснала. Може ли заглавие?

# 362

Шефовете много добре знаят по колко отчета пишем и колко време ги пишем и че ако ги омажем вечерта, докато ни влизат клиенти, на другия ден в счетоводството ще трябва да ги разплитат. Така че са ни ги включили ВЪВ работното време, а не извън него.

Ами то си е така.
Отчетите са част от работния процес. Извънработно време значи точно това. Извън работата.

# 363
Янтра, коя? Може ли ник/име. Може и на лични.

# 364
  • France
Тц-тц, хората тук пари печелят, пък аз само блея Joy

# 365
Тц-тц, хората тук пари печелят, пък аз само блея Joy

Ама пък как натурално ти се получава някакси...

# 366
  • France
Чи как?! Блейка от класа съм Blush

# 367
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз пък бачкам 24/7.

В свободното си време пиша книга и в бг мама. Wink
Като родих стана точно така Simple Smile Даже написах две книги. Третата ме мързи да издам.

С 15 000 мнения - третата вече е изцяло онлайн. Wink

Ооох, ох.

Вече всеки пише. Щом и Рупецова издаде книга ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой ги чете е друг въпрос.

п.п. Бази, изкара ми акъла с тоз' аватар. Joy

# 368
  • София

Вече всеки пише. Щом и Рупецова издаде книга ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Кой ги чете е друг въпрос.

Интересно, че всички, които настоявате да умаловажите работата на другите винаги говорите едно и също. Ми напиши нещо и ти като е толкова лесно. Или дай да видим ти в твоята работа на какво ниво си спрямо останалите в твоя бранш. Много соц мислене в стил, ако не копА не работи и това всеки го може. Сигурно по-леко се живее така, завиждам.

И не, няма писател издал си постовете от тук. Но тук пишеха доста утвърдени в своята област специалисти, включително писатели. Например, най-добрата ни детска писателка Юлия Спиридонова.

# 369
  • Обран бостан ;)
Пиша я в момента.

Автобиографична с работно заглавие "ИДИОТ". Trollface

# 370
  • София
Пиша я в момента.

Автобиографична с работно заглавие "ИДИОТ". Trollface
Добър избор. По-добър беше само изборът на Евгени Минчев, когато издаде стихосбирката "Живот на педал"

# 371
На Евгени е яко заглавието, ама да напишеш книга "Идиот" е все едно да снимаш филм "Междузвездни войни", който е за други герои, а ти не си Джордж Лукас

# 372
  • София
На Евгени е яко заглавието, ама да напишеш книга "Идиот" е все едно да снимаш филм "Междузвездни войни", който е за други герои, а ти не си Джордж Лукас
Ние не знаем дали няма да надмине Достоевски, а и Джордж Лукас.
И ако се върнем на темата за приемането за даденост, интересно, че се говори само за битовизми, а за подкрепата, грижата половинката да успее, или да се справи, не казахме нищо. То е по-важно, според мен.

# 373
Аз казах - да ме гледа като част от мебелировката. Това включва както физическа грижа, така и емоционална.

# 374
Saule, ако не бъркам ника, си написа книга, базирана на постове на бг мама, но и свои лични преживявания. Биваше горе-долу. Но тя, доколкото зная, е писателка, не е станала такава оттук.

Общи условия

Активация на акаунт