Бихте ли живели с мъж, който ви има за даденост?

• 12 795
  • 558
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Честно казано, на никого не светя и не ме интересува. Установила съм, че всяка жена може да понесе почти безболезнено определено количество токсичност. За някои жени, това да са прахосмукачка - робот, която седи в ъгъла, когато не работи, е напълно ок.
За мен лично - не е.
Не съм от тези които си траят и нищо не изискват.

# 556
Не видях някой да осъжда някого, а хората с мненията за гушкането изразиха ЛИЧНАТА си гледна точка и доводи ЗА.
Сега защо някой се чувства нападнат, осъден, засегнат, си е негова работа.
Грам не ме вълнуват чуждите семейни порядки, ако не са ми в къщата.

# 557
Има достатъчно информация на какво е симптом хъркането, така че ако обичате мъжете си, и искате да са до вас дълго, заведете ги на лекар, а не в друга стая.
Завела съм го на лекар, каза, че е физиологичен, а не здравословен проблем. По-дълъг мъжец от нормалното. При повечето хора, които хъркат (защото и доста жени хъркат) това е причината. Каза, че много лесно може да се скъси, но моят мъж отказва.
Доста години спяхме отделно, защото определено на мен ми пречи, спя леко и даже с тапи ме буди. Обаче напоследък установих, че близостта му ме успокоява и въпреки хъркането, по-добре ми е да сме в едно легло. Ами свиква се явно с тоя шум, вече си спя и не ми пречи.

# 558
  • София
И двамата с мъжа ми си хъркаме един на друг и предпочитаме да спим отделно (той се мести във втората спалня, когато дъщеря ни отсътства). Той е качил някое и друго кило ( наричам го хъркащото кило, като го свали, хъркането изчезва), аз пък пия магнезий и някакви други билкови за заспиване, защото заради други лекарства имам много лош сън, а това отпуска мускулатурата явно, не всичко е сънна апнея все пак. Прекрасно се чувстваме, когато спим разделени, не ни пречи на интимността, напротив, хъркането ни съсипва интимността, като не се доспим 3-4 нощи подред. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт