"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 74 121
  • 603
  •   3
Отговори
# 285
Ето я моята, по моето описание на ИИ, но аз не харесвам руси.

# 286
  • # супернатурална #

Ама това е една твърде гримирана Алана (белите, руси жени са коренно различни с/без грим), която гледа и се усмихва така, сякаш току що е изпратила лорда и посреща конярчето. Добре, че не е подбрано нещо подобно за сериала.

# 287
Хубав сериал, усеща се, че е европейски (и го казвам в добрия смисъл). Изгледах излъчените 4-ри епизода.
Актьорите си пасват добре с героите, които трябва да играят. На Ед му отива да играе английски лорд – неговият Джеймс ми е интересен като герой и, за моя изненада, явно няма да е антагонистът.Жената, която работи за него, има доста майчинско поведение – съветва го и го хока.

Сандокан също е хубав и адекватен избор. Най-после в 4 епизод започнаха да подплатяват историята му и да показват различни негови страни. С танците ме разби – в началото беше все едно Беззъб, когато се опитваше да ухажва. Joy Джан и Алана се справиха добре с танца и може би единственият момент, където за мен се показа някаква привличане.

Мариан – нямам нищо против избора на актриса, много е подходяща да играе англичанка от 19. век. Ако бяха избрали някоя знойна красавица, нямаше да ми се връзва. Малко ми доскучава как все трябва да я спасяват, а тя все остава пленница. А заигравката ѝ със Сандокан изобщо не я усещам, та чак да има колебание дали да тригне с Брук или да остане с пирата.

Алесандро колко е остарял, ама пак е с този харизматичен поглед.

# 288
Тези жени от картинките въобще не могат да бъдат никаква Мариан. ИИ и филтрите тотално преобразиха представите за изящна красота и я замениха с тези тунинговани инстаграм аватари, които сякаш са излезнали от някакво второкласно анимЕ.

Алана е невероятно красива и е съвършената Мариан, да си натъртя и аз.
.

# 289
Представата за красота е доста субективно нещо. Може да е нежна, но е доста далеч от красива и не е заради филтрите...

Като кажеш на ИИ англичанка и ти прави руса, друго нямало ли е. Обаче почти няма италианци в каста... а с онзи пират, който тръгна сам с кораба, защото Сандокан не го уби, какво стана?

# 290
  • Down south
Да ви се похваля, тук излиза на 01/19 и в трейлъра звучат много обещаващо.
Ще го гледам още веднъж, без дублажа на български, който според мен, отнема много.

# 291
Пиратът, който нападна Мариан, се пожертва - Сандокан му каза "Живот за живот", когато го пощади след двубоя и след това, когато някой трябваше да послужи за примамка, изпрати него (и той отиде, за да си изплати дълга).
Корабът беше потопен от кораба на Брук, така че той вече не е жив.

Сега дали някой ще направи кадър на "Сандокан с двата ножа" (ужас)...

# 292
Тази по-скоро става да играе Хюрем Султан, толкова е пищна и красива Grinning

# 293
Пищна е от прекомерно натрупаните бижута. Иначе си е екстра, с изразителни очи, красиви устни и има перфектен бюст. Всъщност, в случая какъвто и да е бюст е плюс, щото Аланчето няма дори зачатъци на такъв. Въобще, моят Химадей се справи чудесно с анимето, в него има повече живец отколкото притежават някои професионалки Heart Eyes

# 294
# 295
Ееее, може ли сега такова нещо.

# 296
Стара информация, вече е пуснат. От месец насам през няколко дена правят такива задържания на известни лица. Нещо са решили да отчитат дейност върху хайлайфа им.

# 297
  • # супернатурална #
Без грим ще е същата "умита чиния" като Алана.
Що за фиксация върху женските гърди? Аз пък много уважавам жените, които не са толкова комплексирани, та да натъпкат пазвата си от страх, че иначе мъжете няма да ги харесват.
Освен всичко друго, една цицореста и гримирана мацка никак не се свързва с образа на английска лейди. В тази епоха са се гримирали само леките жени.

# 298

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 21:04 от jackie.

# 299
Женските гърди са полов белег, тя просто прилича на дете... не става дума за кубици, но е странно изглеждаща дори самата дреха.

Общи условия

Активация на акаунт