"Сандокан" 2025 нов сериал по БТВ

• 73 214
  • 594
  •   3
Отговори
# 585
  • София
"Яман се подстрига късо веднага след снимките на Сандокан"

Няма ли да снимат скоро втори сезон? / Няма време да порасне отново/ Wink

# 586
"Яман се подстрига късо веднага след снимките на Сандокан"

Няма ли да снимат скоро втори сезон? / Няма време да порасне отново/ Wink
Той сега се снима в испански романтичен екшън сериал, затова е с по-къса коса.

# 587
За втори сезон може да изберат друг Сандокан (някои ще се зарадват) Grinning

Пуска си косата Simple Smile
април/май ще започнат снимките на С2

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 18:07 от grozdence*

# 588
  • Street of Dreams
Въобще не съм фен на косата му - изглежда намазана и неугледна, прави му някакъв бараба-вид. Само когато е опъната назад ми харесва.
Не съм го виждала с къса коса - може ли снимка?

# 589
Мен най-много ме изненада участието на Джон Хана, не го бях гледала никъде от "Четири сватби и едно погребение", с Хю Грант. 🙂

# 590
Не съм го виждала с къса коса - може ли снимка?
Ето го,
тук е в едно руско предаване:

# 591
  • Street of Dreams
Ааахахахаха на какво го подложиха тука Grinning
Да, много е чаровен с тази прическа, далеч по-добре е.

# 592
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мен най-много ме изненада участието на Джон Хана, не го бях гледала никъде от "Четири сватби и едно погребение", с Хю Грант. 🙂
Тес, а Мумията 1 и 2? Там е много забавен образ, ако ти се гледа виж го, може да ти хареса.

# 593
Скрит текст:
Какво значи "днешните" деца - децата или четат, или не четат. И когато аз бях дете имаше разсейващи фактори и повечето деца не четяха. Четящите хора винаги са били по-малко от нечетящите.

Освен това, сега има огромно количество тийн романи, които са голям боклук (като тези на Рик Риърдън и подобни) - това са книги, които са обективно с лошо качество и няма да се помни че са съществували след едно поколение (изключвам Хари Потър).
Затова и напоследък жанрът се затлачи - не печелят като в началото - след успеха на Джоан Роулинг, когато всеки полуграмотен си помиисли, че ще стане милиардер от писане на детски книги.

На мен не ми харесваше прическата на Сандокан - отзад има едно такова омотано нещо, като плитка, но не плитка - прилича на раста.

И аз познах веднага актьора от Мумията - свързвам го най-вече с този франчайз. Simple Smile

# 594
Леле, извън сериала всички освен Хана са ми ужасни. Дори Уестуик, който там много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт