🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 7 041
  • 110
  •   8
Отговори
# 15
Джан, пак ще прави фурор в Испания

https://x.com/El_Hormiguero/status/2009370580127031571

# 16
  • Козлодуй
Момичета, да ви кажа, в другата тема е много по-забавно Grinning
Пишат хората, и то повечето го харесват - и Сандокан, и Джан Heart
Жаки Hug Тая програма по кой канал е, май няма да може да го гледаме. Всъщност нямам идея дали изобщо имам някакви испански канали...
Чудех се преди малко кога ви открих и си рових назад в мненията. Оказва се, че от януари 2023г, не знам кога отлетяха цели 3г. Animal Hear No Evil

# 17
Сънчо, по Антена 3 ще го дават.
Ами в другата тема са се събрали момичета, гледащи сериали без пристрастия към даден актьор, както е в този раздел за турски сериали. Тук всички са се разделили, около любим актьор и не припарват в други теми, дори и да гледат сериала. Направи ми впечатление, че почти всички не бяха гледали преди Джан, но са възхитени от него като игра и визия. Сериала наистина е много хубав, а Джан великолепен като Сандокан.

Испанската му партньорка Мария Де Нати....красота!

# 18
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено.Коя е другата тема? Thinking

🆕Публикация в Instagram от El Hormiguero и Can Yaman
✒🔥СПЕЧЕЛЕТЕ ДВОЕН БИЛЕТ🔥
Искате ли да спечелите двоен билет, за да видите @canyaman на живо този четвъртък? 😏
Сега е вашият шанс!
👇🏻За да участвате:
❤Харесайте тази публикация
👉Следвайте @pablomotos и ни в Instagram
💬Оставете коментар, в който споменавате човека, с когото сте гледали @canyaman да свири.
📲Споделете тази публикация във вашите Stories за още шансове!
🗓Участвайте до сряда, 14 януари, в 21:00 ч. Победителят ще бъде уведомен чрез ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ.
⚠ Важно! Използвайте само този официален акаунт на El Hormiguero, за да участвате. Победителят ще бъде уведомен ексклузивно от нас чрез ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ. За ваша сигурност, не споделяйте лична информация с други акаунти и не приемайте заявки за плащане.
🇪🇸 Само за жители на Испания.

🆕IG story от Алана Блур

Приятен зимен ден ви желая!

# 19
# 20
Испански ПР на Ел Турко със стил! Sunglasses  
В деня на премиерата ще е гост в най-гледаното шоу...
Колко прекрасно и удовлетворяващо! Hands ClapHands ClapHands Clap
На 15-ти Джан ще изстреля рейтингите на това испанско предаване
в космоса GrinningRocket

А утре вечер ще е гост на Мария Sunglasses
Факт: Всички искат Джан Яман!

Прекрасно е когато нашето слънце се появява в това предаване,
правейки хората щастливи Nature Sunny

Аз имам Антена 3. Само не знам на 15-ти как ще съчетая гледането на финала на Сандокан по бТВ и испанското предаване. Застъпват се с 15 минути Grinning
Не знам дали разбрахте, но Медиасет Испания (с шеф Берлускони) отложиха датата за премиерата на Сандокан (31.12.2025). Сега в момента е без дата. Нищо ново, типичните Берлусконски* номера Grinning Аз предполагам, че може би е решил да изчака излъчването на Ел Турко. Знаете как неочаквано се появи тази премиера...

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 16:15 от grozdence*

# 21
Да видим какви договори ще се подписват....
Джан не се спира, договор след договор подписва....бая е търсен!

https://x.com/CanYaman34128/status/2009638251410112912

# 22
Добро утро,момичета!

Да посрещнем заедно утрото с чаша кафе и добро настроение!

Благодаря ви за новините.Джаки Heart,за линка на др.тема.

А Джан май още е в Истанбул.Има снимки от снощи в Руби.
🆕📷🇹🇷 Джан Яман в Истанбул
📍Ruby 01/09/26

Скрит текст:

А лелите явно са сами в Италия и са се видели с Роберто и Сузана.
🆕IG пост от Сузана Паризи

Скрит текст:
...статията е от вчера...
🆕✒📰🇮🇹Италианска преса. davidemaggio.it

Джан Яман и Раул Бова на премиерата през 2026 г. на "C'è Posta per Te"

Двама актьори откриват 29-ия епизод на популярното предаване на Мария Де Филипи.

Роберто Мальо
09.01.2026

Двадесет и деветият епизод на "C'è Posta per Te", който се излъчва утре вечер, събота, 10 януари 2026 г., в праймтайма по Canale 5, ще започне с двама гости, много скъпи на Мария Де Филипи. Очаква се Джан Яман и Раул Бова да се появят в два специални момента в първия епизод на популярното предаване.

Пето участие на Джан Яман в "C'è Posta per Te"
След успеха на "Sandokan" по Rai 1, чийто втори сезон вече е потвърден, Яман стана редовен гост в съботното вечерно предаване. Това е петата поява на турския актьор в „C'è Posta per Te“, където е поканен от 2020 г.

Тринадесетата поява на Раул Бова в „C'è Posta per Te“
Утре вечер ще се появи и Раул Бова, който вчера, също по Rai 1, участва в петнадесетия сезон на „Don Matteo“. Това ще бъде тринадесетата му поява в шоуто.

Миналата година „C'è Posta per Te“ имаше средно 4 518 000 зрители в девет епизода, което представлява 30,6% от общата аудитория. Антонела Клеричи, която в момента работи по Rai 1 с „The Voice Kids“, ще се опита да повтори успеха на новия сезон.

Желая ви спокойна зимна събота!

# 23
Айдеее и Джан под прицел за наркотици...
Останаха ли известни имена не задържани?

# 24
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, спомням си, че бяхте гледали някъде епизодите на Сандокан с бг субтитри. Мога ли да ви помоля за линк? Искам да ги пусна на родителите ми, баща ми има проблеми със слуха и дублажа много му пречи, а харесват Джан и искат да го гледат. Благодаря ви предварително! Heart
Джан и наркотици - абсурд! С този режим, който има, няма как да има такова нещо Sad Яде здравословно, тренира, единствено пурите не са ок, ама той не пуши кой знае колко. Съмнявам се

# 25
Момичета, спомням си, че бяхте гледали някъде епизодите на Сандокан с бг субтитри. Мога ли да ви помоля за линк? Искам да ги пусна на родителите ми, баща ми има проблеми със слуха и дублажа много му пречи, а харесват Джан и искат да го гледат. Благодаря ви предварително! Heart
Заповядай!
https://zenoplay.su/tv-show/sandokan-2025/

# 26
Заповядай!
https://zenoplay.su/tv-show/sandokan-2025/

Много ти благодаря!

# 27
Geia и аз не вярвам да взима наркотици с тоя режим на работа.
Виж, да пийне да, случва му се, когато не е на снимки.

Бирсен е пуснала, че е освободен.

# 28
Не ми се връзва като образ това с наркотиците. Животът му е доста публичен, вярно е, че може и да се скатае някъде, но тия тренировки, дето ги прави, абсурд да може да ги направи, ако взема наркотици. Но жълтите вестници се продават така...

# 29

Общи условия

Активация на акаунт