🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 8 107
  • 137
  •   10
Отговори
# 120
Чудесен аутфит! Хареса ми! Разказа как е научил испански, явно целта му е била да снима в Испания и след снимките на Сандокан е снимал на локации в Тенерифе и после се заел да учи с учителка испански, после отишъл да живее в Мадрид за една година и гледал испански сериали.

# 121
Джан, наистина е страхотен.
С Гроздето го гледаме, чрез вайбър на нейния телевизор.
Тоя Джан е като къртечница, водещият не може да вземе думата от него

# 122
Ауу, много сладък, ако го оставиш ще ти разкаже всичко. Много беше забавен и с чувство за хумор. Каза, че като се родил бил много грозен, целия космат! Питаха го, тези мравките, какво мисли по въпроса за романс между актьорите и той каза, че препоръчва, хаха! Каза също, че би играл в безброй сезони на Сандокан, явно много му е на сърце тази роля.

# 123
JoyJoyJoy
Питаха го, тези мравките, какво мисли по въпроса за романс между актьорите и той каза, че препоръчва, хаха!
А как ти се струва, говори ли перфектен испански, както пишат повечето испанци в ТТ?

Такъв е Джан, сладкодумен и шегаджия Grinning

Ето едно кратко видео, за който не го е гледал:
-> https://x.com/44Gringa/status/2011911250104418520

# 124
Перфектно не говори, но говори доста добре, с италиански акцент, той самия каза, че в зависимост от този, който говори разбира повече или по-малко. Експериментът много, много не го разбра Grinning

# 125
То и аз не го разбрах експеримента.

# 126
Благодаря за всичко, което споделяте!🌹 Аз наваксвам още с информацията около Джан. 🙂

# 127
  • Козлодуй
Чудесен аутфит! Хареса ми! Разказа как е научил испански, явно целта му е била да снима в Испания и след снимките на Сандокан е снимал на локации в Тенерифе и после се заел да учи с учителка испански, после отишъл да живее в Мадрид за една година и гледал испански сериали.
Не е живял в Мадрид, но научи испански за една година с учител по 4 часа на ден, доколкото помня.
Ако за този експеримент, явно водещият го предизвика, щото е на 60 и в много добра форма Grinning
https://www.instagram.com/p/DTi7qSBDF6z/

Нищо не съм гледала, ама Джан е качил доста клипчета в IG.

# 128
Това е някакво ИЗВЪНРЕДНО видео, заснето преди или след предаването. Ей така ми се появи в ИГ от нищото, в 2 ч. през нощта. Гледах и мислех, че сънувам (бях полу задрямала) Grinning

ИГ Пабло Мотос (водещия):
(повтарям линка след Сънчо)
-> https://www.instagram.com/p/DTi7qSBDF6z/ Nature Fire
Намерете поне 3 разлики? Joy

Притесних се за лоста.. да не се срути от тези две върлини Grinning
И накрая - победител е Пабло! Hands MuscleGrinning

С радост направих няколко скрийншота за вас! И докато пробирах на кой стоп-кадър да се спра, се разсъних окончателно Grinning

------------------------------------

Ел Турко вече е заел мястото си! Sunglasses №1 в "Top 10 de Series" Trophy

Лили, за Джан е трудно да се навакса, той не е като другите, много е деен и енергичен, също и трудолюбив, почти винаги е в движение и върши много неща едновременно Grinning Днес например не му смогнах, дори нямах време да разгледам едната му публикация, преди да се появи другата, а тъй като и пре-публикуваше от др. профили, които наблюдавах, това ме объркваше още повече (гледала ли съм го вече или не).Grinning

# 129
  • Down south
За първи път чувам и гледам този актьор, като Сандокан. Намирам го за много магнетичен.
 Гледах продукцията с български дублаж и никак не ми хареса, визирам дублажа.
В понеделник излиза в Netflix и трейлъра показва съвсем различни гласове и потенциал на актьорите.

# 130
  • в сърцето на един мъж...
Daylily така е, от дублажа много се губи. Джан има страхотно магнетичен глас.

# 131
  • Козлодуй

Това е някакво ИЗВЪНРЕДНО видео, заснето преди или след предаването. Ей така ми се появи в ИГ от нищото, в 2 ч. през нощта. Гледах и мислех, че сънувам (бях полу задрямала) Grinning

Скрит текст:
ИГ Пабло Мотос (водещия):
(повтарям линка след Сънчо)
-> https://www.instagram.com/p/DTi7qSBDF6z/ Nature Fire
Намерете поне 3 разлики? Joy

Притесних се за лоста.. да не се срути от тези две върлини Grinning
И накрая - победител е Пабло! Hands MuscleGrinning
Джан е щедър и великодушен, остави го да спечели според мен Grinning
И друго предизвикателство е имало, да се направи грозен Joy Той водещият явно не знае, че още за първият сериал, в който участва Джан, режисьорът беше поискал от него да стане грозен, ама това е трудно...

https://www.instagram.com/p/DTjBQTDjzv_/

Заиграха се и с приликата му с испанският Министър-председател Педро Санчес Grinning

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 09:17 от Lunen_sun

# 132
На мен Ел Турко ми хареса много повече  от Сандокан. Много по - емоционален, многопластов и въздействащ. Химията, страстта между Хасан и Глория беше много по-истинска и вълнуваща, отколкото между Сандокан и Мариана. На Джан Яман със своя чар, магнетизъм и сексапил определено повече му отиват такива роли. А и с тази дълга коса е невероятно красив. С нетърпение чакам 2 сезон на Ел Турко, а и поради това, че главния злодей Марко се играе от Уил Кемп, който преди това съм гледала в няколко романтични филми на Холмарк, а тук прави страхотна роля.
Мда, май Джан Яман в мое лице се сдоби с още една фенка, още повече, че е моята зодия. С интерес ще следя новите му проекти.

# 133
Добро утро,момичета!

Благодаря на всички за споделеното инфо и коментари! HugRevolving Hearts А Джан е страхотен!
Изгледах клипчетата във ВК!

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_579266

🆕✒📰🇪🇸Испанска преса. 20minutos.es

„Поразителната прилика“ между Джан Яман и Педро Санчес, разкрита в предаването „El Hormiguero“

15 януари 2026 г.

Турският актьор посети снимачната площадка, за да промотира новия си филм и да се забавлява, споделяйки анекдоти, като събиране на конски тор и бой с мечове.

Под бурни аплодисменти и тълпа от ентусиазирани жени (повече от мъже), Джан Яман се появи на снимачната площадка на „El Hormiguero“, говорейки почти перфектен испански, който той казва, че е научил за една година, посещавайки четиричасови уроци пет дни в седмицата.

Джан Яман призна пред Пабло Мотос, че докато живеел в Италия, където се подготвял за участието си в „Сандокан“, се опитал да гледа сериала „La que se avecina“, но „не можал да го намери на никоя платформа“, призна той.

Турският актьор предизвика силни емоции не само с хубавия си външен вид, но и с чара и владеенето на испански език. „Жалко е, че нямаш недостатъци“, каза му Мотос. „Но ти си перфектен“, потвърди публиката, за голяма радост на звездата. След това Мотос и Джан Яман се облякоха като „грозоти“ хора, слагайки дебели очила и протези.

Истинският шок обаче дойде от забележката на Мотос за поразителната прилика на актьора с премиера Педро Санчес... в младостта му. Струва си да се припомни, както отбеляза актьорът, че Кан Яман е на 33 години, докато Санчес е почти на 54.

Сред интересните факти, които Кан Яман сподели за себе си, той си спомни, че е учил право. „Исках да стана международен адвокат и работих в една компания шест месеца, но... станах невероятно отегчен.“

от Джунейт...екипът....

Приятен ден ви желая!

# 134
genevieve, за съжаление 2-ри сезон на Ел Турко не се очертава.
Турците, в Турция го спряха, че им уронвал престижа. Въпреки, че сериала изцяло е с международни актьори, продуцентската компания е турска Аy Yapım. Иначе, още след пускането на сезон 1, беше одобрен за втори, даже бяха започнали да пишат сценария.

Daylily, давам ти линк за Сандокан с оригинално видео и бг. суб.
https://zenoplay.su/tv-show/sandokan-2025/

Общи условия

Активация на акаунт