🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 10 312
  • 183
  •   9
Отговори
# 165
В края на краищата никой не харесва, когато бъркат името му, но той би трябвало вече да свикнал.  
В различните краища на света го произнасят буквално, както се пише: Кан, Чан, Ян, Шан, Джаман, Жаман, Шаман, ужас, няма оправия Grinning
Но пък е сладко, че винаги учи хората как да го произнасят Grinning

Браво, точно така! Joy

===============================

Ел Турко завладява и Испания! Nature Boom Hands Clap

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 01:01 от grozdence*

# 166
Здравейте! Днес изгледах на един дъх 4те серии на Сандокан от тази седмица по бТВ... И сега ми се гледа още Джан 🤣

Засилила съм се към El Turco, обаче да попитам и за друго - някъде има ли втория сезон на Виола? На български или английски евентуално? Първият сезон ми беше много на сърце 😍

# 167
  • Down south
Аз съм от новите в темата, които миналата седмица за първи път видяха Gan Yaman в "Сандокан"
По препоръки в темата гледам "El Turco" в оригинал, като диалозите между "братята" на турски не са преведени. Дано не пропускам твърде много.
Главният герой е впечатляващ, както всъщност и останалите герои и антагонисти, особено последните.
Костюмите, сцените, детайлите и всичко останало е някак автентично или поне у мен предизвикат подобно усещане (кървавите сцени ми идват малко вповече)
Усеща се химията между Хасан и Глория.
Мислех да изгледам серия-две, но вече съм на четвърта и май ще изгледам и останалите две.
Благодаря за препоръката!

Както споменах, с нетърпение чакам излизането в Netflix на "Сандокан" утре вечер. Ще го гледам отново.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 04:52 от Daylily

# 168
Здравейте! Днес изгледах на един дъх 4те серии на Сандокан от тази седмица по бТВ... И сега ми се гледа още Джан 🤣

Засилила съм се към El Turco, обаче да попитам и за друго - някъде има ли втория сезон на Виола? На български или английски евентуално? Първият сезон ми беше много на сърце 😍
Мога да ви дам линк за изтегляне на английските субтитри за 2 сезон, ако ви върши работа.

Оказа се приятен детективен сериал, без много напрежение и излишни драми на фона на красивата природа на Палермо. С много забавни и хумористични диалози между героите – и главни, и второстепенни, особено между Франческо и Тури.
Виола и Франческо са страхотна екранна двойка-красиви, обаятелни, харизматични.
В първи сезон леко ме дразнеше нейното глуповато бърборене на места, докато във втори сезон това беше сведено до минимум и в него имаше малко повече съспенс и екшън.Финалът беше много хубав.
За мен определено Джан Яман се е справил блестящо с ролята си – женкар, но с чувствителна, ранима душа, принципен, целеустремен и с прекрасно чувство за хумор.
Честно казано не знам дали ще гледам 3 сезон, в който Джан Яман няма да се снима, но пък ще ми е интересно как ще „оправдаят“ отсъствието му и замяната с друг актьор.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:08 от genevieve

# 169
Здравейте,момичета!

Добре дошли на всички нови момичета! HugTwo Hearts
Благодаря  за инфото и коментарите! HugRevolving Hearts

https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_579548

Желая ви приятна зимна неделя!

# 170
Пробвайте тук

Виола сезон 1 с англ. суб.
https://drive.google.com/drive/folders/1-Wa4fgGWkf21m60gnUuV1BB2i1vJUK1R

Виола сезон 2 с англ. суб.
https://drive.google.com/drive/folders/1-93BYOHUh0-LmM6Nubg_x5JJ4hhg-LEJ

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Ох, за тая "Виола" още ми е криво, че няма да снима трети сезон. Много исках да го гледам още! Имат страхотна химия с Франческа Heart

# 172
Привет и от мен!
Разписали сте се за Ел Турко.Heart Това е сериала, който най-много обичам от Джановите проекти, а Сандокан е този, който най-харесвам. Виола е първия му италиански сериал, който снима след турските дизита (и го откъсна от Турция окончателно), от тази гледна точка пък ми е най-скъп.

Испанския романтичен трилър, който Джан снима в момента (Лабиринтът на пеперудите), най-вероятно ще го излъчат до края на годината.
С много забавни и хумористични диалози между героите – и главни, и второстепенни, особено между Франческо и Тури.
За мен определено Джан Яман се е справил блестящо с ролята си – женкар, но с чувствителна, ранима душа, принципен, целеустремен и с прекрасно чувство за хумор.

Честно казано не знам дали ще гледам 3 сезон, в който Джан Яман няма да се снима, но пък ще ми е интересно как ще „оправдаят“ отсъствието му и замяната с друг актьор.
Имам една добра новина за теб! След снимките на Сандокан 2, Джан и Джовани (Тури) ще снимат комедия - италиански ситком, 30 мин. епизоди. По идея на Джан, сценария го пише Джовани, сигурно и още някой. Продуцент е Лука Бернабей (Виола, Сандокан). Джан ще играе неудачник в любовта, а Джовани ще е неговия съветник Grinning Само това е известно засега, но и малкото, което знаем, дава сериозна заявка за много смях Grinning

Във Виола 3 на мястото на Джан ще е аржентински актьор, който също е красив на пръв поглед (красив да, но няма опасния чар на Джан), то ще е грях да сложат до красивата Франческа някой грозен.

Ел Турко е високобюджетна продукция, с бюджет около 30 милиона (колкото Сандокан, но има по-малко епизоди). Когато го представяха в Кан преди премиерата, сценаристката каза, че вече пише сезон 2. Но изглежда не е писано да го осъществят (темата е дълга и широка и не съвсем ясна, затова не я почвам).

# 173
Привет и от мен!
Разписали сте се за Ел Турко.Heart Това е сериала, който най-много обичам от Джановите проекти, а Сандокан е този, който най-харесвам. Виола е първия му италиански сериал, който снима след турските дизита (и го откъсна от Турция окончателно), от тази гледна точка пък ми е най-скъп.

Испанския романтичен трилър, който Джан снима в момента (Лабиринтът на пеперудите), най-вероятно ще го излъчат до края на годината.
С много забавни и хумористични диалози между героите – и главни, и второстепенни, особено между Франческо и Тури.

Имам една добра новина за теб! След снимките на Сандокан 2, Джан и Джовани (Тури) ще снимат комедия - италиански ситком, 30 мин. епизоди. По идея на Джан, сценария го пише Джовани, сигурно и още някой. Продуцент е Лука Бернабей (Виола, Сандокан). Джан ще играе неудачник в любовта, а Джовани ще е неговия съветник Grinning Само това е известно засега, но и малкото, което знаем, дава сериозна заявка за много смях Grinning

Във Виола 3 на мястото на Джан ще е аржентински актьор, който също е красив на пръв поглед (красив да, но няма опасния чар на Джан), то ще е грях да сложат до красивата Франческа някой грозен.

Ел Турко е високобюджетна продукция, с бюджет около 30 милиона (колкото Сандокан, но има по-малко епизоди). Когато го представяха в Кан преди премиерата, сценаристката каза, че вече пише сезон 2. Но изглежда не е писано да го осъществят (темата е дълга и широка и не съвсем ясна, затова не я почвам).
Гледала съм го Родриго Гирао Диас, да, хубав е, но няма харизмата на Джан. Между другото миналата година е участвал в римейка на турския сериал "Гордата Аси" от 2007 г. - "Осмелявам се да те обичам".
Този ситком ще ми е интересен, поради факта, че би трябвало ролите им да са разменени. Smile

# 174
Да, точно "разменени". Още докато снимаха Виола пускаха такива шеги в коментари, също и в задкадрови видеа. Джовани беше писал, че във Виола 2 "аз ще съм красивия/готиния, а Джан симпатичния" Grinning Във видео (зад кулисите) Джовани разказваше със сериозно лице, че тълпата от фенове на снимачната площадка идвала заради него, но докато го намерят, между другото си правили селфи с Джан - нашия се съгласяваше, че е точно така Grinning Големи са образи когато са заедно Grinning

Мики Hug имам малко работа за теб, ако ти остане свободно време Simple Smile
-> https://www.instagram.com/reel/DTpsQo5jPCb/?igsh=MW4yY2dkMXlkZDVieg%3D%3D гледам Джан си изяде цялата тортила и пастърмата/филето с голям апетит Grinning Не знам за какво си говорят, но ми се струва интересно, както изглежда и забавно Grinning В началото водещата го представи като "Кан" (не я поправи), но след минута го нарече "Хан" и той си покри лицето с ръце, хаха. И както винаги започна да обяснява "дж-дж-дж" Grinning
Скрит текст:
Grinning

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 16:53 от grozdence*

# 175
  • Down south
Колко езика говори?
 Испанския му е безупречен. Словоред, изразни средства, впечатлена съм.

# 176
Снима на 4 езика; турски, италиански, английски, испански. Испанския го научи за кратко време (по-малко от година), няколко месеца с учителка вкъщи по 4 ч., 5 дни в седмицата, след това каза, че е гледал испански филми/сериали. В училище е учил немски, май няма инфо, на какво ниво го говори.

# 177
Владее също и албански по бащина линия.

# 178
В книгата си "Sembra strano anche a me" (И на мен ми се струва странно) е написал, че има два паспорта - турски и сръбски. Албански не съм сигурна дали говори, поне не го е споменавал, но няма да се учудя, ако е така Grinning

Скрит текст:
Книгата:

# 179
В книгата си "Sembra strano anche a me" (И на мен ми се струва странно) е написал, че има два паспорта - турски и сръбски. Албански не съм сигурна дали говори, поне не го е споменавал, но няма да се учудя, ако е така Grinning

Скрит текст:
Книгата:

Да,има югославски /сръбски/ паспорт, защото дядо му е албански имигрант от Косово. А пък баба му - от Македония.

Общи условия

Активация на акаунт