🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... "САНДОКАН" *тема 19

• 17 897
  • 315
  •   2
Отговори
# 300
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за инфото с превод. HugTwo Hearts
Да видим ще бъде ли Джан на Сан Ремо?

IG story от Мария де Нати

Скрит текст:

Желая ви спокоен ден.

# 301

Вече гледах всичките шест епизода на „ El Turco “ и въпреки че започнах с умерени очаквания, накрая бях по-изненадан, отколкото си представях, особено от Джан Яман. Не защото не съм наясно с екранния му магнетизъм – това беше ясно от „Erkenci Kus“ и „ Dolunay“ – а защото тук той показва различна страна от себе си, по-сдържана, по-физическа и най-вече по-зряла. Сякаш е решил да изостави романтичния си любимец, за да прегърне герой от епохата, пълен със сенки, рани и почти свирепа решителност.

Продуцентска компания
Първото нещо, което ме изненада, беше физическото му присъствие. В „Турчинът“ не е достатъчно просто да позираш или да се взираш втренчено: героят изисква действие, умения и историческа достоверност, която не винаги е лесна за поддържане. Джан Яман се движи с увереност, която не изглежда натрапчива. Бойните сцени, далеч не са просто шоуменство, предават тежест, изтощение и стратегия. Очевидно е необходима физическа работа, но също така и емоционално разбиране на тялото, което не бях виждал от него преди.

Химията между Джан Яман и актьорския състав в „Турчинът“

Втората изненада идва с начина, по който използва мълчанието. Джан Яман винаги е бил експресивен, но тук той използва сдържаност, която работи прекрасно. Неговият герой наблюдава, пресмята, колебае се. И в тези секунди без диалог, в това продължително дишане, усещате актьор, който се е научил да се доверява на камерата, без да е необходимо да подчертава всяка емоция. Този растеж в актьорската му игра е забележим, много забележим.

Химията му с международния актьорски състав също е забележителна. В други продукции той беше абсолютен център на внимание; тук обаче той се интегрира в по-ансамбълен актьорски състав, позволявайки на другите да блеснат. Тази щедрост на сцената му отива добре . Неговият герой придобива дълбочина, когато взаимодейства с фигури, които го поставят под въпрос, предизвикват го или го принуждават да преосмисли лоялността си. И накрая, бях изненадан от способността му да поддържа по-мрачен драматичен тон, без да губи човечността си. Той лесно би могъл да попадне в архетипа на непроницаемия герой, но Джан Яман внася фини пукнатини: проблясък на надежда, жест на уязвимост, едва доловим трепет. Тези тънкости издигат изпълнението му нагоре.

# 302
  • Козлодуй
Жаки Kissing Heart
Кой е авторът?
Здравейте, момичета Heart

Има писмо от Джан в ИГ от преди час, в общи линии това е превода:

"Искам лично да ви съобщя, че резултатът от теста ми за наркотици е ОТРИЦАТЕЛЕН. Разбира се, вече знаех резултата, когато дадох ДНК пробите си, но предпочетох да изчакам резултата от теста, преди да направя изявление пред вас, защото би било неуважително да очаквам феновете ми да се доверяват на слухове или слухове без доказателства. Като актьор бих могъл да се сетя за това, но тези, чиято основна професия е журналистиката и които трябва да публикуват само потвърдени, фактически новини, очевидно нямат уважение към вас, своите зрители, и изобщо не се притесняват от публикуването на фалшиви новини.
Те дори не чувстват нужда да коригират фалшивите новини, които публикуват. Нещо повече, те не правят собствено проучване, когато създават новини; те вземат новина от някой друг, копират я, добавят нови лъжи междувременно и темата отива в съвсем различна посока. Те дори не се замислят за репутацията, чувствата или международните бизнес договори на човека, за когото се съобщава, тоест мен. Например, когато бях претърсен два пъти онази нощ, не бяха открити наркотици у мен. Тези хора обаче споделиха странни снимки на наркотици и написаха, че са у мен, а други копираха лъжите им като новини.
Например, тестът ми се оказа ОТРИЦАТЕЛЕН, но тези хора написаха „положителен“ на заден план, когато съобщиха новината. 3/4 Например, тези хора написаха, че съм бил задържан на места, на които никога не съм бил, с хора, които не познавам. Тези хора написаха тези неща без никакъв срам, а след това, когато се оказа, че не са верни, дори не коригираха фалшивата си новина без никакъв срам. Сега ви питам, защо сте толкова злонамерени, че дори коментирате негативно публикацията ми, където написах „Колко съм щастлив, че съм турчин“? Защо, вместо да виждате постиженията ми и да се гордеете със страната ни, създавате впечатление в обществото с фалшиви новини и атакувате репутацията на хората?
4/4 Откажете се от тези неща, съсредоточете се върху развитието на страната ни, като се вдъхновяваме взаимно, гордейте се с успеха на турските граждани, говорете за постиженията на хората, вместо да прикривате грешките им, защото нашата култура го изисква. Накратко, аз съм международен актьор, който няма работа със забранени вещества и е превърнал здравословния начин на живот и спорта в начин на живот. Гордея се със себе си и със страната си. Единствената ми цел е всяка година да имам повече успешни произведения от предходната, защото защо един турски актьор да не постигне това? С най-добри пожелания, Can Yaman
"

# 303
Lunen_sun благодаря! Това е Джан - истински воин не само във филмите си!
Шапки долу!!! Heart Eyes Затова го обичаме този мъж!!! Hug

# 304

И коментарът на майка му:
"Скъпи мой сине... Толкова се гордея с теб. 🙏 Нека пътят ти винаги бъде ясен. ... Винаги съм ценяла и уважавала страстта ти към спорта, самоуважението ти и фокусирането ти върху работата... Обичам те."

# 305
Последните му публикации и отговори за пореден път доказаха неговата класа и интелигентност!
Браво на Джан! Hands ClapHands ClapHands Clap

Ето го и финала! Чаках този ден Hands Pray

fatosozgulec: Надявам се да заведете дело за обезщетение срещу тези,
които разпространяват фалшиви новини, и да го дарите за благотворителност,
когато спечелите. Бих се радвал много, ако това бъде за институции
като Турската образователна фондация или Фондация Мехметчик

Can Yaman: Ще го направя

По-късно ще публикувам и други негови отговори...

--------------------------------------------

И въпреки всичко и всички.......

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 18:52 от grozdence*

# 306
Jakie, Grozdence и всички вие момичета, Джан е надеждата ми, че доброто ще победи в този свят

# 307
  • Козлодуй
И нещо забавно Grinning

Днес учителят дойде без жилетка и с темата много ясно:

👉 мускули, да..
👉 но акцентът отива в тази вена от лявата страна на снимката - която изглежда има собствен живот -
и разбира се, за легендарната "пътека на щастието" (кой знае, кой знае 😏).

Да започнем от сандъка: твърд, внушителен, тип, който не иска внимание - той владее.
Спускайки се малко надолу, намерихме корема толкова добре дефиниран, че изглежда като рисуван на ръка, сякаш всяка линия казва: "Спокойно, знам точно какъв ефект предизвиква." "

В момента максимален фокус:
📍 вената - скачаща, горда, напълно осъзнаваща хаоса, който причинява.
📍 пътят към щастието - опасна, без връщане назад пътека, където разумът на фандома лесно се губи 😂🔥

Това не е просто час по анатомия.
Това е сензорно изживяване
Това е наука, приложена към колективен колапс.
Обобщение на днешния урок:

🧠 Анатомия: одобрено
❤️ Емоционален контрол: неуспешен
🔥 Фандом: Напълно предаден

Подписано, че няма шанс за възстановяване:
Джан Яман Максимус 😌💥

# 308
Ясна, дано! Сънчо Joy недей, дее. Опитвам се да съм сериозна...

В момента Джан отговаря директно на коментари под публикацията си.
Пускам 2 коментара и отговорите му, с може би не напълно точен превод.

Лично аз смятам, че Джан ясно показва зрялост и спокойствие в отговорите си.. И набляга върху важността да се разграничава истината от медийните манипулации. Казва и много истини Close

kdd.svr.hmr:
Мислим, че не ни обичаш, Джан 😢😢 Понякога изглежда, сякаш мразиш турците и това ни натъжава.

Джан:
Мислите така, защото се поддавате на манипулациите на пресата, 3-5 клюкарски издания ви манипулират както си искат. Моят проблем никога не е бил и не може да бъде с народа, държавата или институциите.
Аз написах книга, която стана бестселър в Италия; в нея говоря и за любовта си към Истанбул и страната си, но разбира се, никой от вас дори не е чувал за това…
Иска ми се да можехте да правите тези разграничения...

--------------------------------------------------------------

stbertling:
Гордеем се с вас. Влязохте в топ 10 на Netflix. Искрено ви поздравяваме и се гордеем с вас.
Не губете време с такива хора. Фокусирайте се върху любовта на турските си фенове и към страната си.
Всички тези погрешни възприятия с времето ще изчезнат. Вие сте свръхквалифициран - донякъде проблемът идва и оттам. Не губете време с безполезни хора. Вие държите в ръцете си възможността да обърнете възприятието. Отново ви поздравяваме и се гордеем с успехите ви. Моите латиноамерикански ученици и техните родители ме питат за вас. Когато разберат, че съм туркиня, проявяват огромен интерес.Не е ли това интересно? Пожелаваме ви постоянни успехи, г-н Джан. 👏👏👏

Джан:
По принцип не губя времето си, отнемат ми енергията и ме принуждават да давам обяснения. Преди ситуацията винаги беше подобна, винаги изпълнена с постижения, сега тя стана по-осезаема, но вместо да се гордеят, някои искат систематично да създадат впечатление, че всичко е лъжа. Те не са приключили, не са се уморили. Малко хора знаят, че всяко зло, което ми причинят, само ще ме накара да израствам още повече и да просперирам. Не можеш да спреш онези, които вървят напред и стигат някъде, дори да хвърляш камъни по пътя им, не заради едно или две неща. (<- последното изречение е със съвсем неразбираем превод)

Скрит текст:

--------------------------------------------------------------------

Коментар от туркиня (но го намирам само с испански превод):

umrankircali48: Скъпи Джан Яман, успехите ти ни правят горди.
Тези, които не можаха да ги понесат, нека го оставят на създателя, който прави новините.
Той знае какво да прави. Дневният ред често се променя и е забравен в нашата страна,
но като твои фенове, ние няма да забравим несправедливостта, нанесена ти...

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 21:00 от grozdence*

# 309
Този коментар е точно в десетката

# 310
В националните тв. канали продължават да ИЗЛАГАТ турските медии Wink
Стават за срам пред целия свят!

Онзи ден по аржентинската тв., вчера по Rai 1, днес по Канал 5...

В „Dentro La Notizia“ по Canale 5, основният фокус е върху събитията около фалшивата и преувеличена новина за ареста на Джан Яман в Истанбул по обвинения, свързани с наркотици.
Ето какво се казва:
- Репортажът започва с напомняне за сензационната новина от 10 януари 2026 г., която турските медии разпространиха, че Джан Яман е бил задържан по време на антинаркотична операция в нощен клуб/дискотека в Истанбул, с твърдения за намерени наркотици и т.н.
- След това се подчертава, че той е бил освободен много бързо, в рамките на часове, без да му бъде повдигнато обвинение, и че тестът му е отрицателен.
- Показват кадри от пристигането му в Рим, където той се появява спокоен и отрича всичко.
- Има глас зад кадър (водещ/репортер), който коментира колко бързо се разпространяват лъжите и сензациите в медиите, особено в социалните мрежи и таблоидите, докато истината остава на заден план.
- Показват най-новата публикация на Джан Яман в Instagram към днешна дата (31 януари 2026)
Ключовата фраза, която се появява е: „La verità fa meno rumore rispetto alla menzogna" / „Истината вдига по-малко шум от лъжата“
- Това е моралът/посланието на репортажа - лъжливите преувеличени новини създават огромен шум и привличат внимание, докато опровержението и фактите се разпространяват много по-тихо и бавно.
Репортажът служи като защита на имиджа на Джан Яман, показвайки, че става дума за fake news или силно изкривена информация от турската преса, и завършва с акцент върху това, че той е чист, професионалист и жертва на медийна истерия.

Репортаж на Канал 5: "Истината вдига по-малко шум от лъжите“

-> https://x.com/Mariagenn59/status/2017352121935405135

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 01:24 от grozdence*

# 311
Добро утроо!

🆕🇪🇸📷Джан Яман в Мадрид

🆕Публикация в Instagram от Disney+ IT и Джан Яман
✒Сандокан е предопределен да се превърне в тигъра на Малайзия.
#Сандокан е достъпен в #DisneyPlus.

Скрит текст:

Желая ви щастлива събота.

# 312
Добро утро и от мен! Simple Smile

Защитна и подкрепяща позиция от италиански колега Hands ClapHands ClapHands Clap Габрил Гарко, един от най-красивите италиански актьори!

Габриел Гарко:

„Вижте, познавам Джан от години. Той е сериозен, професионален човек,
който тренира усилено всеки ден. Не е от типа хора, които се губят в такива неща.
Истината е, че славата понякога привлича завист и лъжливи обвинения.
Истината вдига по-малко шум от лъжите, както се казва... и тук ясно можете да видите,
че нещата бяха преувеличени от турската преса и след това препечатани безкритично.
Той направи тестовете, резултатът е отрицателен, край на историята.
Браво на него, че не се отказа и отговори с достойнство.“

https://x.com/Mariagenn59/status/2017352121935405135

Гарко като млад:
Скрит текст:

Преди много години бях влюбена в него (Гарко), той измести Делон.
След това беше Брад Пит и накрая Джан - него вече няма кой да го измести Grinning
Май излиза, че на всеки десет години съм ги сменяла (Джан си го избрах през 2017-та) Grinning

Питах AI за красотата на 4-мата, ето отговора. Ощетил е малко Джан, ама няма нищо.. той има време да компенсира Grinning
Скрит текст:

Очевидно съм си подбирала само топ класа - световен стандарт, без компромиси.. нищо по-малко! Hands Ok Hand
Сертифицирам си вкуса! Grinning

# 313

Първите кадри от снимките на Джан Яман в Толедо: двама бодигардове, погребална церемония и интензивна физическа подготовка.
Турският актьор снима новия си сериал „Лабиринтът на пеперудите“ в продължение на три дни в столицата на Ла Манча.
Турският актьор Джан Яман (36) има натоварен ден пред себе си в Испания, където снима първия си голям испаноезичен сериал - амбициозен романтичен трилър, наречен „Лабиринтът на пеперудите“, който в момента се снима на различни места в страната. Този осемсериен проект с международни амбиции е първият му проект на испански език и първият му сериал, изцяло заснет в Испания, което е значителна стъпка в кариерата на актьора. Снимките започнаха на Канарските острови, в Санта Круз де Тенерифе и други места в архипелага, където многобройни зрители успяха да зърнат актьора в действие, въпреки мерките за сигурност и големия технически екип. Снимките сега се преместиха в Мадрид и Толедо. Именно в „Града на трите култури“ EL ESPAÑOL засне първите кадри на турския актьор в действие.
Снимките, получени от това издание, са направени миналия петък, 23 януари. Снимките са се провели в продължение на три дни в столицата на Ла Манча, между квартал Корея и бившата болница „Вирхен де ла Салюд“, според свидетел от първа ръка. В сериала Яман играе Каплан, таен агент с безупречна репутация, който е предаден отвътре и се превръща от герой в най-издирвания мъж в Испания. Снимките показват красивия турчин в една от сцените на преследване. Скрит в задната част на катафалка, Джан Яман излиза от превозното средство и започва да тича по улицата в дъжда. Той е в отлична физическа форма. Поради изискванията на ролята, актьорът е тренирал интензивно ежедневно във фитнеса, хореографирал е бойни сцени и е работил с каскадьори, за да гарантира, че най-опасните сцени са убедителни.
Заслужава да се отбележи също, че Толедо е много стръмен град, известен с тесните си, криволичещи улички със значителни наклони.
Испания, неговата мечта
Самият актьор описа възможността да снима в Испания, на испански, с екип, който смята за изключително талантлив, като „сбъдната мечта“ и изрази дълбока благодарност за възможността. За да научи езика, той прекара година и половина в интензивно обучение с частен учител. Той посвещаваше близо четири часа на ден, пет дни в седмицата, като същевременно гледаше сериали на Netflix и практикуваше, за да подобри речника и изразителността си. „Исках да живея и работя в Испания. Така че, когато приключих със снимките на Sandokan в Рим, се обадих на агента си и му казах, че искам да дойда тук“, обясни той на Пабло Мотос (60) в предаването „El Hormiguero“ по време на последното си посещение. В Италия, освен че взема уроци по испански у дома, той започна да гледа и испански сериали на стрийминг платформи, за да разшири речника си. Тази специална привързаност, която Джан Яман изпитва към Испания и нейната култура, е взаимна с неговите испански фенове, които го чакат с часове на снимачната площадка, запълват ефирното време на предаванията, в които участва, и изразяват подкрепата си ежедневно в социалните мрежи с послания на възхищение и любов.
По време на снимките в Толедо, EL ESPAÑOL стана свидетел на група фенове, чакащи с часове под проливния дъжд, за да се доближат до актьора и да се срещнат лице в лице със своя идол. Всеки ден след снимките в Толедо, актьорът и неговите бодигардове (мъж и жена, които никога не го оставят сам) се връщат в Мадрид, където временно пребивава Яман. Както нашият вестник успя да потвърди, той не е прекарал нито една нощ в снимки в столицата на Кастилия-Ла Манча. Той също така нямаше време да се наслади на кухнята и ресторантите на Ла Манча.
Арест в Истанбул
Джан Яман се е потопил в работа, докато се опитва да се възстанови от инцидент, случил се само преди няколко седмици. По-рано този месец той беше арестуван при голяма акция за наркотици в Истанбул. Арестът е насочен към девет известни заведения, включително Ruby, един от любимите клубове на Яман в Ортакьой. Според Türkiye Today, актьорът е бил в клуба, когато полицията го е обискирала. Очевидно той не е бил основната цел на разследването, но съдбата е решила да бъде намерен там. Той прекара нощта в ареста, но беше освободен няколко часа по-късно без обвинение, след като предостави кръвни и космени проби. Въпреки това, този епизод бележи повратна точка в публичния му имидж и отношенията му с турската преса, която той критикува за разпространение на слухове, докато възобновява професионалната си дейност в Италия и Испания. По този начин сериалът, продуциран от Secuoya Studios, се превърна в перфектната демонстрация, че кариерата му продължава да процъфтява въпреки медийния скандал.

# 314

Намерих публикацията и четох коментари - 99% са позитивни Hands Ok Hand
"Ето го този пиратски принц... 👀"
-> https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1565601291228609

-----------------------------------------------

ИГ Netflix (Латинска Америка):

----------------------------------------------

Nature Boom Сандокан все още е в Топ 10 на Netflix US 13 дни след излизането RocketRocketRocket

Общи условия

Активация на акаунт