Термин Юни 2026 - тема 2

• 2 528
  • 109
  •   3
Отговори
# 105
Лютиче 2.0... аз съм като колежката 😆 сутрешна закуска междинка обяд междинка вечеря... и след вечеря все нещо още... Винаги съм имала воля и съм била стриктна .. Сега не мога да се позная .. Това малко същество ме контролира 😆

# 106
Аз виждам огромна разлика между предна и задна плацента. Движенията се усещат супер отчетливо и даже и през 2-3 пласта дрехи (+ останали сланинки от предишната бременност) усещам жестоки ритници с ръка на корема. Снощи и ММ усети за пръв път.

С глада как сте? Аз днес едвам подхапнах един геврек. Колежката до мен също е бременна и до обяд омете едно кисело мляко с мюсли, после круша, киви, орехи, стафиди, после обилен обяд... Аз не мога да побера такива количества Grinning Само вода наливам.

Аз все още повръщам и не мога да ям особено. Насилвам се в повечето случаи да хапна нещо различно от хляб, не винаги ми се получава. 😅
Аз също съм с предна плацента, усещам нещо, но изобщо не знам дали е бебето.

# 107
На мен за желязо ми изписаха Сорбифер 2х1 в 16г.с при хемоглобин 115 и желязо 8, утре съм на изследвания да видим дали се е дигнало след 4 седмици прием.
Иначе за яденето спокойно мога и да не ям. От много малко се наяждам. Иначе и аз съм с предна плацента и рядко го усешам, но днес за пръв път ММ с ръка го усети.

# 108
Днес цял ден го усещам, не са ритници, но все едно усещам да се върти/движи ниско долу. Още не се вижда през кожата и мъжът ми няма как да го усети за сега, а нямам търпение.

Иначе гладът ми бих казала, че се нормализира, защото до скоро беше оскъден. Хапвам 2 пъти дневно - на обяд и вечеря.

# 109
Аз съм почти 17та седмица със задна плацента и понякога усещам сякаш имам много силна перисталтика на стомаха, не знам дали е бебето все още…
Лекарката каза, че ако кача още 5кг., ще ме сложи на диета…Като цяло преди качвах защото ядях основно тесто, но сега значително си нормализирах храненето и въпреки това килограмите си вървят нагоре…

*Някой да използва някой серум за косопад, който да е безопасен сега?

Общи условия

Активация на акаунт